زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۴۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۹۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۵۱۸ رتبه: ۳۴۳
۲۲۷ نرم و ۱۹۴ الگوریتم
زبان ۶۰
تخصصی نرم ۴۲
ریاضی ۱۹
مشترک با کمال تاسف ۱۷
معدل موثر هفده و خرده ای
رتبه به خاطر مشترک پایین ۲۲۷ در نرم و ۱۹۴ در الگوریتم !
جالبه الان کارنامه ای دیدم که زبانش سفید بود و ریاضیش بسیار کمتر ولی مشترکش رو حدود پنجاه زده بود و رتبش بهتر از نصف من شده بود حدود شصت و اینها
مشترک بخونید کسی به دانش نرم افزاری شما کاری نداره مدار منطقی و معماری بلد باشید تا مهندسی نرم افزار قبول بشید
من امسال هیچ درسی رو برای کنکور نخونده بودم و فقط سوالات کنکورهای سالهای قبل رو حل کرده بودم ولی خب انتظار خیلی بهتری داشتم و واقعا اعصابم خرده. اصلا فکر نمیکدم بعد از ۴ سال زحمت یک سال هم توی خونه بشینم! تا سال بعد ...
با سلام
من هر جور حساب میکنم ، شما که با خوندن سوالای سال قبل اینطور شده رتبت ، میخوندی زیر ۲۰ میاری حتما
احسنت بسیار تبریک میگم ایشالله هر چی خوبه واستون پیش بیاد
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۹۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۵۱۸ رتبه: ۳۴۳
۲۲۷ نرم و ۱۹۴ الگوریتم
(۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: مشترکو به ۳۰ میرسوندی ۲رقمی میشد رتبت،ولی بازم خوبه
انتخاب رشتتو میذاری؟
ممنون
شرمنده این پست رو ندیده بودم میدونم خیلی دیر شده
ولی انتخاب رشته خاصی نکردم
شریف تهران امیرکبیر روزانه فقط پارسال میخواستم که گفتن نداره قاعدتا قبول نشدم دیگه