۰
subtitle
ارسال: #۱

مرتبه مرتبسازی - CE92
سلام
دوستان جواب این سوال گزینه ۴ شده (در کلید نهایی سنجش)
پارسه گزینه ۳ رو جواب اعلام کرده
من خودم هم متوجه نیستم که چرا مورد اولی درسته؟ ممکنه توضیح بدید؟
ممنونم
دوستان جواب این سوال گزینه ۴ شده (در کلید نهایی سنجش)
پارسه گزینه ۳ رو جواب اعلام کرده
من خودم هم متوجه نیستم که چرا مورد اولی درسته؟ ممکنه توضیح بدید؟
ممنونم
۰
ارسال: #۲

RE: مرتبه مرتبسازی - CE92
این سوال گفته میانگین زمان اجرا انقد هستش... حالا ممکنه یه ورودی داشته باشیم که برای >A بدترین حالت رو ایجاد کنه و مرتبه زمانیش گزینه ۱ هم بشه
ارسال: #۳

(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: این سوال گفته میانگین زمان اجرا انقد هستش... حالا ممکنه یه ورودی داشته باشیم که برای >A بدترین حالت رو ایجاد کنه و مرتبه زمانیش گزینه ۱ هم بشه
اگه اینطور باشه خب پس هرچی تابع به غیر از توابع ترکیبی و مثلثاتی باید ج این سوال بشه من که نمیفهمم سنجش چرا گفته همش درسته!!!
۰
ارسال: #۴

اینو یکی پرسید نظر من این بود
برای هر آرایه n فاکتوریل حالت وجود داره جمع تمام این حالت ها تقسیم بر n فاکتروریل میشه متوسط حالات ما وقتی متوسط ما n به توان ۲ هست یعنی ممکنه جایگشتی وجود داشته باشه که با زمان ثابت و خطی حل بشه ولی درمورد n به توان ۳n اگر این جمله در صورت قرار بگیره و تقسیم بر n فاکترویل بشه جاصل از n به توان ۲ حتما بیشتر خواهد شد
پس حق با پارسه است
برای هر آرایه n فاکتوریل حالت وجود داره جمع تمام این حالت ها تقسیم بر n فاکتروریل میشه متوسط حالات ما وقتی متوسط ما n به توان ۲ هست یعنی ممکنه جایگشتی وجود داشته باشه که با زمان ثابت و خطی حل بشه ولی درمورد n به توان ۳n اگر این جمله در صورت قرار بگیره و تقسیم بر n فاکترویل بشه جاصل از n به توان ۲ حتما بیشتر خواهد شد
پس حق با پارسه است
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close