۰
subtitle
ارسال: #۱

مفهموم اشاره گرهای لیست پیوندی
با سلام.
من تو فهمیدن این عبارت مشکل دارم یعنی چی ؟؟؟
deleted -> l link - > r link = deleted - > r link
یا
newnode-> llink = node ;
newnode-> llink = node-> r link
ممنونم میشم توضیح بدین.
من تو فهمیدن این عبارت مشکل دارم یعنی چی ؟؟؟
deleted -> l link - > r link = deleted - > r link
یا
newnode-> llink = node ;
newnode-> llink = node-> r link
ممنونم میشم توضیح بدین.
۰
ارسال: #۲

RE: مفهموم اشاره گرهای لیست پیوندی
تو عبارت اول سه سطح گره رو در نظر بگیرین که گره پدر deleted هستش و زیر گره های راست و چپ داره که با RLinkو LLink به اونها اشاره میکنه
با این کار شما آدرس گره فرزند راست deleted رو به زیرگره راست فرزند چپ deleted انتقال میدید
در عبارت newnode-> llink = node شما آدرس node رو در قسمت فرزند چپ newnode میریزید (اینجا node خودش اشاره گره)
در newnode-> llink = node-> r link هم شما فرزند راست node رو به جای فرزند چپ newnode قرار میدید
اگه میخاید تو این مبحث مسلط بشید اشاره گرهای ++C رو بخونید و پیاده سازی درخت و لیست در ساختمان داده میتونه کمکتون کنه
با این کار شما آدرس گره فرزند راست deleted رو به زیرگره راست فرزند چپ deleted انتقال میدید
در عبارت newnode-> llink = node شما آدرس node رو در قسمت فرزند چپ newnode میریزید (اینجا node خودش اشاره گره)
در newnode-> llink = node-> r link هم شما فرزند راست node رو به جای فرزند چپ newnode قرار میدید
اگه میخاید تو این مبحث مسلط بشید اشاره گرهای ++C رو بخونید و پیاده سازی درخت و لیست در ساختمان داده میتونه کمکتون کنه
۰
ارسال: #۳

مفهموم اشاره گرهای لیست پیوندی
اگه میشه با شکل توضیح بدین ممنون میشم.
میخام ببینم درست فهیمدم یا نه
میخام ببینم درست فهیمدم یا نه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close