۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۴۷ آی تی ۹۲(کد هافمن)
سلام
دوستان این سوالو با مثال برام توضیح میدین.
سوالات ۹۲ طراحی رشته آی تی پارسال واقعا مفمومی بود در عین اینکه صورت سوال ساده بود خوش میاد خوب پیچونده بودن دمشون گرم.
مثلا برای قسمت الف یعنی ما باید چند تا حروف در نظر بگیرم که فقط یکیش بیش از ۲/۵ باشه؟؟یعنی یکیش ۴۱ باشه بقیه میتون ۴۰ یا ۳۹ باشن؟درسته این حالتی که میگم.
یا برای قسمت ب ما اگه چند تا حرف در نظر بگیریم باید مقدار همشون کمتر از ۱/۳ یعنی کمتر از ۳۳ باشن درسته این حالتی که میگم؟؟
بگید اشکال کار من کجاست من در فراوانی حروف مشکل دارم چی بگیرم؟؟
سوالو در لینک زیر گذاشتم.
جواب گزینه ۳ هست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوالات ۹۲ طراحی رشته آی تی پارسال واقعا مفمومی بود در عین اینکه صورت سوال ساده بود خوش میاد خوب پیچونده بودن دمشون گرم.
مثلا برای قسمت الف یعنی ما باید چند تا حروف در نظر بگیرم که فقط یکیش بیش از ۲/۵ باشه؟؟یعنی یکیش ۴۱ باشه بقیه میتون ۴۰ یا ۳۹ باشن؟درسته این حالتی که میگم.
یا برای قسمت ب ما اگه چند تا حرف در نظر بگیریم باید مقدار همشون کمتر از ۱/۳ یعنی کمتر از ۳۳ باشن درسته این حالتی که میگم؟؟
جواب گزینه ۳ هست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
ارسال: #۲

RE: سوال ۴۷ آی تی ۹۲(کد هافمن)
(۱۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: سلامسلام. من فکر میکنم منظور طراح فراوانی تجمعیه. چون نسبت داده. برای قسمت الف اگه فراوانی بیشتر از ۲/۵ باشه که همون میشه ۰/۴ .من یه مثال نقض برای غلطیش دارم. ۲۰ تا حرف رو در نظر بگیرید که ۹ تاش a, 9 تاش b و دوتاش هر حرف دیگه. اگه اینو کد کنیم، یکیشون میفته عمق دوم یعنی دو حرف میشه.
جواب گزینه ۳ هست.
برای قسمت دوم هم. حداقل باید جمله ۴ حرفی باشه تا همشون کمتر از ۱/۳ شن و همیشه برقراره.
پس گزینه ۴ درسته.
موفق باشید
۰
ارسال: #۳

دوست عزیز اولی راه حلشه دیدم گفته درسته .شما میگید نادرسته غلطه.
اگر فراوانی یک حرف بیشتر از ۲/۵ بشه یعنی مثلا ۴۱ ، طولش یک میشه .مثلا حروف a با فراوانی ۴۱ b با فراوانی ۳۹ و cفراونی ۲۰ در نظر بگیری درخت هافمنشو بکشی طول حرف a یک میشه.من منظورم این بود که چرا دوتای دیگه رو نمیتونیم بگیم ۴۰؟؟ و یکیش مثلا ۳۹ والبته a همون ۴۱ باشها. ولی الان درختو بکشیم طول a میشه ۲
من دو تا حالت در نظر میگیریم اولی طول a یک میشه ولی دومی طول a میشه۲
حالا بگید من چه چیزی رو دارم اشتباه میکنم.
اگر فراوانی یک حرف بیشتر از ۲/۵ بشه یعنی مثلا ۴۱ ، طولش یک میشه .مثلا حروف a با فراوانی ۴۱ b با فراوانی ۳۹ و cفراونی ۲۰ در نظر بگیری درخت هافمنشو بکشی طول حرف a یک میشه.من منظورم این بود که چرا دوتای دیگه رو نمیتونیم بگیم ۴۰؟؟ و یکیش مثلا ۳۹ والبته a همون ۴۱ باشها. ولی الان درختو بکشیم طول a میشه ۲
ارسال: #۴

(۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: دوست عزیز اولی راه حلشه دیدم گفته درسته .شما میگید نادرسته غلطه.
چطور؟! من که مثال نقض آوردم. اگه نقض داره که درست نیست.
خود شما هم که داری نقضش میکنی
باید ببینی سازمان سنجش چه جوابی داده نه کتابای کنکوری. در ضمن من مدرسان رو نگاه کردم همین استدلال منو آورده بود. با هم تفاهم نظر داشتیم
ارسال: #۵

(۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: دوست عزیز اولی راه حلشه دیدم گفته درسته .شما میگید نادرسته غلطه.سلام
برای اولی همون مثال خودتون درستی اش را نشان میده ولی در مورد سوالتون اگر a را ۴۱ بگیریم و آنوقت برای دو تای دیگه یکیش رو ۴۰ بگیریم دیگه سومی حداکثر میتونه ۱۹ باشه چون ما که a را ۴۱ میگیریم منظورمون این هست که مجموع فراوانی ها ۱۰۰ هست و دو پنجم اش میشه ۴۰ پس جمع فراوانی ها باید ۱۰۰ بشه، فکر کنم با این توضیحات روشن شده باشه.
اما دومی وقتی ۴ عنصر داشته باشیم که هر کدام زیر یک سوم باشند دو جفت دوتایی خواهیم داشت که وقتی کنارهم قرار میگیرند طول کد هافمن حداقل ۲ میشه، البته فکر کنم یکی از دوستان هم این مورد را فرموده بودن.
۰
ارسال: #۶

