۰
subtitle
ارسال: #۱

بودجه بندی
سلام
ممنون میشم که یکی از دوستان بودجه بندی پارسه را براساس شماره صفحه و یا فصل توی کتاب خود پارسه و پوران پژوهش بگه
بازم ممنون
ممنون میشم که یکی از دوستان بودجه بندی پارسه را براساس شماره صفحه و یا فصل توی کتاب خود پارسه و پوران پژوهش بگه
بازم ممنون
۰
ارسال: #۳

RE: بودجه بندی
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: بابا مگه پرسیدم اپولو چجوری هوا کنم؟
چرا کسی جواب نمیده؟
اول اینکه ننوشتین گرایشه چی دوم اینکه دارین راجع به تقریبا ۱۴ درس برای مثلا نرم افزار صحبت میکنین یکم کتابارو ورق بزنین دستتون میاد. منم اول همین مشکلو داشتم. سوم اینکه اگه اپولو هوا کردن نیس چرا نمیشینین در بیارین سر فصلارو؟
۰
ارسال: #۴

آخجون یکی حرف زد
اول بابا دیگه توی درس معماری نوشتم یعنی مال معماری دیگه کاری به رشته و گرایش داره؟خوب رشته آی تی گرایش شبکه و امنیت
دوم این پارسه هم با سرفصل دادنش توی کتاب خودش نمیشه پیداش کرد باور کن توی پوران پژوهش راحت تره
سومدرافق محو میشوم
اول بابا دیگه توی درس معماری نوشتم یعنی مال معماری دیگه کاری به رشته و گرایش داره؟خوب رشته آی تی گرایش شبکه و امنیت
دوم این پارسه هم با سرفصل دادنش توی کتاب خودش نمیشه پیداش کرد باور کن توی پوران پژوهش راحت تره
سومدرافق محو میشوم
ارسال: #۵

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: آخجون یکی حرف زدآهان فقط معماری
سومدرافق محو میشوم
۲۵ اول==> فصل ۳ ۴ ۵ ۸
۲۵ دوم==> فصل ۱
۲۵ سوم==> فصل۲ ۶ ۹
۲۵ چهارم==> فصل ۷
از رووی پووران گفتم منم همین الان ورق زدم. خدایی آخرشی
ارسال: #۶

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:سپاس فراوان آوا خانوم(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: آخجون یکی حرف زدآهان فقط معماری
سومدرافق محو میشوم
۲۵ اول==> فصل ۳ ۴ ۵ ۸
۲۵ دوم==> فصل ۱
۲۵ سوم==> فصل۲ ۶ ۹
۲۵ چهارم==> فصل ۷
از رووی پووران گفتم منم همین الان ورق زدم. خدایی آخرشی
دیگه مخ را آکبند گذاشتیم برا ارشد دیگه حیف جاهای دیگه ازش کار بکشیم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close