رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ
سلام دوستان رابطه های بازگشتی زیر مگر یکی نیستن پس چرا مرتبه اجرایشون باهم فرق داره لطفا راهنماییم کنید پیشاپیش متشکرم [tex]T(n)=T(n-1) T(n-1)\: \: \: \: O(2^n)[/tex] [tex]T(n)=2T(n-1)\: \: \: \: O(n)[/tex] |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
این دوتا به نظر من یکی هستن(مگه غیر از اینم میشه؟) ولی اون $O(n)$ به نظر من ممکنه گفته باشه که با داینامیک، میشه توی $O(N)$ حسابش کرد ... |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - A V A - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان حدس من اینه یه جارو اشتباه نوشتین و قبل از این بازگشتها تابعی بوده که میخواسته مفهوم اونو بگه. مثالش اشناس. میشه لطفا از جایی که گفتین عکس بزارید؟ |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 02 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان این یه جدول داخل کتاب مقسمی ک با ترسیم درخت بازگشتی میگه بدست آورده قبلش هم هیچ توضیحی نداده اگر بین پرانتزا ضرب باشه و صورتش مثل جایی ک خط قرمز کشیدم باشه مرتبه اجرایش به همون صورت ک روبروش نوشته میشه ولی در مورد جمع دوتا نتیجه داده |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Aurora - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
طبق این عکسی که گذاشتین سمت چپی ها تابع های بازگشتی هستن نه رابطه ی پیچیدگی زمانی. که برای اولی میشه : [tex]t(n)=t(n-2) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^{\frac{n}{2}} [/tex] برای دومی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex] در مورد اون سوال اول که فرقشون رو نوشتید: برای اولی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex] برای دومی [tex]t(n)=t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\ :t(n)\in o(n)[/tex] ینی سمت چپی ها در شکل همه تابع های بازگشتی هستن. شما باید از روی اینها تابع زمانی رو بدست بیارید. |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
عجب ببخشید واقن من با اینکه تو عنوان سوال نوشتم رابطه بازگشتی ولی تا حالا فک میکردم پیچیدگی زمانی این گیج بازی منو ب بزرگیه خودتون ببخشید من در افق محو شدم |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - A V A - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب ارسال اولشون منظورشونه |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب آهان . به نظرم اون دو تا یکین |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:کدوم دوتا؟ دو تای اولی؟(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب آره دوتای اولی که تو اولین پست گذاشتن |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Aurora - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ
نه دوتای اولی با در نظر گرفتن اینکه هر دو رابطه بازگشتی هستن و F هستن یکی نیستن. |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - ziba.O - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: نه دوتای اولی با در نظر گرفتن اینکه هر دو رابطه بازگشتی هستن و F هستن یکی نیستن. حالا این شد سواله من. یکی منو بفهمونه چرا یکی نیستن؟ |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - so@ - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
ببینید من درست میگم بازای n من ۸ گذاشتم تو رابطه اول شد درختش ۱۲۸ گره ک دو ب توان ان ولی در رابطه دوم شد همون ۸ گره دلیلش اینه با درخت باید تعداد گره هارو بدست آورد |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - Aurora - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
خوب بزار این طوری بگم اون دوتای اولی هر دو تابع بازگشتی هستن و رابطه پیچیدگی زمانی نیستن. اولی که با هم جمع میشن ینی داریم : [tex]f(n)=f(n-1) f(n-1)[/tex] خوب اینا ینی دوتا [tex]t(n-1)[/tex] ولی دومی یدونه [tex]t(n-1)[/tex] داریم و ۲ فقط درش ضرب میشه. اولی دو تا [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه دومی فقط یکی [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه. اوکیه؟ |
RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی - A V A - 02 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خوب بزار این طوری بگم اون دوتای اولی هر دو رابطه بازگشتی هستن و رابطه پیچیدگی زمانی نیستن.بهتره بگیم تابع بازگشتی هستن. ما از روی توابع بازگشت، روابط بازگشت مینویسیم و از روی روابط بازگشت مرتبه رو بدست میاریم اما بنظرم کتاب اینجا واقعا با ابهام نوشته. انگار همه چیزو مخلوط کرده. اگر میخواست بگه تابع، هدر رو نباید اونطوری مینوشت و بهتر بود F بزاره |