۰
subtitle
ارسال: #۱

استفاده از سور وجودی یا سور عمومی؟
میشه لطفا راهنمایی کنید که برای کلمه کسی و هر کسی توی تبدیل به منطق مرتبه ی اول از سور عمومی استفاده میشه یا وجودی ؟
من قاطی کردم، مثلا واسه جمله "هر کس، کسی را دوست دارد" به ترتیب از سور عمومی و وجودی استفاده شده
و "کسی که به همه بدبین است، به هیچ کس نمی تواند اعتماد کند" (سؤال ۷۸ کنکور ۹۱ IT) ینجا واسه کسی از سور عمومی استفاده کرده!
(جواب سنجش سور عمومی بوده)
من کسی رو با سور وجودی و هر کسی رو با سور عمومی در نظر میگیرم. درست فکر میکنم؟ یا بسته به جا داره ؟ اصلا جواب سنجش درسته ؟
من قاطی کردم، مثلا واسه جمله "هر کس، کسی را دوست دارد" به ترتیب از سور عمومی و وجودی استفاده شده
و "کسی که به همه بدبین است، به هیچ کس نمی تواند اعتماد کند" (سؤال ۷۸ کنکور ۹۱ IT) ینجا واسه کسی از سور عمومی استفاده کرده!
(جواب سنجش سور عمومی بوده)
من کسی رو با سور وجودی و هر کسی رو با سور عمومی در نظر میگیرم. درست فکر میکنم؟ یا بسته به جا داره ؟ اصلا جواب سنجش درسته ؟
۱
ارسال: #۲

RE: استفاده از سور وجودی یا سور عمومی؟
قابل نداشت
در ضمن یه نکته دیگه
بستگی به نوع سوال داره که بخواد از کدوم روش استفاده کنید
اما به همه بی اعتماد است = هیچکسی ندارد که به او اعتماد داشته باشد
فقط اولی از سور عمومی و دومی با یه معکوس کردن فعل از سور وجودی استفاده کرده
در ضمن یه نکته دیگه
بستگی به نوع سوال داره که بخواد از کدوم روش استفاده کنید
اما به همه بی اعتماد است = هیچکسی ندارد که به او اعتماد داشته باشد
فقط اولی از سور عمومی و دومی با یه معکوس کردن فعل از سور وجودی استفاده کرده
۰
ارسال: #۳

بستگی داره
دو تا جمله ای که نوشتین فرق دارن با هم . جمله اول میگه "هرکس ، کسی را دوست دارد." "کسی را " یعنی "یک کس را، یک نفر را" ولی جمله دوم میگه "کسی که" ... کسی که یعنی "هرکس" با توجه به معنیاشون باید سور مشخص بشه .
دو تا جمله ای که نوشتین فرق دارن با هم . جمله اول میگه "هرکس ، کسی را دوست دارد." "کسی را " یعنی "یک کس را، یک نفر را" ولی جمله دوم میگه "کسی که" ... کسی که یعنی "هرکس" با توجه به معنیاشون باید سور مشخص بشه .
ارسال: #۴

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)helena نوشته شده توسط: بستگی داره
مرسی، جوابتون قانع کننده بود
هر کتابی یه جوابی واسه تستا میده، گیج شدم
موفق باشید
ارسال: #۵

(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ)minami نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)helena نوشته شده توسط: بستگی داره
مرسی، جوابتون قانع کننده بود
هر کتابی یه جوابی واسه تستا میده، گیج شدم
موفق باشید
خواهش می کنم
خیلی ممنون، شما هم همین طور
۰
ارسال: #۶

به نظر من اونی که می نویسید رو سریع با مداد به زبان عامیانه کنارش بنویسید تو حل تستای این سبکی و حل پایگاه ها خیلی کمک می کنه
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close