۰
subtitle
ارسال: #۱

آیا این شکل دیکدر active low میباشد؟
سلام
این شکل دیکدر فعال پایینه یا فعال بالا ؟
اینجا وقتی صفر و یک روی یک گیت or قاطی میشه، جواب یک میشه ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این شکل دیکدر فعال پایینه یا فعال بالا ؟
اینجا وقتی صفر و یک روی یک گیت or قاطی میشه، جواب یک میشه ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۲

RE: آیا این شکل دیکدر active low میباشد؟
فعال بالاست فکر کنم. یادم نمیاد چی زده بودم.اما میدونم من درست زده بودم. سنجش اشتباه حل کرد، برو تو تاپیک آزمون سنجش یکی از بچه ها ایرادا رو نوشته.
Sent from my ME172V using Tapatalk
Sent from my ME172V using Tapatalk
ارسال: #۳

۰
ارسال: #۴

فعال پایین روی ورودی
و فعال بالا درخروجی
که چون فعالیت مدار مد نظر هست پس همون فعال پایین
سنجش چی زده؟
و فعال بالا درخروجی
سنجش چی زده؟
ارسال: #۵

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: فعال پایین روی ورودیاین روی ورودی و روی خروجی را نفهمیدم ؟ میشه یه توضیحی بدید یعنی چه ؟
و فعال بالا درخروجی
سنجش چی زده؟
مورد دیگه اینکه سنجش زده فعال پایین ولی بچه های تاپیک آزمون سنجش گفتند فعال بالا.
خودم چون دیدم تو خروجی ما همش صفر داریم به جز یه دونه ، پس فعال بالا حساب کردم
سوال سنجش هم این بوده که عملکرد مدار زیر چیست ؟
ارسال: #۶

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: فعال پایین روی ورودیاین روی ورودی و روی خروجی را نفهمیدم ؟ میشه یه توضیحی بدید یعنی چه ؟
و فعال بالا درخروجی
سنجش چی زده؟
مورد دیگه اینکه سنجش زده فعال پایین ولی بچه های تاپیک آزمون سنجش گفتند فعال بالا.
ورودی فعال پایین هست یعنی برای ورودی صفر مدار فعال میشه یعنی با سه تا صفر گیت هفتم فعال میشه (nor وقتی فعال میشه که ورودیش صفر باشه nor اکتیو پایین هست)
فعال بالا در خروجی هست چون بیت هدف ۱ هست بقیه صفر
البته این نظر منه ممکنه یه نفر دیگه بیاد یه چیز دیگه بگه ولی به نظر من اکتیو بالا و پایین معمولا روی ورودی تعریف میشه
یه نکته ی دیگه اگه جای nor از and استفاده می کرد فعال بالا می شد اگر or استفاده می کرد ورودی فعال پایین خروجی فعال پایین و اگر nand ورودی فعال بالا خروجی فعال پایین (بازم می گم این برداشت من هست ممکنه غلط باشه )
ارسال: #۷

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: فعال پایین روی ورودیاین روی ورودی و روی خروجی را نفهمیدم ؟ میشه یه توضیحی بدید یعنی چه ؟
و فعال بالا درخروجی
سنجش چی زده؟
ورودی فعال پایین هست یعنی برای ورودی صفر مدار فعال میشه یعنی با سه تا صفر گیت هفتم فعال میشه (nor وقتی فعال میشه که ورودیش صفر باشه nor اکتیو پایین هست)
فعال بالا در خروجی هست چون بیت هدف ۱ هست بقیه صفر
البته این نظر منه ممکنه یه نفر دیگه بیاد یه چیز دیگه بگه ولی به نظر من اکتیو بالا و پایین معمولا روی ورودی تعریف میشه
یه نکته ی دیگه اگه جای nor از and استفاده می کرد فعال بالا می شد اگر or استفاده می کرد ورودی فعال پایین خروجی فعال پایین و اگر nand ورودی فعال بالا خروجی فعال پایین (بازم می گم این برداشت من هست ممکنه غلط باشه )
من ورودی ۱۰۱ دادم بیت شماره پنجم ۱ شد بقیه صفر. الان این ورودیش اکتیوبالاست دیگه! خروجی ها رو از سمت راست شماره گذاری کردم.
۰
ارسال: #۸

