۰
subtitle
ارسال: #۱

الگوریتم HRRN
ببخشید.بازم سوال.
الگوریتم hrrn یه فرمول داره
ولی نمیدونم اون فرمول رو چه طوری به کار میبریم.
بهم میگین؟
بهم میگین؟
۰
ارسال: #۲

الگوریتم HRRN
فرمولش اینه :
w/s + 1
یا گاهی ساده تر در نظر می گیرند:
w/s
در لحظه اول W همه با هم برابره( البته اونایی که وارد شدند) پس اونی که S کمتری داره اولویت بیشتری داره.
خب این الگوریتم انحصاریه. پس صبر می کنیم تا این فرآیند کامل اجرا بشه و خارج بشه. بعد در این لحظه W های همه رو محاسبه می کنیم.
W زمان حال منهای زمانه ورود فرآینده.
بعد با فرمول اولویت ها رو حساب می کنیم و فرآیند بعدی انتخاب میشه و ... به همین ترتیب...
w/s + 1
یا گاهی ساده تر در نظر می گیرند:
w/s
در لحظه اول W همه با هم برابره( البته اونایی که وارد شدند) پس اونی که S کمتری داره اولویت بیشتری داره.
خب این الگوریتم انحصاریه. پس صبر می کنیم تا این فرآیند کامل اجرا بشه و خارج بشه. بعد در این لحظه W های همه رو محاسبه می کنیم.
W زمان حال منهای زمانه ورود فرآینده.
بعد با فرمول اولویت ها رو حساب می کنیم و فرآیند بعدی انتخاب میشه و ... به همین ترتیب...
۰
ارسال: #۳

الگوریتم HRRN
مرسی عزیزم.
مگه نباید اونی که جواب اش از همه بیشتر بود اونو بیاریم؟آخه گفته بالاترین نسبت پاسخ.
یه چیز دیگه هم واسم مبهمه
واستون پیوستش میکنم.ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
ببین اینجا دقیقا سوال من اینه:
اول p1 وارد میشه و زمان ۰ تا ۳ رو سپری میکنه.
بعد نیگا میکنیم ببینیم چه فرایند هایی تو این زمان (۰ تا ۳) وارد شدن.بعد میایم برای اونا این فرمول روs+w/s رو مینویسیم و اونی که نسبت پاسخ بالاتری داشت (یعنی عدد بزرگتری داد)رو انتخاب میکنیم و اونو بعد از p1 مینویسیم.درسته؟
ولی تو این عکسی که واستتون گذاشتم زمان انتظار(w) فرایندp3 رو ۰ زده.درحالی که زمان انتظارش میشه ۵/ درسته؟
پس چرا تو عکس ۰ زده؟
من اشتبا میگم یا جزوه ام اشتباس؟
مگه نباید اونی که جواب اش از همه بیشتر بود اونو بیاریم؟آخه گفته بالاترین نسبت پاسخ.
یه چیز دیگه هم واسم مبهمه
واستون پیوستش میکنم.ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
ببین اینجا دقیقا سوال من اینه:
اول p1 وارد میشه و زمان ۰ تا ۳ رو سپری میکنه.
بعد نیگا میکنیم ببینیم چه فرایند هایی تو این زمان (۰ تا ۳) وارد شدن.بعد میایم برای اونا این فرمول روs+w/s رو مینویسیم و اونی که نسبت پاسخ بالاتری داشت (یعنی عدد بزرگتری داد)رو انتخاب میکنیم و اونو بعد از p1 مینویسیم.درسته؟
ولی تو این عکسی که واستتون گذاشتم زمان انتظار(w) فرایندp3 رو ۰ زده.درحالی که زمان انتظارش میشه ۵/ درسته؟
پس چرا تو عکس ۰ زده؟
من اشتبا میگم یا جزوه ام اشتباس؟
۰
ارسال: #۴

الگوریتم HRRN
درست می فرمائید.
در هر مرحله باید طبق فرمول پیش برید و اونی که بزرگتر هست، برای پردازش انتخاب میشه.
البته دقت کنید که در هر مرحله پروسس هایی رو با این فرمول حساب کنید که به زمان ورود آنها رسیده ایم.
در هر مرحله باید طبق فرمول پیش برید و اونی که بزرگتر هست، برای پردازش انتخاب میشه.
البته دقت کنید که در هر مرحله پروسس هایی رو با این فرمول حساب کنید که به زمان ورود آنها رسیده ایم.
۰
ارسال: #۵

الگوریتم HRRN
یکی جواب منو بـــــــــــــــــــده .
آاااااااااااااااااااااااااای دارم میمیرم با این سوالا!!!!!!!!!!!!
برام یه سوال ایجاد شد
((در هر مرحله پروسس هایی رو با این فرمول حساب کنید که به زمان ورود آنها رسیده ایم))
؟؟
آاااااااااااااااااااااااااای دارم میمیرم با این سوالا!!!!!!!!!!!!
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط: درست می فرمائید.
برام یه سوال ایجاد شد
((در هر مرحله پروسس هایی رو با این فرمول حساب کنید که به زمان ورود آنها رسیده ایم))
؟؟
۰
ارسال: #۶

الگوریتم HRRN
سوال اول : در هر مرحله بالاترین نسبت انتخاب میشه. من گفتم در مرحله اول اونی که S کمتری داره انتخاب میشه چون W ها برابره پس هر فرآیندی که تا این زمان موجوده و S کمتری داره ، نسبت بالاتری داره.
سوال دوم : جزوه تون درسته. اول نوبت فرآیند p1 هست. که چون زمان سرویسش ۳ تاست، تا زمان ۳ اجرا میشه.
حالا در لحظه ۳ بررسی می کنیم. p2 از زمان ۱ وارد سیستم شده پس زمان انتظار ۲ داره ولی p3 همین الان در زمان ۳ وارد شده پس اصلا منتظر نشده.
سوال دوم : جزوه تون درسته. اول نوبت فرآیند p1 هست. که چون زمان سرویسش ۳ تاست، تا زمان ۳ اجرا میشه.
حالا در لحظه ۳ بررسی می کنیم. p2 از زمان ۱ وارد سیستم شده پس زمان انتظار ۲ داره ولی p3 همین الان در زمان ۳ وارد شده پس اصلا منتظر نشده.
۰
ارسال: #۷

RE: الگوریتم HRRN
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ)elahe naz نوشته شده توسط: ببخشید.بازم سوال.
بهم میگین؟
سلام
توضیحات کامل در لینک زیر هس!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close