۰
subtitle
ارسال: #۱

مدار تولید کننده مکمل یک و مکمل دو
با سلام
خدمت تمامی کارشناسان و اعضای انجمن
سوالی برایم پیش آمده در مدارات ترکیبی
دو مدار می خواهم طراحی کنم
۱- مدار ۳ بیتی تولید کننده مکمل ۱
۲ - مدار ۳ بیتی تولید کننده مکمل :۲
ما سه بیت می دهیم و مکمل می خواهیم ؟
حال در جدول درستی برای آنها مثلا مکمل یک محدوده ی ۳- تا +۳ را پوشش می دهد و مثلا مکمل دو هم محدوده ای دارد .
می خواهم بدانم جدول درستی آنرا چگونه رسم کنم ؟
آیا سطر ها را از صفر تا هشت رسم کنم و هر دو طرف را سه بیتی کنم ؟
با تشکر
خدمت تمامی کارشناسان و اعضای انجمن
سوالی برایم پیش آمده در مدارات ترکیبی
دو مدار می خواهم طراحی کنم
۱- مدار ۳ بیتی تولید کننده مکمل ۱
۲ - مدار ۳ بیتی تولید کننده مکمل :۲
ما سه بیت می دهیم و مکمل می خواهیم ؟
حال در جدول درستی برای آنها مثلا مکمل یک محدوده ی ۳- تا +۳ را پوشش می دهد و مثلا مکمل دو هم محدوده ای دارد .
می خواهم بدانم جدول درستی آنرا چگونه رسم کنم ؟
آیا سطر ها را از صفر تا هشت رسم کنم و هر دو طرف را سه بیتی کنم ؟
با تشکر
۰
ارسال: #۲

RE: مدار تولید کننده مکمل یک و مکمل دو
سلام سال نو مبارک
نمیدونم سوالتون رو درست متوجه شدم یانه
اما برای رسم جدول درستی (برای ۳بیت) ابتدا اعداد اولیه رو بنویسید و روبروی هر عدد مکمل۲ (یا مکمل۱) اون عدد رو بنویسید ( و مسلما به هر بیت یک نامی هم اختصاص میدین)
وقتی این کار تموم شد کافیه برای هر کدوم از سه بیتی که به دست آوردین جدول کارنو رسم کنید و معادله رو با ساده سازی جدول به دست بیارید
اما برای رسم جدول درستی (برای ۳بیت) ابتدا اعداد اولیه رو بنویسید و روبروی هر عدد مکمل۲ (یا مکمل۱) اون عدد رو بنویسید ( و مسلما به هر بیت یک نامی هم اختصاص میدین)
وقتی این کار تموم شد کافیه برای هر کدوم از سه بیتی که به دست آوردین جدول کارنو رسم کنید و معادله رو با ساده سازی جدول به دست بیارید
ارسال: #۳

RE: مدار تولید کننده مکمل یک و مکمل دو
(۰۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام سال نو مبارکخیلی متشکر و ممنون دقیقا شما شک مرا بر طرف کردید.ببخشید دیر جواب را دیدم .
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close