۰
subtitle
ارسال: #۱

نیازمندی، وظیفه مندی ومهندسی نیازها
سلام
فرق نیازمندی، وظیفه مندی (functionality) و مهندسی نیازها چیست؟
مثلاً ذینفعان (stackholders)، در همه مراحل نیازمندی ها هستند؟ یعننی در تعیین نیازهای وظیفه مندی، کیفی و تجاری؟
متشکرم
مثلاً ذینفعان (stackholders)، در همه مراحل نیازمندی ها هستند؟ یعننی در تعیین نیازهای وظیفه مندی، کیفی و تجاری؟
متشکرم
۰
ارسال: #۲

من خودم دقیقا یادم نیست اما فکر میکنم تعریف این موارد در فصول ابتدایی هر کتاب معماری نرم افزاری اومده باشه
۰
ارسال: #۳

سلام
من ارشد نرم افزار هستم
این مباحث رو در نرم افزار پیشرفته می خونم
شما کتابی رو می تونید معرفی کنید که اینها رو با مثال و به صورت واضح شرح بده؟
من ارشد نرم افزار هستم
این مباحث رو در نرم افزار پیشرفته می خونم
شما کتابی رو می تونید معرفی کنید که اینها رو با مثال و به صورت واضح شرح بده؟
۰
ارسال: #۴

RE: نیازمندی، وظیفه مندی ومهندسی نیازها
(۱۸ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ق.ظ)قله بلند نوشته شده توسط: سلامنیاز های وظیفه مندی یعنی نیاز هایی که از طریق ایجاد اون سیستم قصد بر طرف کردن آنها را داریم..مثلا اگر داریم سیستم حسابداری طراحی میکنیم این سیستم در وحله اول باید نیاز های اصلی مارو(محاسبه حقوق،گزارشات خاصی که مد نظر ماست) جواب بده
متشکرم
و در وحله دوم ما نیاز داریم که سیستم قابلیت اطمینان بالا،امنیت وکارایی و ... داشته باشه که به این دسته از نیاز ها نیاز های غیر وظیفه مندی گویند.
نیاز های وظیفه مندی را از طریق use case و نمو دارهای کلاس و ... مدل میکنند و نیاز های غیر وظیفه مندی را از طریق معماری نرم افزار مدل میکنند...
stakeholder ها هسنتد که نیاز های وظیفه مندی را مشخص میکنند..هنر طراح در این است که بتواند به درستی این نیازمندی هارو درک کند و در قالب نرم افزار ارائه دهد...
منظورتون از نیاز تجاری اگز همون فرایند های کسب و کار باشه، بله سهامداران هستند که به اون کسب و کار آشنایی دارند و نیاز های کسب و کار را مشخص میکنند.نیاز های کیفی هم اکثرش توسط سهامداران اعلام میشه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close