۰
subtitle
ارسال: #۱

تشخیص زبانهای خطی
من توی تشخیص زبانهای خطی خیلی مشکل دارم و معمولا هم اشتباه میکنم .دوستان کسی میتونه یه راه به من نشون بده؟
۱
ارسال: #۳

RE: تشخیص زبانهای خطی
۰
ارسال: #۴

تشخیص زبانهای خطی
گرامر G رو خطی میگیم در صورتی که کلیه قوانین آن به صورت
A->xB
یا
A->Bx
یا
A->x
که A,B E V
مثلا
AB-->a خطی نیست
A-->BC خطی نیست.
ولی A-->abB خطی (خطی راست) است.
A--->Bab هم خطی (خطی چپ) است.
A->xB
یا
A->Bx
یا
A->x
که A,B E V
مثلا
AB-->a خطی نیست
A-->BC خطی نیست.
ارسال: #۵

(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۰۷:۲۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: گرامر G رو خطی میگیم در صورتی که کلیه قوانین آن به صورتمن گفتم زبان خطی .اینکه گرامره !!!!!!!!!!!!نمیشه که تو کنکور بشینم گرامر بنویسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A->xB
یا
A->Bx
یا
A->x
که A,B E V
: سمت چپ فقط و فقط یک متغیر و در سمت راست حداکثر یک متغیر (حرف بزرگ) و هر تعداد حرف کوچک میتواند قرار بگیرید.
مثلا
AB-->a خطی نیست
A-->BC خطی نیست.
۰
ارسال: #۶

حالا چرا میزنید
خوب من جایی ندیدم که بگن این زبان خطی هست یا نه من فقط دیدم روی خطی بودن گرامر بحث میشه.
میتونید نمونه سوال رو بگذارید!
خوب من جایی ندیدم که بگن این زبان خطی هست یا نه من فقط دیدم روی خطی بودن گرامر بحث میشه.
میتونید نمونه سوال رو بگذارید!
۰
ارسال: #۷

دوستمون afagh1389 خیلی خوب راهنمایی تون کردن...برای اینکه تشخیص بدین یه زبان خطی هست یا نه باید ببینین که براش گرامر خطی وجود داره یا نه! فکر نمی کنم راه دیگه ای باشه.اگه هست دوستان راهنمایی کنن!
البته اگه زبان منظم باشه ،حتما خطی هست.
البته اگه زبان منظم باشه ،حتما خطی هست.
۰
۰
ارسال: #۹

تشخیص زبانهای خطی
دوستان چرا از لم تزریق برا اینکه بفهمیم خطی هست یا نه استفاده نمیکنید؟
قضیه ۲-۸ لینز
در ضمن شکل سلسله مراتب چامسکی را یادتون نره که:
اگر زبانی خطی باشه ممکن است قطعی باشه ممکنم هست قطعی نباشه اما در کل مستقل ازمتنه مثل:
L={a^nb^n}U{a^nb^2n}ooooooo که خطی هست اما قطعی نیست
قضیه ۲-۸ لینز
در ضمن شکل سلسله مراتب چامسکی را یادتون نره که:
اگر زبانی خطی باشه ممکن است قطعی باشه ممکنم هست قطعی نباشه اما در کل مستقل ازمتنه مثل:
L={a^nb^n}U{a^nb^2n}ooooooo که خطی هست اما قطعی نیست
۰
ارسال: #۱۱

۰
ارسال: #۱۲

تشخیص زبانهای خطی
دوست عزیز به آدرس قضیه ایی که گفتم مراجعه کن و شرط لم ترزیق برای خطی نبودن را دقیق بخون
منظور من را اشتباه متوجه شدی به دوتا نمودار سلسله چامسکی دقت کن با اون نمودار خیلی از مسائل حل میشه
منظور من را اشتباه متوجه شدی به دوتا نمودار سلسله چامسکی دقت کن با اون نمودار خیلی از مسائل حل میشه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close