۰
subtitle
ارسال: #۱

درخواست راهنمایی در مورد الگوریتم موازی
سلام به همه
امیدوارم همتون سالی پر از شادی و موفقیت پیش رو داشته باشید
یه درخواستی داشتم از دوستای مانشتی عزیز
میشه منو در زمینه نوشتن الگوریتمی به صورت موازی راهنمایی بفرماییید که چطور و چگونه باید الگوریتمی رو به صورت موازی نوشت .چطور شروع کنم؟؟
با تشکر
امیدوارم همتون سالی پر از شادی و موفقیت پیش رو داشته باشید
یه درخواستی داشتم از دوستای مانشتی عزیز
میشه منو در زمینه نوشتن الگوریتمی به صورت موازی راهنمایی بفرماییید که چطور و چگونه باید الگوریتمی رو به صورت موازی نوشت .چطور شروع کنم؟؟
با تشکر
۰
ارسال: #۲

RE: درخواست راهنمایی در مورد الگوریتم موازی
منم یه تمرین دارم نمیدونم چجوریه؟؟
برنامه ای با الگوریتم موازی برای تولید ضرایب دوجمله ای
برنامه ای با الگوریتم موازی برای تولید ضرایب دوجمله ای
۰
ارسال: #۳

سلام
خب بر ای نوشتن یه برنامه به صورت موازی شماباید از امکاناتی که می شه یه برنامه رو موازی نوشت استفاده کنید مثلا کتابخانه MPI یا OpenMP و یه الگوریتمی رابه صورت موازی طراحی کنید وبااستفاده ازاین امکان درزبانهای برنامه نویسی آن راپیاده سازی کنید.
یه فایلی توضیح ویک مثال به پیوست می باشد براراهنمایی بیشتر
امیدوارم به دردتون بخوره
خب بر ای نوشتن یه برنامه به صورت موازی شماباید از امکاناتی که می شه یه برنامه رو موازی نوشت استفاده کنید مثلا کتابخانه MPI یا OpenMP و یه الگوریتمی رابه صورت موازی طراحی کنید وبااستفاده ازاین امکان درزبانهای برنامه نویسی آن راپیاده سازی کنید.
امیدوارم به دردتون بخوره
ارسال: #۴

(۱۳ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ)dordane نوشته شده توسط: سلام
امیدوارم به دردتون بخوره
من که متوجه نشدم.شما میتونی بابت همین تمرین منو کمک کنید؟؟؟ممنون میشم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close