۰
subtitle
ارسال: #۱

تبدیل پایگاه دانش به صورت HNF
با سلام
توی کتاب راهیان ارشد صفحه ۲۵۰ یه نکته نوشته: هر پایگاه دانش را می توان به صورت ترکیب عطفی جملات به فرم HNF نوشت.
HNF هم که همون فرم نرمال هورن هست.
حالا سوال من اینه که چجوری همچین چیزی شدنیه؟
مثلا KB زیر رو به نظرتون چجوری میشه به صورت ترکیب عطفی عبارات هورن نوشت؟ من که هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم:
KB:
توی کتاب راهیان ارشد صفحه ۲۵۰ یه نکته نوشته: هر پایگاه دانش را می توان به صورت ترکیب عطفی جملات به فرم HNF نوشت.
مثلا KB زیر رو به نظرتون چجوری میشه به صورت ترکیب عطفی عبارات هورن نوشت؟ من که هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم:
KB:
not(A) or B
not(A) or C
not(A) or C
۱
ارسال: #۲

RE: تبدیل پایگاه دانش به صورت HNF
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)۳۰noohe نوشته شده توسط: با سلامخود اینایی که شما نوشتی یک عبارت هورن واحد هستند . توی همون صفحه چند تا مثال زده دیگه
KB:
not(A) or B
not(A) or C
[tex](A'\vee B) \wedge (A'\vee C)[/tex]
مثلا اینم یه ترکیب عطفی از عبارت هورن هست که از دو تا عبارت هورن واحد درست شده
ارسال: #۳

RE: تبدیل پایگاه دانش به صورت HNF
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)۳۰noohe نوشته شده توسط: با سلامخود اینایی که شما نوشتی یک عبارت هورن واحد هستند . توی همون صفحه چند تا مثال زده دیگه
KB:
not(A) or B
not(A) or C
[tex](A'\vee B) \wedge (A'\vee C)[/tex]
مثلا اینم یه ترکیب عطفی از عبارت هورن هست که از دو تا عبارت هورن واحد درست شده
اووف! عجب بی دقتی ای کردم. مرسی از جوابتون
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close