۰
subtitle
ارسال: #۱

مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟!
باسلام
میخاستم ببینم این کتاب پوران هر قسمتی رو که آورده چند مثال از زبانهای مختلف آورده براش که مثلا کنترل نوع در زبان C چجوره،توی پایتون چطوره و...
به نظرتون آیا لازمه همشو بلد باشیم یا فقط مفهوم اصلی(کنترل نوع)رو بچسبیم یا اگه این چیزارو حذف کنیم مثلا از ۴تا سوال چندتا میتونیم بزنیم؟!!
باتشکر
میخاستم ببینم این کتاب پوران هر قسمتی رو که آورده چند مثال از زبانهای مختلف آورده براش که مثلا کنترل نوع در زبان C چجوره،توی پایتون چطوره و...
به نظرتون آیا لازمه همشو بلد باشیم یا فقط مفهوم اصلی(کنترل نوع)رو بچسبیم یا اگه این چیزارو حذف کنیم مثلا از ۴تا سوال چندتا میتونیم بزنیم؟!!
باتشکر
۰
ارسال: #۲

RE: مشخصات زبانهای خاص رو لازمه بلد باشیم؟!
سلام
کنکور ۸۳ تا ۹۳ رو بررسی کردم. از سال ۸۷ تا الان از مجموع ۳۱ تست فقط یک تست به این صورت از شناخت ویژگی یک زبان خاص داشتیم.
فاصله سالهای ۸۳ تا ۸۶ از مجموع ۲۵ سوال، ۵ تا از زبان خاص بوده. پس اگر با روال سالهای اخیر پیش بره فکر می کنم بشه حذفش کرد.
اما سه تا نکته به نظرم می رسه
اول اینکه باید آشنایی مقدماتی با کد زبان c و پاسکال داشته باشید. خیلی از سوالها به این موضوع وابسته هستند.
دوم اینکه بعضی از تستها به این شکل طراحی شدن که در زبان x که خاصیت y را دارد.... در چنین تستهایی موضوع دونستن خاصیت زبان ذکر شده نیست. موضوع شناخت و درک خاصیت y هست. پس بدون دونستن اون زبان می تونین به تست جواب بدین و دیدن اسم یک زبان خاص نباید شما رو فراری بده.
نکته سوم اینکه می تونین فقط مواردی که قبلا سوال شده یاد بگیرین.
سال ۹۲: garbage collection
۸۶: compiler, interpreter
۸۵: early binding, late binding
۸۴: هزینه کشف خطا
روش پیاده سازی داده
۸۳: polymorphism
کنکور ۸۳ تا ۹۳ رو بررسی کردم. از سال ۸۷ تا الان از مجموع ۳۱ تست فقط یک تست به این صورت از شناخت ویژگی یک زبان خاص داشتیم.
فاصله سالهای ۸۳ تا ۸۶ از مجموع ۲۵ سوال، ۵ تا از زبان خاص بوده. پس اگر با روال سالهای اخیر پیش بره فکر می کنم بشه حذفش کرد.
اول اینکه باید آشنایی مقدماتی با کد زبان c و پاسکال داشته باشید. خیلی از سوالها به این موضوع وابسته هستند.
دوم اینکه بعضی از تستها به این شکل طراحی شدن که در زبان x که خاصیت y را دارد.... در چنین تستهایی موضوع دونستن خاصیت زبان ذکر شده نیست. موضوع شناخت و درک خاصیت y هست. پس بدون دونستن اون زبان می تونین به تست جواب بدین و دیدن اسم یک زبان خاص نباید شما رو فراری بده.
روش پیاده سازی داده
ارسال: #۳

(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)zobde نوشته شده توسط: سلام
روش پیاده سازی داده
یک دنیا سپاس به خاطر وقتی که گذاشتین
شما خودتون منبع چی میخونید(خوندید)؟؟ من مقسمی داشتم که حجمش کم بود میشد ی هفته ای جمعش کرد!الآن پوران خریدم حتی از مقسمی هم به نظرم جاهایی که به قول شما ی مفهومو توضیخ داده کمتره!!فقط حجمش به خاطر مثالهای چرت و پرت از زبانهای مختلفه
وگرنه مفاهیم کلی مثل شی گرایی و وراثت و حوضه پویا و... رو بلدم ولی اگر از ویژگی زبان خاصی بخان بدن که ممکنه ۶۵۰ص پوران هم به دادم نرسه پس شما میگید رو پاسکال و سی تسلط داشته باشم بهتره آره این ۲تا حسابشون با بقیه جداست تو ساختمان داده و الگوریتمو هرجا سخن از کد است نام سی و پاسکال می درخشد
بازم تشکر
ارسال: #۴

خواهش می کنم. :)
منم کتاب مقسمی رو می خونم. کتاب چند سال پیش پارسه رو هم داشتم. شروع کردم خیلی بد بود گذاشتم کنار.اما توی فکرم هست که تستهای یک منبع دیگه رو هم بزنم. بیشتر بچه های پارسال پوران رو توصیه کردن . چند نفر هم کتاب راهیان رو. اگر زمان اجازه بده تست این دو تا رو هم می زنم.
منم کتاب مقسمی رو می خونم. کتاب چند سال پیش پارسه رو هم داشتم. شروع کردم خیلی بد بود گذاشتم کنار.اما توی فکرم هست که تستهای یک منبع دیگه رو هم بزنم. بیشتر بچه های پارسال پوران رو توصیه کردن . چند نفر هم کتاب راهیان رو. اگر زمان اجازه بده تست این دو تا رو هم می زنم.
ارسال: #۵

(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)zobde نوشته شده توسط: خواهش می کنم.
راهیان خلیلی فر که کپی برابر اصل مقسمی هستش من دارمش
آره منم به خاطر تینکه نمونه تستهای این درس کمه ، رفتم سراغ پوران
ارسال: #۶

۰
ارسال: #۷

لطف کنید طرفداری بدون دلیل و منطق از هیچ کتابی نکنید و بدون دلیل و با تعصب هم از چیزی بد نگین. این کتاب عالی هست و اون افتضاح هست و اینا اصلا هیچ مبنا و پایه ای نداره.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close