۰
subtitle
ارسال: #۱

سال ۸۷ سوال dfa
چرا توی این سوال گزینه ۱ رد میشه؟؟!! اینکه c بعد از a میاد؟!
۰
ارسال: #۲

سوال dfa سراسری ۸۷
فکر میکنم این ماشین رشته bc را قبول میکنه اما گرامر گزینه اول نمیتونه bc را تولید کنه
۰
ارسال: #۳

سوال dfa سراسری ۸۷
توضیح برای رد گزینه ۱ نوشته حرف c نمیتواند شروع کننده رشته باشه و در غیر از این مورد هر سه حرف a,b,c میتوانند به هر ترتیبی واقع شوند بنابر این گزینه ۱ و ۲ نادرسته!
اما گزینه ۱ شروع با c نداره و ac رو ذکر کرده که درسته و بعد از اون گفته میتونه b باشد یا لامبدا!
.
.
.
فکر کنم فهمیدم رد گزینه ۱ واسه اون بستار ستاره ای a نیست؟!
گزینه دو هم که واسه خاطر دو حالت نهایی رده!
گزینه ۴ هم نمیتونه رشته bc داشته باشه!
درست میگم؟!!
اما گزینه ۱ شروع با c نداره و ac رو ذکر کرده که درسته و بعد از اون گفته میتونه b باشد یا لامبدا!
.
.
.
فکر کنم فهمیدم رد گزینه ۱ واسه اون بستار ستاره ای a نیست؟!
گزینه دو هم که واسه خاطر دو حالت نهایی رده!
گزینه ۴ هم نمیتونه رشته bc داشته باشه!
درست میگم؟!!
۰
ارسال: #۴

سوال dfa سراسری ۸۷
گزینه ۴ bc رو هم درست میکنه.
ولی نمیدونم اشکالش چیه که غلط شده :دی
فهمیدم!!!
گزینه ۴ [tex]\lambda[/tex] رو قبول نمیکنه
ولی نمیدونم اشکالش چیه که غلط شده :دی
فهمیدم!!!
گزینه ۴ [tex]\lambda[/tex] رو قبول نمیکنه
ارسال: #۵

RE: سوال dfa سراسری ۸۷
۰
ارسال: #۶

سوال dfa سراسری ۸۷
ماشین میتونه تعدادی a رو تولید کنه پس نمیشه گزینه اول رو بخاطر بستار ستاره ای a حذف کرد
گزینه اول نمیتونه رشته هایی که شامل bc هستن رو تولید کنه درحالی که ماشین میتونه این رشته هارو تولید کنه
گزینه دوم رد میشه چون با این ماشین نه میشه رشته هایی تولید کرد که شامل ac باشه ونه میشه بستار ستاره ای a رو تولید کرد و نه رشته هایی که شامل bc هستن
گزینه اخر هم رد میشه چون گرامر رشته ای مثل bca رو نمیتونه تولید کنه در حالی که ماشین تولید میکنه
گزینه اول نمیتونه رشته هایی که شامل bc هستن رو تولید کنه درحالی که ماشین میتونه این رشته هارو تولید کنه
گزینه دوم رد میشه چون با این ماشین نه میشه رشته هایی تولید کرد که شامل ac باشه ونه میشه بستار ستاره ای a رو تولید کرد و نه رشته هایی که شامل bc هستن
گزینه اخر هم رد میشه چون گرامر رشته ای مثل bca رو نمیتونه تولید کنه در حالی که ماشین تولید میکنه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close