۱
subtitle
ارسال: #۱

کمک درمورد یکسان سازی
سلام کسی میتونه منو درمورد یکسان سازی راهنمایی کنه و شرایط کلیش رو بگه
من تو یکسان سازی خیلی مشکل دارم
من تو یکسان سازی خیلی مشکل دارم
۵
ارسال: #۲

RE: کمک درمورد یکسان سازی
چند تا نکته تستی میگم حالشو ببرید
۱/ فقط و فقط و فقط متغیر باید با سه تا چیز جانشینی بشه
متغیر دیگه، تابع ، ثابت
۲/ هیچ وقت دوتا ثابت ، یا دو تابع ، یا تابع با ثابت و بالعکس نمیتونه جانشینی بشه
۳/ یه متغیر هیچوقت نباید دو تا مقدار ثابت بگیره
۴/ در اکثر موارد این جانشینی امکان پذیر نیست
f(x) = x
چون ظاهرا یه متغیر با تابعی که خودشو صدا میزنه مشکل داره . این یکی رو مطمئن نیستم ولی اکثر تست ها اینجوری بوده
۵/ این صفحه یوتیوب رامین رهنمونه که میتونید فیلمهایی که در مورد جانشینی گفته رو ازش استفاده کنید. خوب توضیح داده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
متغیر دیگه، تابع ، ثابت
۲/ هیچ وقت دوتا ثابت ، یا دو تابع ، یا تابع با ثابت و بالعکس نمیتونه جانشینی بشه
f(x) = x
چون ظاهرا یه متغیر با تابعی که خودشو صدا میزنه مشکل داره . این یکی رو مطمئن نیستم ولی اکثر تست ها اینجوری بوده
۵/ این صفحه یوتیوب رامین رهنمونه که میتونید فیلمهایی که در مورد جانشینی گفته رو ازش استفاده کنید. خوب توضیح داده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۳

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: چند تا نکته تستی میگم حالشو ببرید
متغیر دیگه، تابع ، ثابت
f(x) = x
ی نکته هم من بگم:
سمت چپ اسلش(/) هیچ وقت ثابت یا تابع قرار نمیگیره...
ارسال: #۴

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:دمت گرم داداش.(13 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: چند تا نکته تستی میگم حالشو ببرید
متغیر دیگه، تابع ، ثابت
f(x) = x
ی نکته هم من بگم:
سمت چپ اسلش(/) هیچ وقت ثابت یا تابع قرار نمیگیره...
البته این نکته دومی بود که گفتم ولی شما خیلی جزئی تر و تستی تر گفتی
۰
ارسال: #۵

یکسان سازی یعنی اینکه جای متغیرهای یه ثابت یا متغیری بزاری که دوتا جمله تو پایگاه یکی بشن
king l x,y l رو بخوای با king l richard,john l یکسان کنی جای x=richard و جای y=john میزاری به همین راحتی
king l x,y l رو بخوای با king l richard,john l یکسان کنی جای x=richard و جای y=john میزاری به همین راحتی
ارسال: #۶

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: یکسان سازی یعنی اینکه جای متغیرهای یه ثابت یا متغیری بزاری که دوتا جمله تو پایگاه یکی بشن
درمورد ثوابت و توابع چی؟
یعنی جای ثابت فقط باید متغیر گذاشت درمورد توابع چطور؟
تستاش و میبینم مخم سوت میکشه
ارسال: #۷

(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:نه بستگی داره(13 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: یکسان سازی یعنی اینکه جای متغیرهای یه ثابت یا متغیری بزاری که دوتا جمله تو پایگاه یکی بشن
درمورد ثوابت و توابع چی؟
یعنی جای ثابت فقط باید متغیر گذاشت درمورد توابع چطور؟
تستاش و میبینم مخم سوت میکشه
تستاش مشکل نیست اگه تو تست مشکل دارین بهتر بود تستشو سوال میپرسیدین
۰
ارسال: #۸

یه مورد دیگه که تو تستای سنجش دیدم و به نظرم منطقیه:
تابع رو هم میشه با ثابت جایگزین کرد
مثل mother(ali) | alicce
مثل mother(ali) | alicce
ارسال: #۹

ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

طبق تست کنکور چند سال قبل که تو پوران حل شده بود این درسته
ولی کنکور ۹۲ این رو اشتباه در نظر گرفته
با توجه به نزدیکتر بودن کنکور ۹۲ فک کنم باید اشتباه در نظر بگیریمش
هر چند به نظر من همچنان این دو تا می تونن با هم جایگزین بشن ، و برای ردش قانع نشدم
هر چند به نظر من همچنان این دو تا می تونن با هم جایگزین بشن ، و برای ردش قانع نشدم
ارسال: #۱۲

(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: طبق تست کنکور چند سال قبل که تو پوران حل شده بود این درسته
پوران خودش یکی درمیون تستارو اشتباه حل کرده مرجعتون راسل باشه
ارسال: #۱۳

(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: یه مورد دیگه که تو تستای سنجش دیدم و به نظرم منطقیه:
مثل mother(ali) | alicce
این کاملا اشتباس،چون Mother(ali یک ثابت در نظر گرفته میشود Alicce هم ثابت است و در کل این جایگزینی اشتباس
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: دوستان توی سوال های کنکور مجاز به استانداردسازی هستیم؟ اگه این کار رو نکنیم کلا سوال یکسان سازی ۹۲ گزینه درست نداره! نه؟
در تست ها شما باید ابتدا بدون استانداردسازی تست رو حل کنید اگه همه گزینه ها اشتباه بود و جواب بدست نیامد میتونید استانداردسازی بکنید
۰
ارسال: #۱۴

دوستان توی سوال های کنکور مجاز به استانداردسازی هستیم؟ اگه این کار رو نکنیم کلا سوال یکسان سازی ۹۲ گزینه درست نداره! نه؟
ارسال: #۱۵

۰
ارسال: #۱۶

من اساسی هنگ کردم یجا نوشته یک تابع با یک پارامتر با تابعی که یک پارامتر داشته باشه یکسان بشه(راهیان ارشد) یجا گفتند نه با چند پارامتری هم میشه(پوران) اصلا این یکسان سازی و خیلی شبیه بحث نانوپروگرمینگ تو معماریه به نظر من اگه سوال رو دیدین سریع ازش بگذرید چون هر طراحی به تزی داره واسه این مباحث....
ارسال: #۱۷

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: من اساسی هنگ کردم یجا نوشته یک تابع با یک پارامتر با تابعی که یک پارامتر داشته باشه یکسان بشه(راهیان ارشد) یجا گفتند نه با چند پارامتری هم میشه(پوران) اصلا این یکسان سازی و خیلی شبیه بحث نانوپروگرمینگ تو معماریه به نظر من اگه سوال رو دیدین سریع ازش بگذرید چون هر طراحی به تزی داره واسه این مباحث....آسونترین سوالا یکسان سازیه بگذریم ؟ چیزی نداره بزرگش کردین
هرقانونی راس گفته درسته تموم شد و رفت
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close