۰
subtitle
ارسال: #۱

۷-۸۸ : تعداد طبقات بافر و تأخیر آن
این یه مثال
ممنون میشم توضیح بدیدش
ممنون میشم توضیح بدیدش
۱
ارسال: #۲

RE: 7-88 : تعداد طبقات بافر و تأخیر آن
دوستان من جایی اشتباه کردم؟ متوجه نشدم.
[tex]t_{f\: }\: =\: R_nC_g\: \: ,\: \: \: t_r\: =\: R_pC_g\: =\: 2.5R_nC_g[/tex]
[tex]t_{f\: }\: =\: R_nC_g\: \: ,\: \: \: t_r\: =\: R_pC_g\: =\: 2.5R_nC_g[/tex]
ارسال: #۳

ارسال: #۴

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: دوستان من جایی اشتباه کردم؟ متوجه نشدم.
از این دقیق تر و درست تر آخه؟
خدا رو شکر. صبح با چشه خوابالود مانشت و باز کردم میگم خدایا چی شده.
حله.
مرسی.
۰
ارسال: #۵

منم خودم این رو کامل مطمئن نیستم و توی کتاب پوران هم توضیحی برای جوابش نداده بود. فقط تحلیلی که خودم میتونم داشته باشم اینه که هر سطر رو معادل یک زنجیره در نظر بگیریم ۸۱ بیت شاید توان عملیاتیش به حساب بیاد. مثل همون CL/Cin . به ازای هر وارونگر e=3 برابر میشه. پس باید چهار وارونگر سر راهش باشه تا به ۸۱ برسه. (الگاریتم ۸۱ در مبنای ۳)
برای تاخیر هم قکر میکنم خطوط حافظه به شکل موازی رو تغذیه میکنه. پس ۱۰۲۴/۸۱ = ۱۲ میشه
اینا تحلیل های شخصی خودمه ها. وگرنه سر کنکور اگه این تست رو میدیدم جرئت نمیکردم ج بدم.
زیادم به نظر مهم نمیاد
برای تاخیر هم قکر میکنم خطوط حافظه به شکل موازی رو تغذیه میکنه. پس ۱۰۲۴/۸۱ = ۱۲ میشه
اینا تحلیل های شخصی خودمه ها. وگرنه سر کنکور اگه این تست رو میدیدم جرئت نمیکردم ج بدم.
زیادم به نظر مهم نمیاد
۰
ارسال: #۶

تحلیل کنکوری : برای بدست آوردن تعداد طبقات فقط کافیه ۸۱ رو خازن خروجی بگیریم و به ازای هر طبقه تقسیم بر ۳ کنیم تا به ۱ برسیم.
یعنی ۸۱==>27==>9==>3==>1
همونطور که میبینید ۴ طبقه شد. (۸۱ که CL هست و در نظر نگیرید)
تحلیل علمی : فرض کنید ترانزیستور دارای ابعاد ۱:۱ هستش. بنابراین خازن ورودی میشه ۲Cg.
حالا میدونیم CL = kCin پس و ما ۸۱ بیت داریم پس کلش میشه CL=2*81*Cg .
یعنی CL = 162Cg
حالا حتما فرمول روبرو رو یادتونه : [tex]N\: =\: \log_e(\frac{C_{out}}{C_{in}})[/tex]
فقط کافیه Cout = 162Cg و Cin=2Cg قرار بدیم تا N رو ۴ بدست بیاریم
امــــــــــــــــــــــــــــــــــا ،،،، برای تاخیر کتابهایی رو دیدم که راه حل های بسیار عجیبی رفتن موجب تعجب اینجانب گردید.
برای تاخیر باید بدونید :
[tex]t_f\: =\: 2.5R_nC_g\: \: \: \: \: ,\: \: \: \: \: t_r\: =\: R_nC_g[/tex]
پس تاخیر هر Not میشه ۳/۵RnCg پس تاخیر ۴ طبقه میشه ۱۴
اما دلیلی که باعث شد اکثر کتابها غلط حل کنند این بود که طراحان کنکور فرمول رو به شکل زیر تغییر دادن.
[tex]t_f\: =\: 2R_nC_g\: \: \: \: \: ,\: \: \: \: \: t_r\: =\: R_nC_g[/tex]
دلیلشم احتمالا این بود که گفتن Wp = 2Wn
که اگه با این فرض حل کنید تاخیر میشه ۱۲/
یعنی ۸۱==>27==>9==>3==>1
تحلیل علمی : فرض کنید ترانزیستور دارای ابعاد ۱:۱ هستش. بنابراین خازن ورودی میشه ۲Cg.
یعنی CL = 162Cg
حالا حتما فرمول روبرو رو یادتونه : [tex]N\: =\: \log_e(\frac{C_{out}}{C_{in}})[/tex]
امــــــــــــــــــــــــــــــــــا ،،،، برای تاخیر کتابهایی رو دیدم که راه حل های بسیار عجیبی رفتن موجب تعجب اینجانب گردید.
برای تاخیر باید بدونید :
اما دلیلی که باعث شد اکثر کتابها غلط حل کنند این بود که طراحان کنکور فرمول رو به شکل زیر تغییر دادن.
ارسال: #۷

