۰
subtitle
ارسال: #۱

تشخیص خطا در تحلیلگر لغوی یا نحوی
این سوال مربوط به آزمون پارسه هست و گفته شده که تحلیل گر نحوی این خطا رو تشخیص میده چرا تحلیلگر لغوی نمی تونه تشخیصش بده؟؟
float X;
X=1..6;
float X;
X=1..6;
۰
ارسال: #۲

RE: تشخیص خطا در تحلیلگر لغوی یا نحوی
تحلیل گر لغوی میاد مثلا x=1...2 رو به این تبدیل میکنه
id , Op, sub_range
و عملا هیچ دیدی نداره که باید توی متغیر x از نوع float باشه، درواقع فکر کنم این کار مربوط به تحلیل گر معنوی هستش که میاد توی زمان کامپایل این کار رو واسه ما چک میکنه و خطا میده.
id , Op, sub_range
و عملا هیچ دیدی نداره که باید توی متغیر x از نوع float باشه، درواقع فکر کنم این کار مربوط به تحلیل گر معنوی هستش که میاد توی زمان کامپایل این کار رو واسه ما چک میکنه و خطا میده.
ارسال: #۳

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تحلیل گر لغوی میاد مثلا x=1...2 رو به این تبدیل میکنه
id , Op, sub_range
جوابش گفته که تحلیل گر لغوی این جوری تفسیرش می کنه
متغیر x عملگر مساوی عدد اعشاری (.۱) عدد اعشاری (۶/)
سپس تحلی گر نحوی چون همچین ساختاری در زبان وجود ندارد این خطا رو تشخیص میده تا اینجاش درست
موضوع اینه که مگه عدد اعشاری به صورت ۱/۰ نیست پس چرا تحلیل گر لغوی نمیتونه این رو تشخیص بده؟ چون بعد از . باید عدد بیاد که نیومده
![Exclamation Exclamation](images/smilies/exclamation.gif)
ارسال: #۴

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تحلیل گر لغوی میاد مثلا x=1...2 رو به این تبدیل میکنه
id , Op, sub_range
آقای ریمن جوابی که داده بودین نیست میشه دوباره بزارینش لطف می کنید
![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
ارسال: #۵

آقای ریمن جوابی که داده بودین نیست میشه دوباره بزارینش لطف می کنید ![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
خودمم هم یادم نیست چی گفتم!
آهان الان یادم اومد! واسه اعداد اعشاری یک عبارت منظم به این فرم هست: [tex][0-9]^ .[0-9]^{\ast}[/tex] که این میگه که بعد از نقطه میتونه عدد بیاد یا نه! و به عبارت دیگر ۱/ یک عدد اعشاری معتبر هست.
![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
خودمم هم یادم نیست چی گفتم!
آهان الان یادم اومد! واسه اعداد اعشاری یک عبارت منظم به این فرم هست: [tex][0-9]^ .[0-9]^{\ast}[/tex] که این میگه که بعد از نقطه میتونه عدد بیاد یا نه! و به عبارت دیگر ۱/ یک عدد اعشاری معتبر هست.
۰
ارسال: #۶

(۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: این سوال مربوط به آزمون پارسه هست و گفته شده که تحلیل گر نحوی این خطا رو تشخیص میده چرا تحلیلگر لغوی نمی تونه تشخیصش بده؟؟
float X;
X=1..6;
خب اگه قرار باشه برای این گرامر مستقل از متن نوشته بشه برای . حتما باید( .|ترمینال|لاندا) نوشته و اینکه دیگه بازگشتی نباشه به همون سطر(بازگشتی از چپ)
تحلیل گر نحوی هم طی این فرایند دیگه میاد یه نقظه میخونه و برای دومی میگه این اشتباهه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close