ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Parva - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ
روز پدر و تاریخ روز پدر ۱۵ خرداد ( سیزدهم رجب ) ولادت حضرت علی علیه السلام و روز پدر بر تمامی پدران عزیز مبارک باد. میلاد مرتضی اسدالله حیدر است جشن ولادت علی(ع) آن میر صفدر است زوجی برای فاطمه حق آفریده است این زادروز همسر زهرای اطهر است با کوردل بگو، که بجز شیر حق علی (ع) جای ولادتش حرم خاص داور است روز پدر در ایران روز پدر روزی است برای بزرگداشت پدرها.در ایران روز پدر در ۱۳ رجب زادروز حضرت علی بن ابیطالب (ع) ، اولین امام شیعیان گرامی داشته میشود. قبل از انقلاب اسلامی، روز ۲۴ اسفند زادروز رضا شاه بر پایهٔ گاهشمار ایرانی روز پدر نامیده میشد. اما پس از انقلاب اسلامی روز پدر به زادروز علی ابن ابی طالب امام نخست شیعیان تغییر یافت. روز پدر در سایر کشورها روز پدر در آلمان روز پدر در آلمان نسبت به دیگر کشورهای جهان متفاوت است.روز عروج مسیح به آسمان به عنوان روز پدر در نظر گرفته شدهاست (روز سه شنبه، چهل روز پس از عید پاک). این روز، یک تعطیلی رسمی است و در برخی مناطق آلمان به آن «روز مرد» یا «روز آقایان» نیز میگویند. روز پدر در آمریکا در آمریکا روز پدر در سومین یکشنبهٔ ماه ژوئن جشن گرفته میشود. این روز اولین بار در ۱۹ ژوئن ۱۹۱۰ در اسپوکین گرامی داشته شد. روز پدر در اسپانیا روز پدر در روز جشن یوسف مقدس، در ۱۹ مارس گرامی داشته میشود. در این روز مقدس، بانکها و بسیاری از مغازهها تعطیل اند. روز پدر در استرالیا مردم در استرالیا، در اولین یکشنبهٔ سپتامبر روز پدر را گرامی میدارند، این روز تعطیلی عمومی نیست. هر ساله در ۳۲ شهرستان ایالت ویکتوریا برای بزرگداشت پدرها و نشان دادن اهمیت نقشی که آنها در تربیت فرزندان دارند، جشنی برگزار میشود و به پدران برگزیده «جایزهٔ پدر سال» داده میشود. روز پدر در ایتالیا در ایتالیا، مطابق سنتهای کاتولیک روم، روز پدر در ۱۹ مارس، «روز یوسف مقدس» گرامی داشته میشود. این روز یک تعطیلی عمومی نیست. روز پدر در پاکستان در پاکستان روزی به نام روز پدر وجود ندارد. تنها آنهایی که از آمریکاییها تاثیر گرفتهاند به پیروی از آنها سومین یکشنبهٔ ژوئن را به عنوان روز پدر گرامی میدارند. روز پدر در ژاپن در ژاپن در سومین یکشنبهٔ ژوئن روز پدر گرامی داشته میشود. این روز تعطیل عمومی نیست. روز پدر در کانادا روز پدر در کانادا در سومین یکشنبهٔ ماه ژوئن گرامی داشته میشود، این روز یک تعطیلی عمومی نیست. معمولا افراد در این روز، روز خود را با پدر خانواده سپری میکنند، جشن کوچکی میگیرند و هدیه میدهند. روز پدر در کره در کره، روز پدر و مادر در ۸ مه هر سال گرامی داشته میشود. این روز تعطیل رسمی نیست. روز پدر در مالزی در مالزی در سومین یکشنبهٔ ژوئن روز پدر گرامی داشته میشود. این روز تعطیل عمومی نیست. منبع:برگرفته از ویکی پدیا تبریک به کسی که نمی دانم از بزرگی اش بگویم یا مردانگی، سخاوت، سکوت، مهربانی و... بسیار سخت است ... پدرم روزت مبارک. . . |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - انرژی مثبت - ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
پدرها سکوت میکنند نمیتوانند وقتی ناراحت هستند گریه کنند و بهانه بگیرند آنها نمیتوانند به تو بگویند من رو بغل کن تا آروم بشم نمیتوانند بگویند دلشان میخواهد در آغوش تو گریه کنند ممکن است خیلی تو را دوست داشته باشند اما نمیتوانند صداشون رو مثل دختر بچهها کنند و جیغ بزنند و بگویند عاشقتم… او همهی اینها را قورت میدهد که بگوید یک پدر است یک آدم محکم که میتواند تکیهگاهت باشد اما شما به قوی بودنش نگاه نکنید توی قلبش کودکی زندگی میکند!! |
RE: ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - انرژی مثبت - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
در مخزن لایموت دردانه علی است در کون و مکان امیر فرزانه علی است در کعبه ظهور کرد تا بر همه کس معلوم شود که صاحب خانه علی است " محمد حسین صغیر اصفهانی" ----------------- چون سایه ی رب بر سر ما سایه پدر بود برسایه ی رب در صحف همسایه پدر بود ایزد چو بفرمود که او رب صغیر است در دفتر عشق آیه و سرمایه پدر بود. پیشاپیش ولادت حضرت علی (ع) رو به همه دوستان تبریک میگم. ایام شادی داشته باشید ما رو هم دعا کنید |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - fatima1537 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
