سیستم عامل دکتر پدرام؟ - نسخهی قابل چاپ |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - jameshenas - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ
سلام دوستان ببخشید بچه ها یه سوالی داشتم کتاب سیستم عامل دکتر حسین پدرام چطوره بعنوان کتاب مرجع؟ میشه؟؟؟؟ |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - ali - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ
بشین سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی) رو بخون من که ۱۰۰% زدم دارم بهت میگم من هم سیستم عامل دکتر پدارم رو خوندم هم سیستم عامل تنن باوم و هم مقسمی و هم پوران و هم پارسه دکتر حقیقت و هم سیستم عامل (شاوم) دکتر زمانی فر اما دارم بهت میگم بهترین کتاب [سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی)] |
RE: سیستم عامل دکتر پدرام؟ - zeinab - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: بشین سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی) رو بخون من که ۱۰۰% زدم دارم بهت میگم شما سیستم عامل شاوم رو خوندین یا حل مسائلش رو؟؟؟؟ |
RE: سیستم عامل دکتر پدرام؟ - unique_as14 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: بشین سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی) رو بخون من که ۱۰۰% زدم دارم بهت میگم چون گفته دکتر زمانی فر پس حل المسائلشو خونده |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - jameshenas - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: بشین سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی) رو بخون من که ۱۰۰% زدم دارم بهت میگممرسی ممنون از راهنماییتون |
RE: سیستم عامل دکتر پدرام؟ - ali - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: بشین سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی) رو بخون من که ۱۰۰% زدم دارم بهت میگم خدا برکت بهش بده اینقدر تست حافظه داره و حالت های مختلف رو تو تستهاش آورده که دیگه آدم مسلط میشه رو حافظه خفن. |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - ali - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
این کتابش هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. وضعیت کتابش رو هم موجود زده |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - هاتف - ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
یعنی شما وقت می کنید بعد از خوندن کتاب حقیقت، اینم بخونید؟ اونوقت به درسهای دیگه هم می رسید؟ |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - Mohammad-A - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: یعنی شما وقت می کنید بعد از خوندن کتاب حقیقت، اینم بخونید؟ اونوقت به درسهای دیگه هم می رسید؟آخه اگر همون کتاب آرچر هریس باشه، کتاب سنگینی نیست و میشه به عنوان کمک درسی ازش استفاده کرد... |
RE: سیستم عامل دکتر پدرام؟ - ali - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: یعنی شما وقت می کنید بعد از خوندن کتاب حقیقت، اینم بخونید؟ اونوقت به درسهای دیگه هم می رسید؟ هاتف جان تست هاش خیلی خوب بود ، تو یکی دو روز میشه تمومش کرد. |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - هاتف - ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: هاتف جان تست هاش خیلی خوب بود ، تو یکی دو روز میشه تمومش کرد.با این اوضاعی که سیستم عامل ایجاد کرده، بیشتر به خاطر علاقه می خونم اش وگرنه می خواستم انرژی ام رو روی درسهای دیگه بزارم! اما خب، اگه یکی دو روزه میشه خوندش، احتمالا نزدیک کنکور بگیرم یه نگاهی بهش کنم. مرسی |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - elahearshad - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
لطف میکنید اگه کسی لینک کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو داره برام بذاره آخه به پارسه زنگ زدم گفت تکفروشی نمیکنند بازار انقلاب (شیراز) هم رفتم نداشتند |
RE: سیستم عامل دکتر پدرام؟ - lyrebird - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: بشین سیستم عامل دکتر حقیقت و سیستم عامل پوران (موسوی) رو بخون من که ۱۰۰% زدم دارم بهت میگم سلام منظورتون کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت انتشارات پارسه است یا انتشارات همای دانش؟ من همای دانش رو دارم که کتاب مرجع هست و تست نداره، می تونم این کتاب رو بخونم و سوالات پوران و شاوم رو حل کنم؟ |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - shahryar711 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
اقا یکی به ما بگه چجوری این کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو بدست بیاریم |
سیستم عامل دکتر پدرام؟ - ali - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
برید سراغ پارسه ،من خودم pdf شو خوندم. |