(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: بازم سلام
در رابطه با تعداد درخت های دودویی کامل از این روابط استفاده کنیم راحت تره
اگه سطح رو x و ارتفاع رو h در نظر بگیریم
قبول دارید که :x=h1
حالا با فرض اینکه حتی ارتفاع رو هم نداشته باشیم، تعداد سطح درخت دودویی با داشتن n گره میشه:⌊lgn⌋1
و تعداد درخت دودویی کامل با x سطح برابر:2x−1 هستش
برای اونم یه فکری میکنیم
ببخشید من دقیقا متوجه نشدم این فرمولی که گفتین با مسئله ما چه رتبطی داره. لطفا بیشتر توضیح بدید.
۱) منظورتون از سطح=ارتفاع+۱ چیه؟ دیدگاه شما از واژه های سطح و ارتفاع چیه؟ لطفا توضیح بدید.
۲) سوال اصلی این تاپیک این بود که "تعداد درختهای دودویی با n گره و با ارتفاع h".
--- در کتاب در مورد تعداد درختهای دودویی با n گره بحث شده بود که همان عدد کاتالان میشه.
--- در این تاپیک این مسئله را به سطح h محدود کردیم. یعنی گفتیم با n گره چند درخت دودویی می تونیم بسازیم به شرطی که ارتفاع همه آنها دقیقا h باشه.
--- خب منم اومدم یه فرمولی گفتم که دقیقا برای درخت های دودویی کامل یا پر جواب میده (حالا شاید هم مشکل داره. اما تا حالا که مشکلی نداره). یعنی اومدیم گفتیم اگه درخت رو کامل یا پر در نظر بگیریم. با n گره می تونیم دقیقا همان فرمول قدر درخت دودویی می تونیم داشته باشیم به شرطی که دقیقا ارتفاع هر درخت h باشه.
حالا دو سوال در مباحث بالا بوجود اومد:
۱- آیا ایده بهتری دارید نسبت به فرمولی که نوشتم: یعنی تعداد درخت هایی دودویی کامل یا پر با n گره محدود شده به دقیقا ارتفاع h
۲- و سوال مهم تر اینکه یه فرمول کلی تر می تونیم بنویسیم که محدودیت کامل یا پر بودن رو بتونیم برداریم؟
الان من دقیقا متوجه نشدم که پاسخ شما به کدام دسته مربوط میشه.
بازم مرسی.
+++ فرمولی که نوشتین کمی منحرف شده. داده های ورودی ما همانطور که در عنوان تاپیک هم میبینید n تعداد گره ها و h ارتفاع است و سوالم هم که معلومه. تعداد درخت های دودویی با n گره محدود شده به دقیقا ارتفاع h.
مرسی.