۰
subtitle
ارسال: #۱

احتمال شرطی
سلام ,
آزمایشی دارای ۲ درصد مثبت کاذب و یک درصد منفی کاذب است , درصورتی که ۰/۰۲ جامعه بیمار باشند و فردی به تصادف انتخاب و مشخص گردد که نتیجه آزمایش وی مثبت است , احتمال بیمار بودن آن تقریبا" برابر است با ؟؟
الف : ۰/۵۰
ب : ۰/۷۰
ج:۰/۹۸
د : ۰/۹۹
آزمایشی دارای ۲ درصد مثبت کاذب و یک درصد منفی کاذب است , درصورتی که ۰/۰۲ جامعه بیمار باشند و فردی به تصادف انتخاب و مشخص گردد که نتیجه آزمایش وی مثبت است , احتمال بیمار بودن آن تقریبا" برابر است با ؟؟
الف : ۰/۵۰
ب : ۰/۷۰
ج:۰/۹۸
د : ۰/۹۹
۰
ارسال: #۲

RE: احتمال شرطی
سلام. وقت بخیر. احتمال اینکه فرد بیمار نباشه و جواب آزمایش مثبت بشه هست [tex]0.02\times 0.98=0.0196[/tex].
احتمال اینکه فرد بیمار باشه و جواب بیماری باشه هست [tex]0.02\times 0.99=0.0198[/tex].
احتمال خواسته شده میشه احتمال دومی به مجموع دو احتمال. چیری در حدود ۵۰ درصد.
احتمال اینکه فرد بیمار باشه و جواب بیماری باشه هست [tex]0.02\times 0.99=0.0198[/tex].
ارسال: #۳

(۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. وقت بخیر. احتمال اینکه فرد بیمار نباشه و جواب آزمایش مثبت بشه هست [tex]0.02\times 0.98=0.0196[/tex].
میشه یه توضیح کوچیک بدید که چرا اینجوری حل شد؟ اون احتمال دوم رو متوجه ش نمیشم.
چیزی که خودم استدلال کردم اینه که باید احتمال بیمار بودن به شرط مثبت بودن رو بدست آورد.و چیزی که متوجه ش نمیشم اینه که این منفی کاذب این وسط چه نقشی ایفا میکنه ؟!
ارسال: #۴

(۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: میشه یه توضیح کوچیک بدید که چرا اینجوری حل شد؟ اون احتمال دوم رو متوجه ش نمیشم.
چیزی که خودم استدلال کردم اینه که باید احتمال بیمار بودن به شرط مثبت بودن رو بدست آورد.و چیزی که متوجه ش نمیشم اینه که این منفی کاذب این وسط چه نقشی ایفا میکنه ؟!
جامعه آماری تغییر کرده. فقط افرادی که بیمار تشخیص داده شدن رو میبینیم. یعنی اونهایی که بیمارن و آزمایششون مثبته و اونایی که بیمار نیستن و آزمایششون مثبت کاذبه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close