۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۳۳ طراحی الگوریتم(نرم افزار۸۸)
سلام دوستان عزیز
قبلا این تست رو از روی کتاب پارسه زده بودم و پاسخ گزینه ۴ زده بود!حالا تو دوره دیدم که کتاب پوران زده گزینه ۱(کلیده سنجشه)
کسی می تونه توضیح بده چرا میشه گزینه ۱؟
مرسی
(در ضمن دوستانی که تست های طراحی رو از روی پارسه زدن در جریان باشن که که پاسخا به هیچ عنوان بر اساس کلید نیست!از دست این کتابای پر اشکال!)
قبلا این تست رو از روی کتاب پارسه زده بودم و پاسخ گزینه ۴ زده بود!حالا تو دوره دیدم که کتاب پوران زده گزینه ۱(کلیده سنجشه)
کسی می تونه توضیح بده چرا میشه گزینه ۱؟
مرسی
(در ضمن دوستانی که تست های طراحی رو از روی پارسه زدن در جریان باشن که که پاسخا به هیچ عنوان بر اساس کلید نیست!از دست این کتابای پر اشکال!)
۰
ارسال: #۲

ببین یه چیزیو چک کن احتمال زیاد جای گزینه ها در کتاب پارسه و کتاب سنجش(پوران یا هرچیزی) فرق می کنه ها مثلا یکیشون از رو دفترچه A گفتن یکیشون از B وگرنه این سوال تابلو از که از مرتبه logn.
۰
ارسال: #۳

کلیدی که من هم دارم زده ۱ اما به نظر چهار درست میاد
۰
ارسال: #۴

(۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ق.ظ)mehdi.nine نوشته شده توسط: ببین یه چیزیو چک کن احتمال زیاد جای گزینه ها در کتاب پارسه و کتاب سنجش(پوران یا هرچیزی) فرق می کنه ها مثلا یکیشون از رو دفترچه A گفتن یکیشون از B وگرنه این سوال تابلو از که از مرتبه logn.نه مهدی جان!کلید کنکورم چک کردم!پوران و سنجش نظرشون روی گزینه ۱ هستش!
نمی دونم احتمالا کلید کنکور اشتباهه پس!فک کردم من دارم اشتباه می کنم!
به نظر من اگر فیلد Parrent نبود میشد گزینه ۱!اما حالا که هست مطمئنا میشه گزینه ۴!نظرتون چیه؟!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close