۰
subtitle
ارسال: #۱

قالب دستورات پردازنده - فناوری اطلاعات ۹۰ !!!
سلام عزیزان
من متوجه نمیشم سوال های معماری آی تی چرا اینجوریه. بازی ریاضیه یا معماری (حالا در صورتی که از درستی و اشتباهیش بگذریم)
متاسفانه به هیچ وجه متوجه این سوال نمیشم. نظرتون رو بگید ممنون میشم
البته این سوال رو قبلا پرسیده بودن اما پست هاش نمیاد که ببینم چه جوابی دادن
سپاس
من متوجه نمیشم سوال های معماری آی تی چرا اینجوریه. بازی ریاضیه یا معماری (حالا در صورتی که از درستی و اشتباهیش بگذریم)
متاسفانه به هیچ وجه متوجه این سوال نمیشم. نظرتون رو بگید ممنون میشم
البته این سوال رو قبلا پرسیده بودن اما پست هاش نمیاد که ببینم چه جوابی دادن
سپاس
۰
ارسال: #۲

RE: قالب دستورات پردازنده - فناوری اطلاعات ۹۰ !!!
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:سلام
با توجه به مفروضات مساله ، اگر از فرمت با طول ثابت برای دستورات استفاده نمیاییم، مقدار فضای اشغالی مجموعه دستورالعمل برابر با ۱۳۶۳۶ بیت خواهد بود . اما با استفاده از فرمت طول متغیر ، ۱۰۴۴۸ بیت فضا نیاز خواهد بود .
بنابراین فضای اشغالی حالت دوم ، ۷۶ درصد حالت اول خواهد بود و میتوان گفت که تقریبا ۲۵ درصد صرفه جویی در حافظه مصرفی رخ داده است.
پ.ن: این پاسخی هست که ماهان در کتابش داده .
ارسال: #۳

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: سلام
با توجه به مفروضات مساله ، اگر از فرمت با طول ثابت برای دستورات استفاده نمیاییم، مقدار فضای اشغالی مجموعه دستورالعمل برابر با ۱۳۶۳۶ بیت خواهد بود . اما با استفاده از فرمت طول متغیر ، ۱۰۴۴۸ بیت فضا نیاز خواهد بود .
بنابراین فضای اشغالی حالت دوم ، ۷۶ درصد حالت اول خواهد بود و میتوان گفت که تقریبا ۲۵ درصد صرفه جویی در حافظه مصرفی رخ داده است.
پ.ن: این پاسخی هست که ماهان در کتابش داده .
سلام از بنده ممنون از پاسختون
فقط همینو گفته؟ آخه ما حتی نمیدونیم تعداد ثبات هامون چند تاست که بخوایم آدرس دهی شون کنیم
ارسال: #۴

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام از بنده ممنون از پاسختونخواهش میکنم
فقط همینو گفته؟ آخه ما حتی نمیدونیم تعداد ثبات هامون چند تاست که بخوایم آدرس دهی شون کنیم
این کل چیزی هست که نوشته
چرا دیگه ! فکر میکنم شما باید براساس این درصد هایی که داده ببینید اون ۱۴۲ دستور العمل چند ثبات مصرف میکنه تا بتونید حافظه مصرفی رو بدست بیارید
البته من حضور ذهن معماری ندارم اما بر اساس نحوه پاسخ دادن ماهان ، به نظر میرسه چنین روشی برای حل استفاده کرده
ارسال: #۵

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: چرا دیگه ! فکر میکنم شما باید براساس این درصد هایی که داده ببینید اون ۱۴۲ دستور العمل چند ثبات مصرف میکنه تا بتونید حافظه مصرفی رو بدست بیارید
البته من حضور ذهن معماری ندارم اما بر اساس نحوه پاسخ دادن ماهان و اینکه گفته بر اساس مفروضات ، دارم اینو میگم
درسته حرفتون اما مثلا ۳۰% دستورات میشه حدود ۴۲/۶ دستور. یعنی ما الان باید ۶ بیت برای Opcode این دستور بگیریم؟؟؟
ارسال: #۶

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: درسته حرفتون اما مثلا ۳۰% دستورات میشه حدود ۴۲/۶ دستور. یعنی ما الان باید ۶ بیت برای Opcode این دستور بگیریم؟؟؟این از اون سوالهایی هست که میبوسی میذاری کنار
نه تعداد ثبات را داریم. نه تعداد دستورات با درصدها عدد صحیح میده. حتی اگه عدد صحیح بدست بیارم واسه opcode حالا چند بگیریم.
نظر منو بخوای تاپیکو حذف کن. مهر طراح سوال آزاد ، جون تو راحت
ارسال: #۷

