۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از یکسان سازی
سلام به همه دوستان
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این سوال بگید...
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این سوال بگید...
ارسال: #۲

RE: سوال از یکسان سازی
به نظر من ۳تا گزینش غلطه البته من اصلا مطمئن نیستم و اگه این تستو ببینم نمیزنم چون شک دارم..اما فکر کنم بشه یکسان سازش کرد اگه به جای G(x,x)/y و G(a,b)/y بزاریم، این تست از چه کتابی هست؟
۰
ارسال: #۳

سوال از یکسان سازی
منم با هاش مشکل دارم....فک کنم سوالش اشکال داره............ از سوالای پارسه سالهای قبله....
۰
ارسال: #۴

سوالای آزمونا غلط زیاد دارن..وقت واسه سوالای کنکور بزارید بهتره،اما توی این مبحث هم سوال کم مطرح شده
۰
ارسال: #۵

سوال از یکسان سازی
به نظر نمیاد سوال مشکلی داشته باشه؛
ابتدا باید یکسان سازهایی که سه تا شرط معتبر بودن رو ندارن بزارید کنار:
. سمت چپ هر / فقط یه متغیر میتونه بیاد؛ این شرطو هر سه گزینه دارن؛
. هر متغیر حداکثر با "یک" عبارت میتونه جایگزین بشه؛ که هر سه گزینه این شرط رو هم دارن؛
. اگه متغیری سمت چپ یک / قرار گرفت، دیگه نمیتونه سمت راست هیچ / دیگه ای ظاهر بشه؛ این شرط رو گزینه ۱ نداره (به y نگاه کنید)؛ این شرط در گزینه ۲ هم رعایت نشده؛ یعنی نمیشه y رو با G(a,b) جایگزین کرد درحالیکه به طور همزمان خود a و b با x باید جایگزین بشن؛ اینکار موقعی درسته که اون دو تا a و b آرگومانهای تابع G هم با x جایگزین بشن، یعنی بشه a/x، b/x، و y/G(x,x)؛ که در اینصورت می رسیم به گزینه ۳؛
ابتدا باید یکسان سازهایی که سه تا شرط معتبر بودن رو ندارن بزارید کنار:
. سمت چپ هر / فقط یه متغیر میتونه بیاد؛ این شرطو هر سه گزینه دارن؛
. هر متغیر حداکثر با "یک" عبارت میتونه جایگزین بشه؛ که هر سه گزینه این شرط رو هم دارن؛
. اگه متغیری سمت چپ یک / قرار گرفت، دیگه نمیتونه سمت راست هیچ / دیگه ای ظاهر بشه؛ این شرط رو گزینه ۱ نداره (به y نگاه کنید)؛ این شرط در گزینه ۲ هم رعایت نشده؛ یعنی نمیشه y رو با G(a,b) جایگزین کرد درحالیکه به طور همزمان خود a و b با x باید جایگزین بشن؛ اینکار موقعی درسته که اون دو تا a و b آرگومانهای تابع G هم با x جایگزین بشن، یعنی بشه a/x، b/x، و y/G(x,x)؛ که در اینصورت می رسیم به گزینه ۳؛
۰
ارسال: #۶

مگه قانون این نیست که به جای ثابت یک متغیر میاد مثلا G(x,x)/y نه بر عکسش، تا حالا هر سوالی حل کردم اینجوری بوده ،ندیدم به جای متغیر ثابت بزارن..
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close