۰
subtitle
ارسال: #۱

در خواست کمک برای الگوریتم همترازی دنباله ها
سلام من برای درس طراحی الگوریتم باید الگوریتم برنامه ریزی پویا در مسله ی همترازی دنباله ها رو تحویل استادم بدم لطفا کمکم کنید باید اونو زود تحویل بدم....الگوریتم تقسیم وحل ان توی کتاب جعفر نژاد هست ولی نمیتونم اونو تبدیل به روش برنامه ریزی پویا کنم ؟؟؟
۰
ارسال: #۲

RE: در خواست کمک
(۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)lamborghini_s نوشته شده توسط: سلام من برای درس طراحی الگوریتم باید الگوریتم برنامه ریزی پویا در مسله ی همترازی دنباله ها رو تحویل استادم بدم لطفا کمکم کنید باید اونو زود تحویل بدم....الگوریتم تقسیم وحل ان توی کتاب جعفر نژاد هست ولی نمیتونم اونو تبدیل به روش برنامه ریزی پویا کنم ؟؟؟
سلام
لطفا برنامه جعفر نژاد رو قرار بدین تو سایت تا بهش نگاهی بندازیم.
ارسال: #۳

RE: در خواست کمک برای الگوریتم همترازی دنباله ها
(۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(void opt (int i,int j(11 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)lamborghini_s نوشته شده توسط: سلام من برای درس طراحی الگوریتم باید الگوریتم برنامه ریزی پویا در مسله ی همترازی دنباله ها رو تحویل استادم بدم لطفا کمکم کنید باید اونو زود تحویل بدم....الگوریتم تقسیم وحل ان توی کتاب جعفر نژاد هست ولی نمیتونم اونو تبدیل به روش برنامه ریزی پویا کنم ؟؟؟
سلام
لطفا برنامه جعفر نژاد رو قرار بدین تو سایت تا بهش نگاهی بندازیم.
}
(if(i==m
;(opt=2(n-j
(else if (j==n
;(opt=2(m-i
}else
([if (x[i]==x[j
;penalty=0
else
;penalty=1
;(opt=min (opt (i+1,j+1) + penalty, opt (i+1,j ) +2 , opt (i, j+1 ) + 2
{
{
Fardad-A، در تاریخ ۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
عضو گرامی سوالات با موضوع کلی کمک از سایت حذف میشوند.
سوال باید گویای موضوع و مبحث و محتوای کلی سوال باشد. لطفا" در اولین مراجعه تصحیح کنید در غیر اینصورت سوال و جوابهای احتمالی دوستان حذف میشود.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close