۰
subtitle
ارسال: #۱

چند عدد دهدهی به صورت BCD
با سلام
ببخشیید من یه سوال داشتم امروز داشتم تست میطدم به سوالی برخوردم از روی کتاب پوران که میگفت : چند عدد دهدهی به صورت bcd با ۱۲ بیت می توان ساخت ؟ من میگم میشه ۱۰*۱۰*۱۰*۱۰ = ۱۰۰۰۰ تا ولی توی پوران نوشته ۱۰۰۰ تا میخواستم بدونم ایا من اشتباه میکنم یا اینکه نه پاسخ پوران اشتباه هستش ممنون میشم پاسخ بدهید باتشکر
ببخشیید من یه سوال داشتم امروز داشتم تست میطدم به سوالی برخوردم از روی کتاب پوران که میگفت : چند عدد دهدهی به صورت bcd با ۱۲ بیت می توان ساخت ؟ من میگم میشه ۱۰*۱۰*۱۰*۱۰ = ۱۰۰۰۰ تا ولی توی پوران نوشته ۱۰۰۰ تا میخواستم بدونم ایا من اشتباه میکنم یا اینکه نه پاسخ پوران اشتباه هستش ممنون میشم پاسخ بدهید باتشکر
۵
ارسال: #۲

RE: چند عدد دهدهی به صورت BCD
مطمئن نیستم اما فکر کنم چون در کد bcd برای نمایش هر رقم ۴ بیت استفاده می شود و چون کلا ۱۲ بیت داریم پس عدد ما ۳ رقم دارد و هر رقم ۱۰ حالت، که میشه ۱۰۰۰
ارسال: #۳

RE: چند عدد دهدهی به صورت BCD
(۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)tanhaee نوشته شده توسط: مطمئن نیستم اما فکر کنم چون در کد bcd برای نمایش هر رقم ۴ بیت استفاده می شود و چون کلا ۱۲ بیت داریم پس عدد ما ۳ رقم دارد و هر رقم ۱۰ حالت، که میشه ۱۰۰۰
مطمئن باشید چون من این سوال رو بارها خوندم و توضیح شما درسته
هر عدد BCD تشکیل شده از ۴ رقم صفر و یک است که با ۱۲ بیت میتونیم ۳ عدد BCD کنار هم بچینیم و طبق بحث شمارش جواب ۱۰*۱۰*۱۰ = ۱۰۰۰ میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close