۰
subtitle
ارسال: #۱

کمک فوری !! سوال در مورد درس نرم افزار مطمئن
سلام دوستان
من باید برای درس نرم افزار مطمئن در مورد
ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای نرمافزاری برای مانیتورینگ پستهای توزیع برق با استفاده از شبکههای بیزین ارائه بدم و مشکلاتی در مورد درک کامل این موضوع و فرمول هاش دارم
خیلی تو نت دنبالش گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم ک کمکی بهم کنه
کسی در این مورد اطلاعات داره؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید . زیاد وقت ندارم
من باید برای درس نرم افزار مطمئن در مورد
ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای نرمافزاری برای مانیتورینگ پستهای توزیع برق با استفاده از شبکههای بیزین ارائه بدم و مشکلاتی در مورد درک کامل این موضوع و فرمول هاش دارم
خیلی تو نت دنبالش گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم ک کمکی بهم کنه
کسی در این مورد اطلاعات داره؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید . زیاد وقت ندارم
۰
ارسال: #۲

کمک فوری !! سوال در مورد درس نرم افزار مطمئن
سلام دوست عزیز. دوبار تاپیک ایجاد کردین در ضمن یک تاپیک دیگه برای این درس وجود داره. اگر دنبال مقاله میگردین که میتونین تو گوگل اسکالر سرچ کنین. من براتون یه سرچ کوچیک الان زدم و خیلی نتیجه آورد دوتاش مثلا :
Bayesian Networks Applications in the Reliability of Software Systems for Monitoring Electrical Substations
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Efficient Probabilistic Diagnostics for Electrical Power Systems
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگر یه مقاله هم پیدا کنین میتونین برین تو سایت اسکوپوس و مقاله های مرتبط به اون رو پیدا کنین.
Bayesian Networks Applications in the Reliability of Software Systems for Monitoring Electrical Substations
اگر یه مقاله هم پیدا کنین میتونین برین تو سایت اسکوپوس و مقاله های مرتبط به اون رو پیدا کنین.
ارسال: #۳

RE: کمک فوری !! سوال در مورد درس نرم افزار مطمئن
(۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۵۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز. دوبار تاپیک ایجاد کردین در ضمن یک تاپیک دیگه برای این درس وجود داره. اگر دنبال مقاله میگردین که میتونین تو گوگل اسکالر سرچ کنین. من براتون یه سرچ کوچیک الان زدم و خیلی نتیجه آورد دوتاش مثلا :
سلام ببخشید ولی نتونستم موضوع مرتبط با این مسئله رو پیدا کنم
اون دو تا سایتم ک دادین باز نمیشه!!!
من یه مقاله دارم در موردش ولی توضیح فرمولاش رو میخوام
تو این سایت کدوم قسمتش میشه فرمولای احتمال بیزی و اینا رو پرسید ؟؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close