تالار گفتمان مانشت
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Fardad-A - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ

دوستان عزیز
همه پستهای بعضی از دوستان از جمله خود من پاک شده. بسیاری از تاپیکها که من ایجاد کرده بودم بهمراه پستهاش پاک شده. نمیدونم کار کیه ولی بک اپش فکر میکنم باشه و انشاء ا... بر میگرده.
بهر حال از این اتفاقها پیش میاد و بعضی دوست دارند نباشیم. Sad
خوبه دنیای مجازیست وگرنه الآن چند تا کشته داده بودیم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ

سلام. مثل اینکه فقط ارسالهای ۶ نفر پاک شده که ۵نفر از مدیر و یک کاربر محروم رو شامل میشه. اگه لیست کاربرا رو براساس تعداد ارسالها مرتب کنید، تعداد ارسالهای این ۶نفر منفیه.

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - admin - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ

خیلی عجیبه. باز هم بگید من توهم توطعه دارم!! لیست رو بفرستید تا ان شا الله بازگردانی بشه.

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ

لیست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - هاتف - ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ

یعنی می تونسته کارهای بیشتری هم کنه؟!
یه نفوذی؟ Big Grin

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - fatima1537 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ

البته ارسالهای من پاک نشده . ولی ارسالهایی که توی بعضی تاپیکهای تالار مدیران داشتم باز نمیشند ولی موقع نمایش لیست ارسالها برام دیده میشن(درواقع انگار تاپیکها پنهان شدند!)

ولی ارسالهای من که توی تالار مدیرا نیستند را نشون میده

RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - انرژی مثبت - ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  البته ارسالهای من پاک نشده . ولی ارسالهایی که توی بعضی تاپیکهای تالار مدیران داشتم باز نمیشند ولی موقع نمایش لیست ارسالها برام دیده میشن(درواقع انگار تاپیکها پنهان شدند!)
اره درسته
تو این ارسالها موضوع تاپیک نیست! ولی خود ارسال هست ولی نشونش نمیده.
این یعنی تاپیک خذف نشده پس. وگرنه تعداد ارسالهای ما هم تغییر می کرد. فقط ارسالهای هر تاپیکی که این دوستان ایجاد کردن و ما درشون ارسال داشتیم رو با این که در لیست ارسالها میاره ولی بازشون نمی کنه

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Fardad-A - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ

من را بگید که ۱۵۷۵ پست به انجمن بدهکارم. از کجا بیارم اینهمه پست!!!!!

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ

شد ۱۵۷۴ تا. زیاد نمونده. باز خوبه ارسالهای شما ۲۰۰۰ تا بود الان شده -۱۵۰۰/ ارسالهای من ۳۰۰ تا بود الان شد -۵۰۰/
شدیم یوونتوس چند سال پیش.

پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - admin - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ

مدیران توی رمزهایی که می‌گذارند خیلی دقت کنن. ممکنه رمز یکی از مدیران لو رفته باشه. البته قبلاً هم یه سری حمله داشتیم باید یه سری باگ سیستم رو شناسایی کنیم.

RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - انرژی مثبت - ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  مدیران توی رمزهایی که می‌گذارند خیلی دقت کنن. ممکنه رمز یکی از مدیران لو رفته باشه. البته قبلاً هم یه سری حمله داشتیم باید یه سری باگ سیستم رو شناسایی کنیم.
واسه رمزمون پس تمامی کاراکترها اعم از @# و اعداد و حروف و .. رو بذاریم که هک نشیم .بریم رمز عوض کنیم.

من حاضرم یه تعداد از ارسالهام رو به این دوستان بدم قرضشون کمتر شه Big GrinBig Grin من فکر کنم می تونم تا ۲ -۳ نفر رو از مقروضی دربیارم Big GrinBig Grin

RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - ف.ش - ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  مدیران توی رمزهایی که می‌گذارند خیلی دقت کنن. ممکنه رمز یکی از مدیران لو رفته باشه. البته قبلاً هم یه سری حمله داشتیم باید یه سری باگ سیستم رو شناسایی کنیم.
من چند روز پیش درخواست رمز جدید دادم و با همون رمزی که به ایمیلم ارسال شد وارد سیستم شدم بعد هم دیگه همون ذخیره شده بود و اصلا فراموش کردم رمز رو عوض کنم، الان تغییرش دادم ، ممکنه از طریق این رمزی که واسه من ارسال شده کسی وارد شده باشه ؟Huh

RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Masoud05 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ

منم چک کردم ، بیشتر ارسال هایی که تو بخش مدیران داشتم حذف شده اما سایر پست هام هست Big Grin

RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - babakk - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ

ناراحت نباشین بالاخره یکی این حمله تروریستی رو به گردن می گیره Angel.

RE: پاک شدن همه پستهای بعضی از دوستان - Masoud05 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ

دکتر جان ارسال هایی که تو بخش مدیران حذف شده فقط توسط سطح مدیریتی شما و آقا فرداد می تونه باشه نه سایر مدیران