ارسال: #۹

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: من ورودی ۱۰۱ دادم بیت شماره پنجم ۱ شد بقیه صفر. الان این ورودیش اکتیوبالاست دیگه! خروجی ها رو از سمت راست شماره گذاری کردم.
حالا خروجی ها رو از سمت چپ شماره گذاری کن نتیجه ی عکس می گیری به خاطر ذات NOR به این نتیجه رسیدم که منظور از سمت چپه
اِ آره از سمت چپ فرق داره من ۹۰ درجه به چپ روتیت کردم شبیه دیکدر بشه بعد از بالا شماره گذاری کردم.
چه گیری کردیما... سوال از ۴ طرف ۴ جواب مختلف میده. طراحِ سنجش این سوال و میتونه بگیره دسش بره IEEE جایزش و بگیره و بیاد.
پ.ن : مطمئنم طراح اینقدر فکر نکرده و بدبخت از طرح این سوال منظوری نداشته وگرنه گزینه ۱ رو نمیذاشت انکدر ۳*۸ گزینه ۲ هم مالتی پلکسر !!!!
ارسال: #۱۰

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: اِ آره از سمت چپ فرق داره من ۹۰ درجه به چپ روتیت کردم شبیه دیکدر بشه بعد از بالا شماره گذاری کردم.
چه گیری کردیما... سوال از ۴ طرف ۴ جواب مختلف میده. طراحِ سنجش این سوال و میتونه بگیره دسش بره IEEE جایزش و بگیره و بیاد.
پ.ن : مطمئنم طراح اینقدر فکر نکرده و بدبخت از طرح این سوال منظوری نداشته وگرنه گزینه ۱ رو نمیذاشت انکدر ۳*۸ گزینه ۲ هم مالتی پلکسر !!!!
هنوز به تست زدن نرسیدم نمیدونم گزینه ها چی هستن
۰
ارسال: #۱۱

دیکدر در نهایت Active High است چون Nor با ورودی مکمل معادل And است.
۰
ارسال: #۱۲

الان نتیجه این شد که میگم؟
خروجی فعال بالاست
ولی ورودی معلوم نیست ، چون بر اساس ترتیب چپ یا راست بودن خروجی میتونه پایین یا بالا باشه
درست گفتم ؟
و حالا اگه اینجور سوال بدن ، منظور ورودی هست یا خروجی؟ هرچند تا جایی که میدونم لفظ فعال بالا و پایین را معمولا واسه خروجی بکار میبرن.
خروجی فعال بالاست
ولی ورودی معلوم نیست ، چون بر اساس ترتیب چپ یا راست بودن خروجی میتونه پایین یا بالا باشه
درست گفتم ؟
و حالا اگه اینجور سوال بدن ، منظور ورودی هست یا خروجی؟ هرچند تا جایی که میدونم لفظ فعال بالا و پایین را معمولا واسه خروجی بکار میبرن.
۰
ارسال: #۱۳

شکل بیانگر یک دیکدر معمولی یا فعال بالاست.
اصلا بحثی روی ورودی نداریم
اصلا بحثی روی ورودی نداریم
۰
ارسال: #۱۴

بچه ها تو این سایتhttp://www.ewu.edu/
سرچ کنید Combinational Logic Blocks
یه pdf هست دانلود کنید صفحه ی ۲۲ اونجا حرف منو تایید کرده
سرچ کنید Combinational Logic Blocks
یه pdf هست دانلود کنید صفحه ی ۲۲ اونجا حرف منو تایید کرده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close