(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: (19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ۱- اجرای فرآِیند توسط چه بخشی قطع، تعویض و یا اجرای دوباره میگردد؟
۱) پردازنده
۲) زمانبند بلند مدت
۳) زمانبند میان مدت
۴) زمانبند کوتاه مدت
آخ بیچاره شدم...... این سوال کجا بود؟!!!!!........... چرا من ندیدمش؟!!! 
========
من این تستو اشتباهی زدم ۱
ولی به علت آوردن کلمه ی تعویض به نظرم باید همون swapper یا مبادله گر یا زمانبند حافظه یا همون زمانبند میان مدت/midlle term scheduler باشه
وظایف زمانبند میان مدت:
برای انتخاب پروسه هایی که Suspend شده اند و هم چنین از حافظه هم خارج شده اند . برای برگشت این پروسه هایی که تعلیق شده اند به حالت Ready باید تمهیداتی توسط سیستم عامل انجام گیرد.
--
منبع :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تست ۸۸ میشه ۳
--
تست ۸۹ میشه ۴
--
تست ۹۰ به نظرم مورد داره
---
۹۱ رو زدم ۱ ولی نمی دونم آیا همه ی شرایط رو برآورده می کنه یا نه؟؟؟؟؟ لطفا دوستان اینو بگن
---
۹۲ رو نمی دونم ولی این تعریف ها رو از wikipedia ترجمه می کنم :
Copy-on-write یا COW در سیتسم مدیریت حافظه ی مجازی بکار میره.
در حیقت وقتی که یه فرایند می خواد تغییری توی حافظه ایجاد کنی ابتدا یه کپی از خودش ایجاد می کنه و حافظه ی مربوط به خودش رو رزرو می کنه .
یعنی وقتی یه پروسه میخواد محتوای حافظه رو تغییر بده kernel (هسته ی سیستم عال) جلوی اونو می گیره و حافظه رو کپی می کنه. بنابراین اگه تغییری توی فضای حافظه ی اون رخ داد توی حافظه ی پروسه های دیگه نمیشه اونو دید.
یعنی task های مختلف از کپی های یکسان اطلاعات به طور مجزا میان استفاده می کنن .
یعنی به پروسه ها کپی های یکسانی از حافظه داده میشه و اونا میان حافظه ی مربوط به خودشونو به طور خصوصی یا private تغییر میدن و به طور شفاف می تونن تغییرات رو برای پروسه های دیگه توسط کرنل سیستم عامل به اشتراک بذارن.
با این تفاسیر به نظرم گزینه ی ۴ یعنی همه ی موارد درست میشه.اگه اشتباه می کنم دوستان اصلاح بفرمایند.