۰
subtitle
ارسال: #۱

درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری یا همون Computer Performance Evaluation
دوستان مانشتی سلام
یه راهنمایی در مورد درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری می خواستم.جزو دروس اصلی برای ماست.ایا در این درس از انتگرال و مشتق و فرمول های ریاضی استفاده میشه؟ ایا دنباله ی درس محاسبات عددی کارشناسی است؟
اگر جزوه ای از استاد خودتون دارید ممنون میشم کمک کنید.
یه راهنمایی در مورد درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری می خواستم.جزو دروس اصلی برای ماست.ایا در این درس از انتگرال و مشتق و فرمول های ریاضی استفاده میشه؟ ایا دنباله ی درس محاسبات عددی کارشناسی است؟
۰
ارسال: #۲

RE: درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری یا همون Computer Performance Evaluation
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)کنکوری نوشته شده توسط: دوستان مانشتی سلام
خیر این درس بیشتر به آمار و احتمال مربوطه. از انتگرال و مشتق در حد فرمول های آماری استفاده می شه. به محاسبات هم ربطی نداره.
چشم اکه وقت شد جزوه ی دانشگاه تهرانو می ذارم . گرچه تو وب پیج این درس تو سایت دانشکاه تهران می تونین ببینین
در ضمن خیلی درس خوب و به درد بخوری هست . برای هر کاری که بخواین انجام بدین.
۰
ارسال: #۳

سلام
ما باید یه term paper تو این درس بدیم,تا دو هفته دیگه هم بیشتر فرصت نداریم.میشه یه چند تا موضوع خوب و به روز به من بگین؟
خودم تکنیک های مبارزه با گراف های بزرگ تو ذهنمه ولی اگه میشه هر کس می تونه نظر بده و کمک کنه.
مرسی
ما باید یه term paper تو این درس بدیم,تا دو هفته دیگه هم بیشتر فرصت نداریم.میشه یه چند تا موضوع خوب و به روز به من بگین؟
خودم تکنیک های مبارزه با گراف های بزرگ تو ذهنمه ولی اگه میشه هر کس می تونه نظر بده و کمک کنه.
مرسی
۰
ارسال: #۴

پرفورمنس موضوع سختی برای پیپر دادن هست. خیلی مباحث ریاضی و اماری داره. اگه شبکه کار می کنین فک می کنم مباحث صف خیلی جذاب باشه.
۰
ارسال: #۵

سلام منظورتون از وب پیج این درس تو سایت دانشگاه کجاست هرچی گشتم پیداش نکردم میشه لطف کنین لینکش رو بذارید
۰
ارسال: #۶

ببخشید مال سه سال پیش بوده. کلا وب سایت دروس دانشگاه عوض شده.
۰
ارسال: #۷

RE: درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری یا همون Computer Performance Evaluation
۰
ارسال: #۸

مقاله ای از این درس میشه در اختیارم بزارید
۰
ارسال: #۹

RE: درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری
برای ارزیابی کارایی چه ابزارهایی هست؟ (مثلا برای ارزیابی کارایی پایگاه داده،...)
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close