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: تحلیل کنکوری : برای بدست آوردن تعداد طبقات فقط کافیه ۸۱ رو خازن خروجی بگیریم و به ازای هر طبقه تقسیم بر ۳ کنیم تا به ۱ برسیم.
یعنی ۸۱==>27==>9==>3==>1
یعنی CL = 162Cg
برای تاخیر باید بدونید :
ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟
با اندازه برابر زمان بالا رفتن باید بیشتر باشه دیگه. یعنی ۲/۵ برابر زمان پایین آمدن
ارسال: #۸

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
با اندازه برابر زمان بالا رفتن باید بیشتر باشه دیگه. یعنی ۲/۵ برابر زمان پایین آمدن
منظورتونو متوجه نشدم.
ارسال: #۹

(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
منظورتونو متوجه نشدم.
والا چیزی که من میبینم اینجا نوشته شده t رایز برابر RC و t فال برابر ۲/۵RC
ارسال: #۱۰

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mj.net نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
منظورتونو متوجه نشدم.
t_fall که باید کمتر باشه چون موبیلیتی ترانزیستور های NMOS بیشتره.
تو معکوس کننده با اندازه NMOS=PMOS ،
T_rise = 2.5*T_fall
ارسال: #۱۱

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mj.net نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
منظورتونو متوجه نشدم.
t_fall که باید کمتر باشه چون موبیلیتی ترانزیستور های NMOS بیشتره.
تو معکوس کننده با اندازه NMOS=PMOS ،
T_rise = 2.5*T_fall
بله الان درست شد. منم همین و مبگفتم. توی فرمول بالا اشتباه لپی شده بود. برعکس نوشته بودید
به هرحال ممنون
به نظر میاد خیلی وی ال اس آی بلدی و مسلطی شما. آزمون آزمایشی تخصصی چند میزدی؟
من که هرقدر تو تحلیل آزمون ها میرفتم یه معماری نمیدیدم
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
منبع ویدیویی برای آنالیز عددی | fotobetpsy | ۰ | ۱۵۰ |
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ آخرین ارسال: fotobetpsy |
|
تفاوت آنالیز عددی و محاسبات عددی | fotobetpsy | ۰ | ۱۸۳ |
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ آخرین ارسال: fotobetpsy |
|
دریافت مدارک تحصیلی به صورت آنلاین امکان داره ؟ | MohsenRezaei | ۱ | ۶۴۴ |
۰۹ دى ۱۴۰۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ آخرین ارسال: MohsenRezaei |
|
تعداد برگ درخت؟؟؟؟؟؟؟ | rad.bahar | ۴ | ۴,۹۴۷ |
۱۵ آذر ۱۴۰۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ آخرین ارسال: mohamadrra |
|
تعداد جواب | mostafaheydar1370 | ۲۱ | ۱۹,۷۱۳ |
۰۱ مهر ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: miinaa |
|
دوره آموزشی آنلاین Hadoop و Apache Spark به زبان فارسی | Happiness.72 | ۰ | ۲,۵۳۳ |
۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ب.ظ آخرین ارسال: Happiness.72 |
|
آنیل کوک | raha701 | ۰ | ۸ |
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ب.ظ آخرین ارسال: raha701 |
|
وب کنفرانس و کلاس آنلاین | faraz_linux | ۰ | ۲,۰۰۵ |
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ۰۷:۲۲ ب.ظ آخرین ارسال: faraz_linux |
|
تعداد روش های نوشتن عدد n | ss311 | ۲ | ۳,۴۲۶ |
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۲۷ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد مسیرها در گراف | ss311 | ۰ | ۲,۰۵۹ |
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۴۷ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close