پدر عزیزم روزت مبارک وجود پدر باعث دلگرمی و داشتن حس آرامش و اطمینانه . فقط در نبودش متوجه میشیم که تکیه گاه یعنی چی اون هم مثل مادر خیلی ازخود گذشتگی و ایثار و محبت میکنه ولی از نوع مردانه اش |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Breeze - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
پدر عزیزم از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی . . پدر جان ، باش و با بودنت باعث بودن من باش . روزت مبارک . از صمیم قلب دوستت دارم . . میلاد امام علی (ع) و روز مرد و روز پدر را به همه ی دوستان گل مانشتی تبریک میگم ... التماس دعا پشتگرمی من پشتم به تو گرم است. نمیدانم اگر تو نبودی، زبانم چطور میچرخید، صدایت نزنم! راستش را بخواهی، گاهی، حتی وقتی با تو کاری ندارم، برای دل خودم صدایت میزنم؛ بابا! آنقدر با دستهایت انس گرفتهام که گاهی دلم لک میزند، دستانم را بگیری. هر بار دستانم را میگیری، خیالم راحت میشود؛ میدانم که هوایم را داری و من میان ازدحام غریبی، گم نمیشوم و تو هیچ وقت دستم را رها نمیکنی… روز پدر به همه ی اونهایی که مثل من از پدرشون دورن هم مبارک |
RE: ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - good-wishes - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
من هم میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر و روز مرد رو به همه تبریک می گم . و به این مناسبت یک حدیث گرانقدر از ایشون خدمت دوستان تقدیم می کنم : امام علی (ع) می فرمایند : عاقل کسی است که ضایع نمی کند یک نفس از عمر خود را در چیزی که به او نفع نمی دهد . (غررالحکم . ج۱ . ص ۱۰۳) |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Parva - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
اگر نباشی پدر دلم که هیچ دنیا هم تنگ می شود… پدر جان ، باش و با بودنت باعث بودن من باش روزت مبارک . از صمیم قلب دوستت دارم |
RE: ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - reyhaneh64 - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
بابای مهربونم که همیشه الهی سلامت باشی، و تا وقتی زندم کنارم باشی، روزت مبارک اگه یه کاری کردم که بی توجهی بوده بی تفاوتی بوده هر چی بوده همرو به مهربونیت ببخش. روز بابا مبارک مبارک مبارک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
روز پدر - homa - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
بابا پول میخوام بابا موبایل میخوام بابا لب تاپ میخوام بابا میخوام برم مسافرت پول بده بابا لباس ندارم بابا برای دانشگاه پول لازم دارم بابا بابا بابا چرا یک مرتبه هم گفته نمیشه بابا همین که پیشم هستی برام کافیه... بودن در کناره تو برای من یک دنیاست! گاهی دلت میخواهد به بعضی ها بگویی باش حتی اگر من دیگر نباشم! پــــــــــــــــــــــدرم یکی از آنهاست... بابا روزت مبارک برای سلامتی پدرهایمان هر شب دعا کنیم |
RE: ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - good-wishes - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
"تقدیم به غریب ترین بابای دنیا " یابن الحسن (ع) : دست مــرا گرفتـید ، تـا یــادتـان بمــانم از روی خــاک بردید ، تا اوج آسـمـــانم گفتند امام هر عصر ، بابای مهربان است روز پدر مبارک ، بــابــای مهربانم . . . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - The BesT - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
