(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: در مورد هزینه سرشکن و اون ۲ مطمئنید؟
چون اگر ۱ برای درج در نظر بگیریم که خوب ۱ می مونه. اون یکم هم به انتقال بدیم می شه ۰/ خوب الان وضعیت هناصر سابق مونده تو جدول چی می شه؟ من ۱ هم برا اونا در نظر گرفتم و زدم ۳/ بعد اسلاید های نویسنده رو دیدم اونم اینطور بود.
در مورد ۲ هم من نمی دونم کجا این سوال رو دیدم! البته الان منطقی که عنصر بزرگتر رو در نظر بگیریم!
سوال ۱۱ چطور؟ من یادم رفته کدوم گزینه رو زدم. ولی فکر کنم یا ۲ رو زدم یا ۳ رو.
در مورد سوال ۱۸ هم به نظرم ۲ درست. چون وقتی تو گزینه ها عدد صفر رو آورده یعنی از سطح ۰ شروع می شده دیگه!!!
سوال ۱۹؟ من زدم ۲ به توان ۱۳۹۱/
در کل من فکر کنم حداکثر ۳۰ زده باشم. امیدم از اول زبان بود حالا نتایج رو میدن می بینم انو کم تر زدم
سوال یک نگفته بود عمق از ۰ یا یک. من از طورانی پارسه خونده بودم. نوشته بود گاهی صفر و گاهی یک می گیرن عمقو. خوب طراح زورش میاد بنویسه؟ واقعا چی بگم لایقشونه
به نظر منم سوال ۲ گزینه چهار میشه حداقل از سه بهتره
۵ کجاش غلطه!!!
۶ چهار میشه به نظرم با اون چیزی که خونده بودم
۱۰ برای ساخت هرم ۴ تا جابجایی لازم داریم و برای حذفش از یکی بیشتره
۱۱ نزدم بین دو گزینه دو به توان n و سه به توان n شک داشتم. ای کاش می زدم فکر کنم دو به توان n بشه. n به توان دو که مطمئنا نیست
۷و۸و۹و۱۲و۱۳و ۱۵و۱۶و۲۰ با شما موافقم
سوال ۱۴ گفته میانگین طول کدها و بعدش اومده گفته O یعنی باید حداکثرو بگیریم. منم برای یه مثال که بدترین حالت کد هافمنه درنظر گرفتم (همونی که دو تا کمترین با هم ادغام میشن و نتیجه با یکی دیگه ادغام میشه و باز نتیجه با یکی دیگه) اونوقت طول کدهامون به این صورت میشن
[tex]\frac{(n-1 n-1 n-2 n-3 ... 1)}{n}=\frac{(n-2)*(n-1)}{2n} \frac{2*(n-1))}{n}[/tex]
که برای n های بزرگ تقریبا طول میانگین کدها میشه n/2 و از مرتبه on هست.
دقت کنین سوال نگفته میانگین الگوریتم، اون طوری اگه بود باید برای همه جور کدی حساب می کردیم و نه یکی و بعدش برایندش میشد اما اینجا گفته میانگین طول کد و بعد هم o اورده به نظرم بدترینو باید درنظر بگیریم. اینم سوال افتضاح و گنگی بود. می تونست بنویسه در حالت میانگین یا بدترین برای الگوریتم
برای ۱۷ این همون درخت treap هست که حتما و دقیقا یکی می تونیم بسازیم. این گزینه تو جوابا نبود. (واقعا مسخرست)
یک که نیست چون گفته همیشه نمی توان ساخت بلکه درستش اینه که همیشه می توان ساخت
برای دو گفته می تونیم درختی بسازیم که ارتفاعش log باشه که اینم صحیح نیست چون می دونیم که این ساختار یکتاست و برای بعضی حالات مورب میشه و نمی تونیم اونو با چرخش و این چیزا به درخت متوازن تبدیل کنیم
سه درسته چون گفته حداقل یکی که میشه
چهار هم غلطه برای درختهای مورب، من زدم یک