۰
subtitle
ارسال: #۱

طراحی مدار ساده ی ورودی +۱
سلام و درود...
دوستان وقت بخیر
یه سوال دارم که به این صورت هست:
- [undefined=undefined]مداری طراحی کنید که ورودی BCD را گرفته,خروجی آن به اضافه یک شده ی ورودی باشد[/undefined].هر دوی ورودی و خروجی به ۷ سگمنت وصل و نمایش داده شود.(با استفاده از DIP-Switch)
قسمت سون سگمنت و دیپ سویچ رو خودم میتونم اتصال بدم.لطفا در مورد قسمتی که به صورت پر رنگ دراومده منو راهنمایی بکنید.چطوری میتونم ورودی BCD رو گرفته ,با ۱ جمع کرده و توی خروجی ببینمش؟
میگن توی کتاب موریس مانو ورودی+۳ هست.اما من نتونستم پیداش بکنم!
کمی هم ضروریه و عجله دارم
پیشاپیش ممنون....
دوستان وقت بخیر
- [undefined=undefined]مداری طراحی کنید که ورودی BCD را گرفته,خروجی آن به اضافه یک شده ی ورودی باشد[/undefined].هر دوی ورودی و خروجی به ۷ سگمنت وصل و نمایش داده شود.(با استفاده از DIP-Switch)
قسمت سون سگمنت و دیپ سویچ رو خودم میتونم اتصال بدم.لطفا در مورد قسمتی که به صورت پر رنگ دراومده منو راهنمایی بکنید.چطوری میتونم ورودی BCD رو گرفته ,با ۱ جمع کرده و توی خروجی ببینمش؟
میگن توی کتاب موریس مانو ورودی+۳ هست.اما من نتونستم پیداش بکنم!
کمی هم ضروریه و عجله دارم
پیشاپیش ممنون....
۰
ارسال: #۲

RE: طراحی مدار ساده ی ورودی +۱
[undefined=undefined]دوستان خواهش میکنم راهنمایی بکنید.فرصتی برام نمونده.[/undefined]
۰
ارسال: #۳

(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ق.ظ)H4med-LN نوشته شده توسط: سلام و درود...فکر کنم منظورشون اینه که اگر ۴ تا ورودی بذارید اعداد ۰ تا ۱۵ رو می گیره ولی شما باید از ۰ تا ۹ رو بگیرید. جدول صحت بکشید و برای مقادیر بزرگتر از ۹ ، don't care بذارید و بعد هم خروجی می شه ورودی به اضافه یک.
دوستان وقت بخیر
مداری طراحی کنید که ورودی BCD را گرفته,خروجی آن به اضافه یک شده ی ورودی باشد
البته مطئن نیستم اشکال شما همینه یا چیز دیگه ای است!
ارسال: #۴

(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(05 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ق.ظ)H4med-LN نوشته شده توسط: سلام و درود...فکر کنم منظورشون اینه که اگر ۴ تا ورودی بذارید اعداد ۰ تا ۱۵ رو می گیره ولی شما باید از ۰ تا ۹ رو بگیرید. جدول صحت بکشید و برای مقادیر بزرگتر از ۹ ، don't care بذارید و بعد هم خروجی می شه ورودی به اضافه یک.
دوستان وقت بخیر
مداری طراحی کنید که ورودی BCD را گرفته,خروجی آن به اضافه یک شده ی ورودی باشد
البته مطئن نیستم اشکال شما همینه یا چیز دیگه ای است!
ممنون بابت پاسخ دوست من.
من متوجه نشدم شما چی گفتید.خیلی گنگ بود!
توی کتاب موریس مانو هم تقریبا همینطوری که شما گفتید انجام داده جدول صحتش رو.ولی برای ورودی+۳ !!
اگه ممکنه مراحله به مرحله بگید من چیکار بکنم.
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close