۰
subtitle
ارسال: #۱

راهنمایی در مورد جستجوی دودویی
سلام,
در کتاب مدرسان شریف در پاسخ یکی از سوالات چنین نوشته شده بود:
برای جستجوی ناموفق عدد -۱ در آرایه پایین، دو مقایسه لازم است.
[۱,۳,۵,۹,۱۱]
اما سوالم اینه که بر چه اساسی ۲ مقایسه انجام میشه، البته براحتی می تونم مقایسه ۵ یا ۴ را محاسبه کنم اما -۱ رو نمی دونم چرا ۲ بار شده!؟
لطفا اگر اطلاعات کافی نبودند، هر چه لازم دارید بفرمایید تا تکمیلش کنم.
در کتاب مدرسان شریف در پاسخ یکی از سوالات چنین نوشته شده بود:
برای جستجوی ناموفق عدد -۱ در آرایه پایین، دو مقایسه لازم است.
[۱,۳,۵,۹,۱۱]
اما سوالم اینه که بر چه اساسی ۲ مقایسه انجام میشه، البته براحتی می تونم مقایسه ۵ یا ۴ را محاسبه کنم اما -۱ رو نمی دونم چرا ۲ بار شده!؟
لطفا اگر اطلاعات کافی نبودند، هر چه لازم دارید بفرمایید تا تکمیلش کنم.
۰
ارسال: #۲

RE: راهنمایی در مورد جستجوی دودویی
سلام.
سوال ساده ای هست. روند جستجوی دودویی رو بر روی اعداد داده شده اعمال کنید.
می دونیم که -۱ در میان عناصر نیست، پس سوال رو میشه به این صورت پرسید:"بعد از چند بار مقایسه متوجه میشویم که -۱ در میان عناصر وجود ندارد". ابتدا بر اساس جستجوی دودویی -۱ با ۵ مقایسه میشه (بر اساس ۲/ (mid = (low+high) و چون -۱ از ۵ کوچکتر هست به قسمت پایینی عناصر (یعنی ۳ ۱ ) مراجعه میکنه. باز روند جستجو رو از سر میگیریم. طبق همین فرمول بالا -۱ با mid که ۱ باشه مقایسه میشه.
پس در کل برای عدم موفقیت جستجوی -۱ در عناصر صورت سوال، ۲ مقایسه (با اعداد ۵ و ۱) انجام میشه.
می دونیم که -۱ در میان عناصر نیست، پس سوال رو میشه به این صورت پرسید:"بعد از چند بار مقایسه متوجه میشویم که -۱ در میان عناصر وجود ندارد". ابتدا بر اساس جستجوی دودویی -۱ با ۵ مقایسه میشه (بر اساس ۲/ (mid = (low+high) و چون -۱ از ۵ کوچکتر هست به قسمت پایینی عناصر (یعنی ۳ ۱ ) مراجعه میکنه. باز روند جستجو رو از سر میگیریم. طبق همین فرمول بالا -۱ با mid که ۱ باشه مقایسه میشه.
پس در کل برای عدم موفقیت جستجوی -۱ در عناصر صورت سوال، ۲ مقایسه (با اعداد ۵ و ۱) انجام میشه.
ارسال: #۳

RE: راهنمایی در مورد جستجوی دودویی
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: سلام.
خیلی ممنونم، از قدیم گفته اند مسئله که حل شود آسان شود، واقعا حق با شماست! متشکرم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close