من هر سوالی تو هر درسی میپرسم اینجا همش جوابای سنجشو قرار میدم
من نمیدونم سنجش یه چیزی میگه منم میتونم یه حالت دیگشو در نظر بگیرم که گزینه ۱ غلط بشه حالا یکی بگه من اشتباه میکنم یا سنجش اینجا مدیر نداره
شما دارید کتابای مدرسانو میگید به مدرسان اطمینان نکنید مخصوصا در جواب تستاش غلط زیاد داره من که پایگا ه مدرسانو داشتم کلن جواب تستاش غلط بود مخصوصا فصلای اولش.
من نمیدونم سنجش یه چیزی میگه منم میتونم یه حالت دیگشو در نظر بگیرم که گزینه ۱ غلط بشه حالا یکی بگه من اشتباه میکنم یا سنجش اینجا مدیر نداره
شما دارید کتابای مدرسانو میگید به مدرسان اطمینان نکنید مخصوصا در جواب تستاش غلط زیاد داره من که پایگا ه مدرسانو داشتم کلن جواب تستاش غلط بود مخصوصا فصلای اولش.
۰
ارسال: #۷

بچه ها هنوز کسی این سوالو با اطمینان بهم جواب نداده خواهشا کمکم کنید .
ممنون .
ممنون .
۰
ارسال: #۸

از این مطمین تر؟!
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
۰
ارسال: #۹

بله دقیقا حق با شماست.
فهمیدم ازتون سپاسگذارم.
موفق باشید.
فهمیدم ازتون سپاسگذارم.
موفق باشید.
۰
ارسال: #۱۰

Re: RE: سوال ۴۷ آی تی ۹۲(کد هافمن)
(۳۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ)misagh01 نوشته شده توسط:(14 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط: دوست عزیز اولی راه حلشه دیدم گفته درسته .شما میگید نادرسته غلطه.سلام
برای اولی همون مثال خودتون درستی اش را نشان میده ولی در مورد سوالتون اگر a را ۴۱ بگیریم و آنوقت برای دو تای دیگه یکیش رو ۴۰ بگیریم دیگه سومی حداکثر میتونه ۱۹ باشه چون ما که a را ۴۱ میگیریم منظورمون این هست که مجموع فراوانی ها ۱۰۰ هست و دو پنجم اش میشه ۴۰ پس جمع فراوانی ها باید ۱۰۰ بشه، فکر کنم با این توضیحات روشن شده باشه.
اما دومی وقتی ۴ عنصر داشته باشیم که هر کدام زیر یک سوم باشند دو جفت دوتایی خواهیم داشت که وقتی کنارهم قرار میگیرند طول کد هافمن حداقل ۲ میشه، البته فکر کنم یکی از دوستان هم این مورد را فرموده بودن.
مطمینید که اولی درسته؟! مثال نقضی که من آوردم ردش میکنه.
فکر نمیکنم چون سازمان سنجش کلیدی رو داده همیشه درست باشه. تقریبا توی همه درسا شده که کلید اشتباه بده. همین امروز من ۴ تا کلید اشتباه توی هوش پیدا کردم.
به هر حال من قانع نشدم
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کد هافمن | Sanazzz | ۲ | ۲,۹۷۲ |
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۳:۴۷ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
محاسبه طول کلمه در هافمن | Mr.R3ZA | ۳ | ۴,۳۵۱ |
۱۰ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۳ ق.ظ آخرین ارسال: saeed_vahidi |
|
علوم کامپیوتر - کدینگ هافمن | ali.majed.ha | ۳ | ۲,۷۳۰ |
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ق.ظ آخرین ارسال: ali.majed.ha |
|
سوال ۴۷ آیتی ۹۲ فشرده سازی هافمن | a-t-e-f-e-h | ۴ | ۴,۲۱۰ |
۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ آخرین ارسال: a-t-e-f-e-h |
|
کد هافمن | mcse2010 | ۱ | ۱,۶۸۸ |
۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ق.ظ آخرین ارسال: fatemeh69 |
|
درخت هافمن | shamim_70 | ۵ | ۳,۰۲۹ |
۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ آخرین ارسال: L3ic |
|
پیدا کردن دو نویسه با کمترین فراوانی در هافمن | shayesteNEY | ۳ | ۳,۴۰۳ |
۰۸ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: Pakniat |
|
راهنمایی در مورد حل الگوریتم هافمن | vahidir | ۴ | ۳,۵۶۴ |
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ آخرین ارسال: vahidir |
|
درخت هافمن | ماهسان لیما | ۲ | ۲,۹۱۴ |
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ آخرین ارسال: soheila2012 |
|
رسم های متفاوت درخت هافمن | explorer | ۴ | ۴,۳۸۴ |
۲۲ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ آخرین ارسال: hosshah |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close