(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)fazel-d نوشته شده توسط: خدا از دهنت بشنوه
خدا کنه اینطوری باشه که انتخاب های بعدیم بتونم پذیرش بشم. عجیب از نظر روحی بهم ریخته ام
این ور قضیه از ۱-۴-۱۳۹۰ تا ۲۰-۱۱-۱۳۹۱ روزی ۸-۱۰ ساعت مطالعه و اون هم از ۱۵ تا درس فقط ۳تاشو تو دانشگاه خوندیم و مابقی رو خودم خوندم بدون هیچ کتاب کمک آموزشی و کلاس و موسسه ای ....
خداییش خیلی واسش زحمت کشیدم ولی سازمانی با اون عظمت و جمعیت عضو، آدمای گاگولی داره و وقتی هم ارباب رجوعی وارد اداره میشه و کارش پیش این آدمای احمق گره میخوره، دلم واقعا میسوزه و نهایت سعی ام رو میکنم تا بتونم از مشکلاتشون کم کنم ولی امان از آدمایی که در راه مردم سنگ میندازن
حتی منی که کارمند اون سازمان هستم. این مورد رو صرف خودم نمی گم. اکثر شماها پاتونو داخل اون اداره گذاشتین. بیشک
بگذریم ایم موضوع ادره ما داستان غم انگیزی داره که اینجا جاش نیست.
اما از زمان قبولیم تا الان خیلی ناراحتم. ناراحت از اینکه با تمام سعی و تلاشی که برای قبولی داشتم حالا بهم میگن یا کار یا تحصیل. از این طرف که برای ادامه تحصیل بسیار مشتاقم و از طرف دیگه واقعا کارم رو دوست دارم و اون هم بخاطر ارباب رجوعاش
حالا این امکان انتقالی و جابجایی ای که در کارنامه نهایی میاد، قطعیه؟ اگه اینطور باشه با توجه به قبولی روزانه پس اولویتهای بعدیم که شبانه و مجازی هست ،قبول میشم. اما اینکه امکان انتقالی باشه که خیلی عالیه.
اگه این قضیه بالا کم لن یکن باشه! آیا برای ترم ۱ برای تحصیلات تکمیلی امکان مرخصی وجود داره؟
ببخشید اما خدا وکیلی قصد جسارت یا بی احترامی ندارم فقط یه سوال هستش تو ذهنم و خوب شد شما تو مانشت هستید تا من ایو سوالات رو بپرسم
۱-چرا شخصی مثل شما تو یه سازمان مشغول به فعالیت هست(تو همکلاسی های خودمم ۲ ۳ نفر هستند) و حتما استخدام شده و حقوق و مزایای خوبی داره میخواد بیاد و تو این همه اذیت و گرفتاری ارشد بگیره که حتما میدونید برای همون ادم ها که رییساتون هستند هیچ فرقی نمیکنه که شما مدرکت چی باشه چون اصلا نمیفهمند؟
۲)طبیعتا افرادی مثل شما متاهل هستید و فرزندانی دارید اما از وقت تربیت بچه ها و خانواده می زنید و یه چند سالی همش در رفت وآمد هستید و درگیر دروس و اساتید پایان نامه؟
۳)ایا واقعا بعد از ارشد گرفتن میخواهید شغل کنونی رو ول کنید و یه کار اکادمیک و پژوهشی پیدا کنید یا نه صرفا همینو ادامه میدید و مطمئنم به سال نکشیده هر چی یاد گرفتید تو اداره و محل کارتون فراموش می کنید و فقط حقوقتون یه ۳۰ ۴۰ هزاری اقزایش پیدا میکنه؟
۴)آیا واقعا چیزی که توی ارشد یاد میگیرید در عمل و تو اون سازمانتون اجرا می کنید یا نه؟
به جان خودم قصدم و منظورم فقط شما نبودید کلی پرسیدم دقیقا این ۴ تا سوال رو موقعی که همکلاسی ها مو میبینم با چه بد بختی میان و میخونند بعدشم هیچی براشون نداره یعنی دیگه تو جامعه فیکس شدند فقط ارشد رو برای اسم و رسمش و سرگرمی میخونند و البته جای یه پشت کنکوری رو هم پر می کنند برام سوال شده اگر میتونید با صداقت پاسخ بدید که من هم قانع بشم. الان من همکلاسی دارم که معلمه اومده ارشد داره تموم میکنه هنوزم دانش آموز دوم هنرستانی زیر دستش هست قبلا هم همین بوده تا اخرم همینه این وسط شهریه،استرس،رفت امد و ....