۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از buffering
عمل buffering چه سودی دارد؟
۱-از مصرف دیسک سخت جلوگیری می کند.
۲-سرعت اجرای برنامه را زیاد می کند.
۳-حافظه را اشغال می کند.
۴- سرعت عملیات ورودی و خروجی بر روی دیسک را بهبود می بخشد.
۳-حافظه را اشغال می کند.
۰
ارسال: #۲

تست buffering
این تست از چه آزمون یا کتاب و چه سالی هست؟
به نظر من گزینه ۴-به صورت تجربی می دونیم بافرینگ چه فایده ای داره
به نظر من گزینه ۴-به صورت تجربی می دونیم بافرینگ چه فایده ای داره
۰
۰
ارسال: #۴

تست buffering
گزینه های ۱ و ۳ که به صورت خیلی تابلو رد می شن.
هم ۲ درسته و هم ۴.وقتی زمان مصرفی برای انجام I/O کم بشه پس برنامه ای هم که عملیات I/O زیادی انجام میده سریعتر میتونه اجرا بشه
هم ۲ درسته و هم ۴.وقتی زمان مصرفی برای انجام I/O کم بشه پس برنامه ای هم که عملیات I/O زیادی انجام میده سریعتر میتونه اجرا بشه
۰
ارسال: #۵

تست buffering
آخه ما با این سئوالات چطور گزینه درست را پیدا کنیم
۲ و ۴ درستن ولی فلسفه ایجاد بافرینگ،برای عملیات I/O بود که وقت CPUرا میگرفت-۴نزدیکتره
ما باید فلسفه هم بلد باشیم یعنی باید چندین کتاب را قورت بدیم تا بتونیم سیستم عامل درست بزنیم
۲ و ۴ درستن ولی فلسفه ایجاد بافرینگ،برای عملیات I/O بود که وقت CPUرا میگرفت-۴نزدیکتره
ما باید فلسفه هم بلد باشیم یعنی باید چندین کتاب را قورت بدیم تا بتونیم سیستم عامل درست بزنیم
۰
ارسال: #۶

RE: تست buffering
(۰۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ ب.ظ)mdunicorn نوشته شده توسط: عمل buffering چه سودی دارد؟با توجه به اینکه علت استفاده از بافرها ایجاد هماهنگی بین عملیات پردازنده ورودی/ خروجی و واحد پردازش مرکزی و تسریع این عملیات هست و میدونیم که در واقع استفاده از بافر برای این هست که cpu مدت زمان کمتری بیکار باشه( دیگه لازم نیست برای شروع عملیات مدت زمان طولانی، که همون اختلاف سرعت cpu و رسانه هست، رو منتظر وقفه بمونه) به نظر من گزینه ۲ بهترین گزینه هست.
۳-حافظه را اشغال می کند.
هرچند گزینه ۴ هم درسته اما به نظر من گزینه ۲ مناسب تره چون هدف اصلی بهبود کارایی cpu هست.
البته نمیدونم حالا کدوم گزینه مد نظر طراح بوده به هر حال اصلا سوال استاندارد و قشنگی نیست.
۰
ارسال: #۷

تست buffering
چون گفته که عمل بافرینگ گزینه ۲ درست است
چرا که اصل بافرینگ برای ایجاد همروندی بین عناصر یک سیستم میباشد مثلاً شما زمانی که از بافرینگ استفاده میکنی
دارید یکسری کارها را به بافر میسپارید که به cpu منتقل کنید و ورودی خروجی آزاد میشوند تا بتونید همزمان ورودی خروجی بخونید یا بنویسید
پس در کل در سرعت سیستم با توجه به عمل همروندی که ایجاد میکنه باعث افزایش سرعت میشه
چرا که اصل بافرینگ برای ایجاد همروندی بین عناصر یک سیستم میباشد مثلاً شما زمانی که از بافرینگ استفاده میکنی
دارید یکسری کارها را به بافر میسپارید که به cpu منتقل کنید و ورودی خروجی آزاد میشوند تا بتونید همزمان ورودی خروجی بخونید یا بنویسید
پس در کل در سرعت سیستم با توجه به عمل همروندی که ایجاد میکنه باعث افزایش سرعت میشه
۰
۰
ارسال: #۹

تست buffering
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close