۰
subtitle
ارسال: #۱

بستار و مسئله کاهش پذیری
با سلام خدمت دوستان عزیز
در کتاب آقای دیت من دو مسئله برام جا نمی افته
یکی منظور از بستار S چیه واقعا؟
دوم اینکه برای امر کاهش پذیری وابستگی های تابعی سه ویژگی گفتند و منظورشون رو نمی فهمم. خواهش می کنم اگه کسی متوجه میشه کمکم کنه.
مرسی
اما ویژگی ها:
سمت چپ هر FD در S به نوبه خودش کاهش ناپذیر است. بدین مفهوم که هیچ صفتی نمی تواند بدون تغییر بستار S از دترمینان حذف گردد.
بعدی:
هیچ FD در S نمی تواند بدن تغییر بستار S از S حذف شود.
این دو مورد یعنی چه و من دوست دارم راحت بتونم وابستگیها رو تعیین کنم. راه کار ساده ای کسی نداره؟
مرسی
در کتاب آقای دیت من دو مسئله برام جا نمی افته
یکی منظور از بستار S چیه واقعا؟
دوم اینکه برای امر کاهش پذیری وابستگی های تابعی سه ویژگی گفتند و منظورشون رو نمی فهمم. خواهش می کنم اگه کسی متوجه میشه کمکم کنه.
مرسی
اما ویژگی ها:
سمت چپ هر FD در S به نوبه خودش کاهش ناپذیر است. بدین مفهوم که هیچ صفتی نمی تواند بدون تغییر بستار S از دترمینان حذف گردد.
بعدی:
هیچ FD در S نمی تواند بدن تغییر بستار S از S حذف شود.
این دو مورد یعنی چه و من دوست دارم راحت بتونم وابستگیها رو تعیین کنم. راه کار ساده ای کسی نداره؟
مرسی
۰
ارسال: #۲

بستار و مسئله کاهش پذیری
A->B
AC->B
A->C
نوشتن AC->B
اضافه است و این قانون سمت چپش میتونه کاهش پذیر باشه پس نیازی به اون نیست و میتونیم اون را حذف کنیم و تغییری در بستار کلی نمیده . پس بدون اینکه تغییری در بستار بده میتونیم این قانون را حذف کنیم
این برای ویژگی اول
اما برای ویژگی دوم منظورت را به طور واضح متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی
در مورد جمله آخرت هم اینکه با تمرین زیاد میتونی این کار را سریع انجام بدی فقط باید تمرین بکنی
AC->B
A->C
نوشتن AC->B
اضافه است و این قانون سمت چپش میتونه کاهش پذیر باشه پس نیازی به اون نیست و میتونیم اون را حذف کنیم و تغییری در بستار کلی نمیده . پس بدون اینکه تغییری در بستار بده میتونیم این قانون را حذف کنیم
این برای ویژگی اول
در مورد جمله آخرت هم اینکه با تمرین زیاد میتونی این کار را سریع انجام بدی فقط باید تمرین بکنی
ارسال: #۳

RE: بستار و مسئله کاهش پذیری
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: A->Bدوست خوبم مرسی از پاسخ خوبتون
AC->B
A->C
نوشتن AC->B
این برای ویژگی اول
پس منظور از این ویژگی: "سمت چپ هر FD در S به نوبه خودش کاهش ناپذیر است. بدین مفهوم که هیچ صفتی نمی تواند بدون تغییر بستار S از دترمینان حذف گردد."
چیزی هست که شما گفتید و خب خدا رو شکر من این رو می دونم و فقط مفهوم جمله رو نفهمیده بودم که بازم ممنونم
اما ویژگیها رو از خود کتاب دیت گرفتم و نمی دونم منظورش چیه!!!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close