پدر عزیزم؛ به همین سادگی روزت مبارک... |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Autumn.Folio - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ماسوا فکندی همه سایه هما را دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین به علی شناختم من به خدا قسم خدا را به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند چو علی گرفته باشد سر چشمه بقا را مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ به شرار قهر سوزد همه جان ماسوا را برو ای گدای مسکین در خانه علی زن که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را بجز از علی که گوید به پسر که قاتل من چو اسیر تست اکنون به اسیر کن مدارا بجز از علی که آرد پسری ابوالعجائب که علم کند به عالم شهدای کربلا را چو به دوست عهد بندد ز میان پاکبازان چو علی که میتواند که بسر برد وفا را نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را بدو چشم خون فشانم هله ای نسیم رحمت که ز کوی او غباری به من آر توتیا را به امید آن که شاید برسد به خاک پایت چه پیامها سپردم همه سوز دل صبا را چو تویی قضای گردان به دعای مستمندان که ز جان ما بگردان ره آفت قضا را چه زنم چونای هردم ز نوای شوق او دم که لسان غیب خوشتر بنوازد این نوا را «همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنائی بنوازد آشنا را» ز نوای مرغ یا حق بشنو که در دل شب غم دل به دوست گفتن چه خوشست شهریارا ولادت حضرت علی و روز پدر مبارک |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - esi - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
تبریک بابا، روزت مبارک تنها هدیم عشق و علاقه ای که به تو دارم و با تمام وجود تقدیم می کنم به تو ان شاالله سایت همیشه رو سر ما باشه پدر؛ تکیه گاهی است که بهشت زیر پایش نیست.. اما همیشه به جرم پدر بودن باید ایستادگی کند؛ و با وجود همه مشکلات, به تو لبخند زند تا تو دلگرم شوی که اگر بدانی … چه کسی ، کشتی زندگی را از میان موج های سهمگین روزگار به ساحل آرام رویاهایت رسانده است؛ “پدرت”را می پرستیدی…… تبریک ای تکیه گاه همیشگی من |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Eternal - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
پدر جان باش و با بودنت باعث بودن من باش روزت مبارک بهترینم ، بابا جونم ایشالله خدا سایه ات رو از سرمون کم نکنه ولادت حضرت علی (ع) مولود کعبه رو به همه تبریک میگم و روز مرد (پدر) رو هم به تمام پدرا و آقایون مانشتی هم تبریک میگم ------------------------------------------------------------------------------------- خبر به سرعت در مکه پیچید، دهان به دهان نقل شد و به گوش ابوطالب هم رسید که در جستجوی فاطمه بود . می دانست که وضع حملش نزدیک است و همین، غیبت یکباره فاطمه را نگران کننده می کرد. خبر را شنید. چگونه ممکن است؟ باورش سخت بود. ولی همه می گفتند. یزید بن قعنب می گفت وقتی کنار عباس بن عبد المطلب در کنار کعبه نشسته بوده، با چشم خود دیده که فاطمه بنت اسد به کنار کعبه آمده و با گوش خودش دعای فاطمه را شنیده که می گفته : “پروردگارا!، من به تو و پیامبرانی که از سوی تو آمدند و به کتاب¬های آنان و به گفتار جدم، ابراهیم خلیل،¬ ایمان دارم. خداوندا!، به حق کسی که این خانه را بنا کرده و به حق نوزادی که در رحم من است، این زایمان را برای من آسان گردان.” او و دیگران دیده بودند که دیوار کعبه شکافته و فاطمه وارد آن شده و دیوار بسته شده است. این عجیب است . کسی از تاریخ مثل این را نقل نکرده. حالا ابوطالب می دانست که فاطمه کجاست . اما او همچنان نگران بود. با خود می گفت: آخر فاطمه چگونه در درون کعبه وضع حمل می کند؟ او چگونه به تنهایی بچه را به دنیا می آورد؟ چه کسی به او کمک می کند؟ آب و خوراک چه؟ چه کسی را بچه را می شوید و در پارچه می پیچد و …؟ فاطمه سه روز در کعبه است . و آخر بیرون می آید، از همانجا که وارد شده بود و دیوار کعبه دوباره بسته می شود. در دستش فرزند پسری که فاطمه او را به ابوطالب سپرد و گفت:”از غیب شنیدم که نامش علی است.” حالا همه می دانند که علی مولود شریفی است؛ تنها کودکی که در کعبه زاده شده است. |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - banafshe - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
دیروز با تمام خستگی از سر کار نگفته اومد جلوی در دانشگاه دنبالم که من یه وقت با تاکسی و اتوبوس اذیت و خسته نشم شمال که دانشگاه می رفتم وقتی شنید مریض شدم در جا حرکت کرد ۴ ساعت رانندگی کرد که بیاد من رو ببینه به هوای من همیشه آهنگ های امروزی و شاد و جوون پسند گوش میده که تو ماشین حوصله ام سر نره نمی دونم هر چی از خوبیاش بگم کم گفتم فقط پدر نبوده یه دوست بوده من هیچ کاری براش نکردم که لایقش باشه ولی خیلی دوستش دارم همیشه دعا کردم زنده و سلامت و شاد باشه پدر مهربانم تکیه گاهم عمر من روزت مبارک |