۰
subtitle
ارسال: #۱

مفهوم زبان در mod3 چیست؟
با سلام
درحال یادگیری کتاب پیتر لینز هستم در فصل دوم در حل تمرینات به تمرین زیر برخوردم که مفهومش برام واضح نیست ، لطفاً در مورد چگونگی حلش یه توضیحی بدید:
[tex]L=\{w:|w|mod\3=0\}[/tex]
و درنهایت :
[tex]L=\{w:n_a(w):\mod3>n_b(w)\: \mod3\}[/tex]
با تشکز
درحال یادگیری کتاب پیتر لینز هستم در فصل دوم در حل تمرینات به تمرین زیر برخوردم که مفهومش برام واضح نیست ، لطفاً در مورد چگونگی حلش یه توضیحی بدید:
[tex]L=\{w:|w|mod\3=0\}[/tex]
و درنهایت :
[tex]L=\{w:n_a(w):\mod3>n_b(w)\: \mod3\}[/tex]
با تشکز
۲
ارسال: #۲

RE: مفهوم زبان بیان شده چیست؟
سلام. وقت بخیر. برای سوال اولتون یادتون رفت عدد بعد از mod رو بنویسید. فرض میکنم نوشته باشه mod 4 پس داریم:
رشته های به فرم w که اندازیشان بفرم ۴k باشد. یا طولشان مضرز ۴ باشد.)
برای سوال دومتون s رو باقی مونده تعداد a های رشته بر ۳ بگیرید و t رو باقی مونده تعداد b های رشته بر ۳ بگیرید. رشته هایی که مقدار s اونها از t اونها بیشتره عضو زبانن.
برای سوال دومتون s رو باقی مونده تعداد a های رشته بر ۳ بگیرید و t رو باقی مونده تعداد b های رشته بر ۳ بگیرید. رشته هایی که مقدار s اونها از t اونها بیشتره عضو زبانن.
ارسال: #۳

(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. وقت بخیر. برای سوال اولتون یادتون رفت عدد بعد از mod رو بنویسید. فرض میکنم نوشته باشه mod 4 پس داریم:
مرسی حق با شماست در مثال اول باید عدد بعد mod قرار می دادم که شما زحمتشو کشیدید.
ممنونم از راهنماییتون
ارسال: #۴

(۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. وقت بخیر. برای سوال اولتون یادتون رفت عدد بعد از mod رو بنویسید. فرض میکنم نوشته باشه mod 4 پس داریم:
دوستان کسی می تونه شکل اتوماتشو واسم توضیح بده . ممنونم
ارسال: #۵

(۱۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)joyebright نوشته شده توسط: دوستان کسی می تونه شکل اتوماتشو واسم توضیح بده . ممنونم
باید به تعداد باقی مونده ها حالت داشته باشید. توضیح میدم:
سوال اول: طول w باید مضرب یه عدد مشخصی که فرض کردم ۴ بود باید باشه. باید ۴ حالت داشته باشیم. q0,q1,q2,q3 که به ترتیب معرفی کننده حالتی که باقی مونده طول رشته بر ۴ برابر با ۰ و ۱ و ۲ و ۳ میشه هستن. حالت شروع و پایان q0 هست و هر حالت با یه پایانه به حالت بعدیش بصورت حلقه متصله.
سوال دوم: دوتا پارامتر داریم (تعداد aها و تعداد bها) که باید باقی مونده هردوشونو بر ۳ داشته باشیم. هرکدوم ۳ جالت پس در مجموع ۹ حالت داریم. باید حالتها رو piqj درنظر بگیری که میشه باقی مونده تعداد aها بر ۳ و تعداد bها بر ۳ به ترتیب برابر i و j میشه.
اگه متوجه نشدید شکلش هم بکشم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close