(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ)behnaz_m نوشته شده توسط: دوستان عزیز
من در حال انجام پایان نامه ارشد هستم و در شبیه سازی با ns2 نیاز دارم که دیتا اگریگیشن انجام بدم .
میخواستم خواهش کنم هرکدام از دوستان که تجریه ای در این زمینه دارند یا کدی دارند که میشه ازش ایده گرفت راهنمایی کنند ممنون میشم. نمیدونم باید چیکار کنم برای دیتا اگریگیشن از کجا شروع کنم
متشکرم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ا سلام
این وبلاگ، فعالیت رسمی خود را برای به اشتراک گذاشتن دانسته ها در مورد شبیه ساز شبکه ns2 با دانشجویان و پژوهشگران محترم، آغاز نموده و مطالعه آن برای کسانی که جهت انجام کارهای پژوهشی خود نیاز به یادگیری ns2 دارند توصیه می شود.
به رسم ادب، لازم می دانم از دوستان و اساتید عزیز، آقایان دکتر بخشی، مهندس مهدی آذرمی، مهندس یزدی، مهندس مهاجرانی، دکتر محمد رضایی، دکتر یغمایی، مهندس حسین کاری، دکتر فتحی، مهندس غفاریان، مهندس سیامک عضدالملکی که از حاصل زحمات ایشان در این وبلاگ بهره مند شده ایم، کمال تشکر و قدردانی به عمل بیاوریم. این عزیزان، با انتشار رایگان، کتاب، جزوه، اسلاید و فیلم آموزشی، کمک قابل توجهی در خدمت رسانی این وبلاگ داشته اند که در اینجا از همه این عزیزان خالصانه و صمیمانه تشکر می نمایم و امیدوارم بتوانیم با عنایت خداوند متعال، خدمتی هرچند ناچیز به جامعه علمی کشورمان داشته باشیم.
موفق باشید.