۰
subtitle
ارسال: #۱

درخواست برای ترجمه تمرینات کراس
من کتاب شبکه حقیقت را خوندم والان دارم کتاب کراس میخونم.خیلی پشیمونم که چرا وقتمو برای حقیقت گذاشتم
سوالات این ۳ سال اخیر بیشتر شبیه تمرینات کرذاس بود.نمونه ان هم یکی از سوالات سال۹۲ (سوال۵۸) شبیه عجیبی با سوال ۸ تمرین کراس داشت
به نظر من کسانی که هنوز شبکه را نخوندند.بهتره پارسه را بگذارند کنار و بچسبند به کراس
هر کس مایل هست که همکاری کنه برای ترجمه تمرینات اخر فصل اعلام امادگی کنه تا تعداد سوالات را بین همه تقسیم کنیم تا زودتر ترجمه بشه.جوابشو که همون لاتین هست و متوجه میشیم.البته بعضی از تمرینات را حاج رسولی ها زحمت ترجمشو کشیدند.
زودتر اعلام کنید وقت نداریم
سوالات این ۳ سال اخیر بیشتر شبیه تمرینات کرذاس بود.نمونه ان هم یکی از سوالات سال۹۲ (سوال۵۸) شبیه عجیبی با سوال ۸ تمرین کراس داشت
به نظر من کسانی که هنوز شبکه را نخوندند.بهتره پارسه را بگذارند کنار و بچسبند به کراس
هر کس مایل هست که همکاری کنه برای ترجمه تمرینات اخر فصل اعلام امادگی کنه تا تعداد سوالات را بین همه تقسیم کنیم تا زودتر ترجمه بشه.جوابشو که همون لاتین هست و متوجه میشیم.البته بعضی از تمرینات را حاج رسولی ها زحمت ترجمشو کشیدند.
۰
ارسال: #۲

RE: درخواست برای ترجمه تمرینات کراس
(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: من کتاب شبکه حقیقت را خوندم والان دارم کتاب کراس میخونم.خیلی پشیمونم که چرا وقتمو برای حقیقت گذاشتم
اگه جوریه که واسه کنکور مفیده منم هستم
۰
ارسال: #۴

ارسال: #۵

ارسال: #۶

۰
ارسال: #۷

سلام دوستان
من شبکه پوران رو کامل خوندم
میخوام کراس رو شروع کنم
لطفا راهنماییم کنین چطوری شروع کنم
خود کتاب رو بخونم؟یا مستقیم فقط خود تمرین مشکل داشتنی به کتاب مراجعه کنم؟
من شبکه پوران رو کامل خوندم
میخوام کراس رو شروع کنم
لطفا راهنماییم کنین چطوری شروع کنم
خود کتاب رو بخونم؟یا مستقیم فقط خود تمرین مشکل داشتنی به کتاب مراجعه کنم؟
۰
ارسال: #۸

نیازی به ترجمه نیست. یه حل تمرین از ارش لشکری هست که همه تمرینات را حل کرده.حتما بخرید و بخونید
۰
ارسال: #۹

درخواست برای ترجمه تمرینات کراس
فروش جزوه های پارسه +ازمونای ٩ مرحله ای+ همپا رشته IT قیمت توافقی
اولین ازمون هم با ازمون همپا ١٢ مهر شروع میشه
اولین ازمون هم با ازمون همپا ١٢ مهر شروع میشه
۰
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close