تالار گفتمان مانشت
رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ

سلام دوستان
رابطه های بازگشتی زیر مگر یکی نیستن پس چرا مرتبه اجرایشون باهم فرق داره لطفا راهنماییم کنیدSad پیشاپیش متشکرم

[tex]T(n)=T(n-1) T(n-1)\: \: \: \: O(2^n)[/tex]
[tex]T(n)=2T(n-1)\: \: \: \: O(n)[/tex]

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ

این دوتا به نظر من یکی هستن(مگه غیر از اینم میشه؟) ولی اون $O(n)$ به نظر من ممکنه گفته باشه که با داینامیک، میشه توی $O(N)$ حسابش کرد ...

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - A V A - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
رابطه های بازگشتی زیر مگر یکی نیستن پس چرا مرتبه اجرایشون باهم فرق داره لطفا راهنماییم کنیدSad پیشاپیش متشکرم

حدس من اینه یه جارو اشتباه نوشتین و قبل از این بازگشتها تابعی بوده که میخواسته مفهوم اونو بگه. مثالش اشناس. میشه لطفا از جایی که گفتین عکس بزارید؟

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 02 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ق.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  
(01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:  سلام دوستان

حدس من اینه یه جارو اشتباه نوشتین و قبل از این بازگشتها تابعی بوده که میخواسته مفهوم اونو بگه. مثالش اشناس. میشه لطفا از جایی که گفتین عکس بزارید؟

این یه جدول داخل کتاب مقسمی ک با ترسیم درخت بازگشتی میگه بدست آورده قبلش هم هیچ توضیحی نداده
اگر بین پرانتزا ضرب باشه و صورتش مثل جایی ک خط قرمز کشیدم باشه مرتبه اجرایش به همون صورت ک روبروش نوشته میشه ولی در مورد جمع دوتا نتیجه داده
[تصویر:  318366_57906741880851768664.jpg]

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Aurora - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ

طبق این عکسی که گذاشتین سمت چپی ها تابع های بازگشتی هستن نه رابطه ی پیچیدگی زمانی.
که برای اولی میشه : [tex]t(n)=t(n-2) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^{\frac{n}{2}} [/tex]
برای دومی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex]

در مورد اون سوال اول که فرقشون رو نوشتید:
برای اولی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex]
برای دومی [tex]t(n)=t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\ :t(n)\in o(n)[/tex]
ینی سمت چپی ها در شکل همه تابع های بازگشتی هستن. شما باید از روی اینها تابع زمانی رو بدست بیارید.

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ

عجب ببخشید واقن من با اینکه تو عنوان سوال نوشتم رابطه بازگشتی ولی تا حالا فک میکردم پیچیدگی زمانیBig GrinBig GrinBig Grin
این گیج بازی منو ب بزرگیه خودتون ببخشیدAngelAngelAngelBig GrinBig GrinBig GrinHeart
من در افق محو شدمCool

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ

این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - A V A - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب

ارسال اولشون منظورشونه

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب

ارسال اولشون منظورشونه

آهان . به نظرم اون دو تا یکین

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب

ارسال اولشون منظورشونه

آهان . به نظرم اون دو تا یکین
کدوم دوتا؟ دو تای اولی؟

آره دوتای اولی که تو اولین پست گذاشتن

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Aurora - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ

نه دوتای اولی با در نظر گرفتن اینکه هر دو رابطه بازگشتی هستن و F هستن یکی نیستن.

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  نه دوتای اولی با در نظر گرفتن اینکه هر دو رابطه بازگشتی هستن و F هستن یکی نیستن.

حالا این شد سواله من. یکی منو بفهمونه چرا یکی نیستن؟

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ

ببینید من درست میگم بازای n من ۸ گذاشتم تو رابطه اول شد درختش ۱۲۸ گره ک دو ب توان ان ولی در رابطه دوم شد همون ۸ گره
دلیلش اینه با درخت باید تعداد گره هارو بدست آوردBig Grin

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Aurora - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ

خوب بزار این طوری بگم اون دوتای اولی هر دو تابع بازگشتی هستن و رابطه پیچیدگی زمانی نیستن.
اولی که با هم جمع میشن ینی داریم : [tex]f(n)=f(n-1) f(n-1)[/tex] خوب اینا ینی دوتا [tex]t(n-1)[/tex]
ولی دومی یدونه [tex]t(n-1)[/tex] داریم و ۲ فقط درش ضرب میشه.
اولی دو تا [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه دومی فقط یکی [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه.
اوکیه؟

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - A V A - 02 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  خوب بزار این طوری بگم اون دوتای اولی هر دو رابطه بازگشتی هستن و رابطه پیچیدگی زمانی نیستن.
بهتره بگیم تابع بازگشتی هستن. ما از روی توابع بازگشت، روابط بازگشت مینویسیم و از روی روابط بازگشت مرتبه رو بدست میاریم
اما بنظرم کتاب اینجا واقعا با ابهام نوشته. انگار همه چیزو مخلوط کرده. اگر میخواست بگه تابع، هدر رو نباید اونطوری مینوشت و بهتر بود F بزاره