۰
subtitle
ارسال: #۱

کجاهارو حفظ کنیم و کجاهارو بفهمیم؟!!
سلام
بزرگترین مشکل من توی طراحی الگوریتم اینکه که نمیدونم مثلا آیا باید برای همه ی الگوریتم ها(فروشنده دوره گرد و فلوید وتقسیم و غلبه...)مرتبه زمانی(بهترین-بدترین-متوسط یا حتی فضای مصرفی)که تو کتاب هست رو حتما حفظ کنیم
به چه دردی میخورن؟آخه من وقتی کتاب(مقسمی و پوران ) میخونم اونجا میفهمم ولی بعدش حفظ نیستم مرتبه هارو
کجاهای طراحی حفظیه و به درد تست میخوره؟
پیشاپیش سپاس
بزرگترین مشکل من توی طراحی الگوریتم اینکه که نمیدونم مثلا آیا باید برای همه ی الگوریتم ها(فروشنده دوره گرد و فلوید وتقسیم و غلبه...)مرتبه زمانی(بهترین-بدترین-متوسط یا حتی فضای مصرفی)که تو کتاب هست رو حتما حفظ کنیم
به چه دردی میخورن؟آخه من وقتی کتاب(مقسمی و پوران ) میخونم اونجا میفهمم ولی بعدش حفظ نیستم مرتبه هارو
پیشاپیش سپاس
۰
ارسال: #۲

RE: کجاهارو حفظ کنیم و کجاهارو بفهمیم؟!!
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سلام
پیشاپیش سپاس
سلام
اول مطالب را بخونید تا روش اثبات اون مرتبه زمانی را یاد بگیرید.و بعد مجبور هستید حفظشون کنید!
نمیدونم به چه درد میخورن!ولی تو کنکور ارشد ازشون سوال اومده که کافی بوده حفظشون باشید
باز هم اگر دوستان نظر دیگری دارند بفرمایند
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close