۰
subtitle
سلام این معادله برج های هانوی هستش
چند باری تا الان ازش سوال اومده
حلش اینطوری که
T(n)=2T(n-1)+1=2(2T(n-2)+1)+1=2^{2}T(n-2)+2^{1}+2^{0}=2^{n-1}+2^{n-2}+...+2^{1}+2^{0}=1*(2^{n}-1)/2-1=2^{n}-1\epsilon O(2^{n})T(n)=2T(n-1)+1=2(2T(n-2)+1)+1=2^{2}T(n-2)+2^{1}+2^{0}=2^{n-1}+2^{n-2}+...+2^{1}+2^{0}=1*(2^{n}-1)/2-1=2^{n}-1\epsilon O(2^{n})
تو تستای جدید سعی کردن قوانین جابجایی دیسک را تغییر بدن مثلا اینکه شما حق جابجایی دیسک از A به B و B به A رو ندارید.....
چند باری تا الان ازش سوال اومده
حلش اینطوری که
T(n)=2T(n-1)+1=2(2T(n-2)+1)+1=2^{2}T(n-2)+2^{1}+2^{0}=2^{n-1}+2^{n-2}+...+2^{1}+2^{0}=1*(2^{n}-1)/2-1=2^{n}-1\epsilon O(2^{n})T(n)=2T(n-1)+1=2(2T(n-2)+1)+1=2^{2}T(n-2)+2^{1}+2^{0}=2^{n-1}+2^{n-2}+...+2^{1}+2^{0}=1*(2^{n}-1)/2-1=2^{n}-1\epsilon O(2^{n})
تو تستای جدید سعی کردن قوانین جابجایی دیسک را تغییر بدن مثلا اینکه شما حق جابجایی دیسک از A به B و B به A رو ندارید.....
