کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - Azadeh69 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
تصویری از کارنامه کنکور آلبرت اینشتین در سال ۱۸۹۶ و زمانی که او ۱۷ سال سن داشت. مقیاس نمره ها از ۱ تا ۶ بوده که آلبرت جوان در بسیاری از دروس مانند فیزیک، تاریخ، جبر و هندسه نمره کامل گرفته است. |
کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - esi - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ
خیلی با حاله. به این میگن رتبه برتر . دمت گرم آلبرت، هاروارد رو میاری (همون شریف خودمون دیگه ) کی واقعا می تونست بگه که این جوون با این کارنامه روزی علم دنیا را به چالش خواهد کشید و در زمره بزرگترین دانشمندان تاریخ بشریت قرار خواهد گرفت. تبریک میگم آلبرت جان |
کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - Azadeh69 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: خیلی با حاله. این تاپیک برای شما بد نشد ها ! |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - Mansoureh - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
کسی عنوان درس ها رو میتونه بخونه؟!!! من فقط جبر و فیزیک رو دیدم... خیلی دوست دارم بدونم چه درس هایی رو گذرونده |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - parsaNA - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: کسی عنوان درس ها رو میتونه بخونه؟!!! من فقط جبر و فیزیک رو دیدم... خیلی دوست دارم بدونم چه درس هایی رو گذرونده یعنی عاشق اون لوگوی بالاشم . بیش از یه قرن پیش ، این طرح لوگوشون بوده ، ما الان هنوز لوگوی دانشگاه هامون داغونه !!! این کارنامه با کیفیت اصل : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - SaMiRa.e - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: از این اطلاعات تاریخی غلط زیاد به خوردمون دادن! مثل قضیه افتادن سیب و کشف جاذبه که اونم هیچ سندیتی نداره واقعا ؟؟ برچه اساسی این حرفو میزنید!!!!!! خوب کارنامه دبیرستان من که ازایشون بهتربودکه ، یعنی به منم امیدی هست ؟ |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - a.hooshmand - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: کارنامه منم که از البرت بدتر بو دشما نابغه ای بزرگتر از انیشتن می شوید |
کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - s.sadri - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: کسی عنوان درس ها رو میتونه بخونه؟!!! من فقط جبر و فیزیک رو دیدم... خیلی دوست دارم بدونم چه درس هایی رو گذروندهشماره ۱۱ شیمی شماره ۵ جغرافی شماره ۲ زبان فرانسوی شماره ۸ هندسه زبانشم آلمانیه خیلی راحت نمیشه تشخیص داد! |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - mjzarrin - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: کارنامه منم که از البرت بدتر بو د خیلی باحال بود. |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - mosaferkuchulu - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط: کارنامه منم که از البرت بدتر بو د حرف دل من و زدین البته من ت دانشگاه هم کارنامه ام به درخشانی کارنامه ی انیشتینه! بیاین فرار مغز ها کنیم! با این نمره ها امیر کبیر نمیشه رفت اما شاید اگر به ناسا نشون بدیم ما رو راه بدن |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - berkeley - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من بارها شنیدم و خوندم که اینشتین درسش خوب نبوده. بارها مدیر مدرسه بهش گفته بود بهتره بدنبال مهارتی باشه بجای درس خوندن. یه کم این کارنامه با این اوصاف تعجب برانگیزه. آخرش هم بعد از دبیرستان بزحمت تونست کارمند ساده یه کتابخونه ای بشه. دقیقا حرف فرداد درسته این انیشتین خیلی از اثبات هاشو مدیون همسرش بوده!!!(البته یکی از همسرهاش) |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - navid-p - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: کسی عنوان درس ها رو میتونه بخونه؟!!! من فقط جبر و فیزیک رو دیدم... خیلی دوست دارم بدونم چه درس هایی رو گذروندهاگه مثل اینجا باشه که حتما غیر از جبر و فیزیک ۱۰ تا درس دینی و دفاعی و... |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ)sansho نوشته شده توسط:من شنیدم که زنش تو قسمت های ریاضی اثبات کمکش کرده ولی نمیدونم درسته یا نه. شما مدرکی برای حرفتون دارید؟(22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من بارها شنیدم و خوندم که اینشتین درسش خوب نبوده. بارها مدیر مدرسه بهش گفته بود بهتره بدنبال مهارتی باشه بجای درس خوندن. یه کم این کارنامه با این اوصاف تعجب برانگیزه. آخرش هم بعد از دبیرستان بزحمت تونست کارمند ساده یه کتابخونه ای بشه.دقیقا حرف فرداد درسته |
RE: کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - sina_bhh - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ)sansho نوشته شده توسط:من شنیدم که زنش تو قسمت های ریاضی اثبات کمکش کرده ولی نمیدونم درسته یا نه. شما مدرکی برای حرفتون دارید؟(22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من بارها شنیدم و خوندم که اینشتین درسش خوب نبوده. بارها مدیر مدرسه بهش گفته بود بهتره بدنبال مهارتی باشه بجای درس خوندن. یه کم این کارنامه با این اوصاف تعجب برانگیزه. آخرش هم بعد از دبیرستان بزحمت تونست کارمند ساده یه کتابخونه ای بشه.دقیقا حرف فرداد درسته من شندیم که نظریه نسبیتش مال زنش بوده که دزدیده ولی فقط شنیدست |
کارنامه کنکور آلبرت انیشتین - fatima1537 - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
انیشتین توی دروس ریاضی در دوره تحصیلش قوی بوده و نمراتش همیشه خوب بوده فقط توی دروسی مثل تاریخ و... خیلی ضعیف بوده.به طوریکه برای دانشگاه ، با دیدن معدل و کارنامه اش نمیخواستند پذیرشش کنند ولی به خاطر جوابهایی که به سئوالات ریاضی ازمون ورودی داد بود پذیرش شد. |