۰
subtitle
ارسال: #۱

۳۰۰۰ مساله حل شده در شبکه و انتقال داده
سلام
وقت بخیر کنکوریای عزیز
دوستان کسی ۳۰۰۰ مساله حل شده در شبکه و انتقال داده و حل تمرینشو داره لینک بده دی-ال کنم؟
ی توضیحم بدین ک خوب و بدرد بخوره یا نه
مرسی
وقت بخیر کنکوریای عزیز
دوستان کسی ۳۰۰۰ مساله حل شده در شبکه و انتقال داده و حل تمرینشو داره لینک بده دی-ال کنم؟
ی توضیحم بدین ک خوب و بدرد بخوره یا نه
مرسی
۰
ارسال: #۲

RE: 3000 مساله حل شده در شبکه و انتقال داده
۰
ارسال: #۳

سلام. من خریدمش ولی اگه میدونستم اینه نمیخریدمش
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

از جمله بزرگترین مشکلاتش اینه که بدرد کنکور نمی خوره! بدرد کسایی می خوره که استادشون از کتب مرجع بهشون تمرین داده و اینا هم می خوان یه جوابی آماده کنن و تحویل به استاد بدن
خیلی از مسائل و فصل هاش که به کلی مربوط به انتقال داده میشه و ربطی به کنکور شبکه ی رشته ی فناوری اطلاعات نداره، و اون درصد کمش هم که مربوط میشه رو می تونین از حل مسائل خود کتب مرجع پیدا کنین
خیلی از مسائل رو به خلاصه ترین شکل ممکن حل کرده بدون هیچ توضیحی که بگه خوب چرا اینجوری شد؟؟؟
برای کنکور کاملا بی فایده است
خیلی از مسائل و فصل هاش که به کلی مربوط به انتقال داده میشه و ربطی به کنکور شبکه ی رشته ی فناوری اطلاعات نداره، و اون درصد کمش هم که مربوط میشه رو می تونین از حل مسائل خود کتب مرجع پیدا کنین
خیلی از مسائل رو به خلاصه ترین شکل ممکن حل کرده بدون هیچ توضیحی که بگه خوب چرا اینجوری شد؟؟؟
برای کنکور کاملا بی فایده است
۰
ارسال: #۶

slm mibakhshin dar nahayat kasi linke dl kardane in ketab ro dare k bede?
sepas
sepas
narges_r، در تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
دوست عزیز!
ورودتون را به مانشت خیرمقدم میگم.
مطابق قوانین مانشت گذاشتن پست فینگلیش جایز نیست، پس لطفا از گذاشتن پست فینگلیش خودداری کنید.
چون دومین ارسالتون بود تذکر دادم اما در صورت تکرار ارسالتون حذف میشه و اخطار میگیرید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close