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: این از اون سوالهایی هست که میبوسی میذاری کنار
نه تعداد ثبات را داریم. نه تعداد دستورات با درصدها عدد صحیح میده. حتی اگه عدد صحیح بدست بیارم واسه opcode حالا چند بگیریم.
آخه این از اون سوالاتی هست که قبلا در مانشت حل شده و پاسخ درست هم گرفته اما به گفته دکتر بنا به مشکل کرش دیتا بیس ارسالهاش نمایان نیست
یعنی چیز غیر قابل حلی نبوده عملا
ارسال: #۸

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: آخه این از اون سوالاتی هست که قبلا در مانشت حل شده و پاسخ درست هم گرفته اما به گفته دکتر بنا به مشکل کرش دیتا بیس ارسالهاش نمایان نیستمن نگفتم حل نمیشه. نظرم این بود که بهتره قیدشو زد. مخصوصا سر کنکور
ما میسپریم به اهلش حل کنن. این باشه واسه اونایی که میخوان ۱۰۰ بزنن
من در حد ۶۰ درصد مشترک هم که بزنم ، خدا رو شکر میکنم
ارسال: #۹

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: این از اون سوالهایی هست که میبوسی میذاری کنارداری تلافی میکنی
حالا بقیه سوالای آی تی ۹۰ و ۹۱ رو ببین همشون داغونن (سخت نیستنا معلوم نیست چیه). بعدش برو ۹۲ رو ببین چهارتای اولش گلابه
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: آخه این از اون سوالاتی هست که قبلا در مانشت حل شده و پاسخ درست هم گرفته اما به گفته دکتر بنا به مشکل کرش دیتا بیس ارسالهاش نمایان نیست
خانم مدیر شاید اونی که جواب درست گرفته اومده گفته اشتباهه سوال
ولی اونی که لینکش رو دادین من از روی تاپیکش خوندم اشتباه بودا
ارسال: #۱۰

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: من نگفتم حل نمیشه. ...اهان . به هر حال ممنون از شما که وقت گذاشتید و بررسی کردید
حالا اگر کسی خواست ۱۰۰ بزنه این بخشی از پاسخی هست که قبلا به این سوال داده شده (در نتیجه جستجو میاد اما در تاپیک نمایش نمیده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
شاید کسی چیزی یادش آمد و ادامه اش رو متوجه شد
۳۲+۳۲=۶۴ یک ثبات ورودی یک ثبات خروجی ۲۰% ۳۲+۳۲+۳۲=۹۶ دو ثبات ورودی و یک ثبات خروجی ۳۰% ۳۲+۳۲+۱۶=۸۰ یک ثبات ورودی یک ثبات خروجی و یک ورودی بلافصل ۲۵% ۳۲+۱۶=۴۸ یک ثبات خروجی و یک بلافصل ۲۵% بیشترین طو...
خب آخه فرض بر این هست که مدیر بخش پاسخ واقعا درست رو درست اعلام کردن دیگه . رو این حساب میگم : )
حالا اشکال نداره . هر طور خودتون صلاح میدونید : )
ارسال: #۱۱

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: خب آخه فرض بر این هست که مدیر بخش پاسخ واقعا درست رو درست اعلام کردن دیگه . رو این حساب میگم : )
حالا اشکال نداره . هر طور خودتون صلاح میدونید : )
نه شوخی کردم که سوال اشتباهه (البته مطمئن نیستم) اما به نظرم پاسخی که اون بنده خدا داده خیلی اشتباهه
خیلی لطف کردین خانم good-wishes
۰
ارسال: #۱۲

تقریبن بیست درصد میشه
طول ثابت بگیری میشه برای ادرس دهی ۱۰۴ بیت لازمه (۹۶+۸)
که اگه متغیر بگیریم برای ادرس دهی میشه ۸۱/۶
حالا درصد کاهش بگیری میشه ۲۱ صدم
البته این استدلال خودمه و تو هیچ کتابی این نیست
ارسال: #۱۳

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)armansaa نوشته شده توسط: تقریبن بیست درصد میشه
تشکر از جواب شما
الان بحث اینجاست که شما ثبات دستور العمل رو برای هر نوع دستور چطوری در نظر میگیری (تعداد بیت نوع دستور، تعداد بیت Opcode، تعداد بیت آدرس دهی ثبات ها و...)
ارسال: #۱۴

