۰
subtitle
ارسال: #۱

حل معادله درجه دو با استفاده از تورینگ
با سلام یه سوال دارم که باید ریشه های معادله درجه دو رو به دست بیاریم با استفاده از تورینگ.
محاسبه دلتا رو بلدم که با جمع و ضرب و تفریق پیاده ساری میشه اما فرمول ریشه یابی که توش رادیکال دلتا داره رو چطور پیاده سازی کنم اگر کسی از دوستان بلده لطفا با رسم ماشین توضیح بدید با تشکر
محاسبه دلتا رو بلدم که با جمع و ضرب و تفریق پیاده ساری میشه اما فرمول ریشه یابی که توش رادیکال دلتا داره رو چطور پیاده سازی کنم اگر کسی از دوستان بلده لطفا با رسم ماشین توضیح بدید با تشکر
۲
ارسال: #۲

RE: حل معادله درجه دو با استفاده از تورینگ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ)yuttrim20 نوشته شده توسط: با سلام یه سوال دارم که باید ریشه های معادله درجه دو رو به دست بیاریم با استفاده از تورینگ.
سلام
در مورد اعدادیکه رادیکالشون عدد طبیعی نسیت و اعشار داره نظری ندارم
اما در مورد اعداد مربع کامل که رادیکالشون عدد طبیعیه پیشنهادم اینه که جایی از نوار که خالی است بیایید عدد ۱ را به توان دو برسانید بعد با عبارت زیر رامقایسه کنید اگر بربوددند که جواب رادیکال ۱ است در غیر این صورت ۲ را به توان ۲ می رسانیم و با عبارت زیر رادیکال مقایسه می کنیم اگر بربود که جواب رادیکال ۲ است در غیر این صورت ۳ را به توان ۲ می رسانیم و.... نهایتا این مقایسات تا جایی پیش می رود که جوابی پیدا شد که شد اگر نشد تا زمانی که نصف (یا خود) عبارت زیر رادیکال را به توان دو می رسانیم. و تمام.
و اگر با هیچ کدام برابر نبود یعنی اینرادیکال جواب طبیعی ندارد.
ارسال: #۳

RE: حل معادله درجه دو با استفاده از تورینگ
ممنون از جوابتون ولی فکر کنم ماشینش خیلی طولانی میشه!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close