۰
subtitle
ارسال: #۱

چند سوال سخت از قضیه مستر
این پنج تا مربوط به قضیه مستر هست هرکی فکر میکنه مسلطه یکم روشون فکر کنه بعد جواب رو بخونه
فقط زیاد وقتتون رو تلف نکنه!
ببینید با مستر میتونید حل کنید یا نه!؟؟ خواستین بحث بشه تو یه تاپیک جدا بازکنید وفقط یکی تو هر تاپیک .ممنون
واسه اینکه واضح باشه عکس گرفتم
اینا نکات خاصی داره واسه همین گذاشتم تو یه تاپیک (در غیر اینصورت بهتر بود جداگانه قرار داده میشد!)
فقط زیاد وقتتون رو تلف نکنه!
ببینید با مستر میتونید حل کنید یا نه!؟؟ خواستین بحث بشه تو یه تاپیک جدا بازکنید وفقط یکی تو هر تاپیک .ممنون
واسه اینکه واضح باشه عکس گرفتم
اینا نکات خاصی داره واسه همین گذاشتم تو یه تاپیک (در غیر اینصورت بهتر بود جداگانه قرار داده میشد!)
۱
ارسال: #۲

RE: چند سوال سخت از قضیه مستر
قضیه master
چند تا نکته داره! دوستان هر سوالی رو نمیشه با مستر حل کرد من سوالاتی که نمیشه با مستر حل کرد با دلیل تو این تاپیک اوردم
It is possible to determine an asymptotic tight bound in these three cases
[edit]
معذرت میخام همش تو یه تاپیک بود چون فکر کردم تو دسته بندی مطلب به بچه ها کمک میکنه تا اینکه جدا باشن بازم معذرت فقط یه خواهش دارم اگه کسی میخاد رو اینا بحث کنه تو یه تاپیک جدا و تو هر تاپیک فقط یکی مطرح کنه ممنون
چند تا نکته داره! دوستان هر سوالی رو نمیشه با مستر حل کرد من سوالاتی که نمیشه با مستر حل کرد با دلیل تو این تاپیک اوردم
It is possible to determine an asymptotic tight bound in these three cases
[edit]
معذرت میخام همش تو یه تاپیک بود چون فکر کردم تو دسته بندی مطلب به بچه ها کمک میکنه تا اینکه جدا باشن بازم معذرت فقط یه خواهش دارم اگه کسی میخاد رو اینا بحث کنه تو یه تاپیک جدا و تو هر تاپیک فقط یکی مطرح کنه ممنون
۰
ارسال: #۳

چند سوال سخت از قضیه مستر
در مورد قضیه ی Master(اصلی)،بهترین روش یادگیری رو توی جزوه های دستنویس هادی یوسفی دیدم و سعی کردم خلاصشو فرموله کنم بذارم اینجا
[tex]T(n)=A F(n),A=aT(n/b)[/tex]
[tex]if \Theta(A)>\Theta(F(n))\Rightarrow T(n)=\Theta(A)[/tex]
[tex]if \Theta(F(n))>\Theta(A)\Rightarrow T(n)=\Theta(F(n))[/tex]
[tex]if \Theta(A)=\Theta(F(n))\Rightarrow T(n)=\Theta(F(n))*Logn[/tex]
[tex]\LARGE \Theta(A)=n^{Log_{b}a}[/tex]
البته موارد استثنا هم وجود داره که توی جای مختلف باید از روش های درخت بازگشت و روش های تبدیل متغیر یا روش های دیگه و استقراء و برهان خلف و غیره حلش کنیم.
[ویرایش شد...]
[tex]T(n)=A F(n),A=aT(n/b)[/tex]
[tex]if \Theta(A)>\Theta(F(n))\Rightarrow T(n)=\Theta(A)[/tex]
[tex]if \Theta(F(n))>\Theta(A)\Rightarrow T(n)=\Theta(F(n))[/tex]
[tex]if \Theta(A)=\Theta(F(n))\Rightarrow T(n)=\Theta(F(n))*Logn[/tex]
[tex]\LARGE \Theta(A)=n^{Log_{b}a}[/tex]
البته موارد استثنا هم وجود داره که توی جای مختلف باید از روش های درخت بازگشت و روش های تبدیل متغیر یا روش های دیگه و استقراء و برهان خلف و غیره حلش کنیم.
[ویرایش شد...]
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close