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)armansaa نوشته شده توسط: تقریبن بیست درصد میشه
تشکر از جواب شما
الان بحث اینجاست که شما ثبات دستور العمل رو برای هر نوع دستور چطوری در نظر میگیری (تعداد بیت نوع دستور، تعداد بیت Opcode، تعداد بیت آدرس دهی ثبات ها و...)
خب هشت بیت میشه برا دستورالعمل ها برا ثابت هم ۹۶ بیت بیشترین رو گرفتم +۸ بیت دستورالعمل
متغیر هم ۸ بیت دستورالعمل + ۷۳/۶
البته اصلا مظمئن نیستم ولی به استادمون که نشون دادم تائیدش کرد
ارسال: #۱۵

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)armansaa نوشته شده توسط: خب هشت بیت میشه برا دستورالعمل ها برا ثابت هم ۹۶ بیت بیشترین رو گرفتم +۸ بیت دستورالعمل
این که ۶ بیت برای opcode و ۲ بیت برای نوع دستور گرفتین و جمعا شده ۸ رو منم میگم درسته
ولی اون ۹۶ رو حدس میزنم شما برای هر ثبات ۳۲ بیت در نظر گرفتی؟ درسته؟ چرا این کار رو کردین؟ مرسی
ارسال: #۱۶

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)armansaa نوشته شده توسط: خب هشت بیت میشه برا دستورالعمل ها برا ثابت هم ۹۶ بیت بیشترین رو گرفتم +۸ بیت دستورالعمل
این که ۶ بیت برای opcode و ۲ بیت برای نوع دستور گرفتین و جمعا شده ۸ رو منم میگم درسته
ولی اون ۹۶ رو حدس میزنم شما برای هر ثبات ۳۲ بیت در نظر گرفتی؟ درسته؟ چرا این کار رو کردین؟ مرسی
خب تو سوال گفته ۳۰%شون یه دو تا ورودی یه خروجی دارن که میشه ۳۲+۳۲+۳۲ که بیشترین طول رو داره و برا ثابت این انتخاب میشه
ارسال: #۱۷

ارسال: #۱۸

ارسال: #۱۹

ارسال: #۲۰

ارسال: #۲۱

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)armansaa نوشته شده توسط: من دیگه معماریم تموم شد =))
در این حد بلد بودم
ولی ثبات های CPU برای آدرس دهی استفاده میشن خب
آره درست میگی مثلا مد ثباتی مستقیم همینه که از مقدار ثبات برای آدرس استفاده میکنن
ولی اگر ما بخوایم به جای آدرس ثبات مقدارش رو توی ثبات دستور العمل بذاریم که موقع تغییر مقدارش همه اطلاعات گم میشه و معلوم نیست کی چه مقداری باید بگیره
والا این سوال معماریه منم تموم کرد
ارسال: #۲۲

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:
آره درست میگی مثلا مد ثباتی مستقیم همینه که از مقدار ثبات برای آدرس استفاده میکنن
ولی اگر ما بخوایم به جای آدرس ثبات مقدارش رو توی ثبات دستور العمل بذاریم که موقع تغییر مقدارش همه اطلاعات گم میشه و معلوم نیست کی چه مقداری باید بگیره
والا این سوال معماریه منم تموم کرد
اینجوری که شما رفتی تو نخ سوال فک نکنم طراح رفته باشه =))
بعضی سوالارو فقط باید یه جوری حل کرد مثل این
ارسال: #۲۳

ارسال: #۲۴

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ)armansaa نوشته شده توسط: اینجوری که شما رفتی تو نخ سوال فک نکنم طراح رفته باشه =))
بعضی سوالارو فقط باید یه جوری حل کرد مثل این
نه بابا این ازون سوالاتی هست که نباید حل کنی و بعد که اومدی بیرون بیفتی به جون سازمان سنجش تا حذفش کنه
خوشحالیم که توو آزمون امسال هستی...به راحتی میتونی یه چن تا حذفی از سنجش بگیری
ارسال: #۲۵

۰
ارسال: #۲۶

این از اون سوالاتی هست که باید گفت
اگر دادن سرجلسه فکر می کنیم (اعصابم یاری نداد که تا آخرش رو بخونم)
اگر دادن سرجلسه فکر می کنیم (اعصابم یاری نداد که تا آخرش رو بخونم)
ارسال: #۲۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close