احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - نسخهی قابل چاپ |
احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ق.ظ
خوب امشب من یه سری احتمالات رو بررسی کردم. احتمال اینکه با ۲۰ سوال توی کنکور درصد ۳۳ رو بیاری (به صورت کاملاً شانسی) ۶ دههزارم هست!! اگه بر فرض تمامی دروس ۲۰ سوالی باشن احتمال اینکه تو کنکور رتبه ۲۰۰ رشته نرمافزار رو به صورت کاملاً شانسی کسب کنیم برابر حاصل ضربشون خواهد شد (البته صورت تقریبی نه دقیق) به عبارت بهتر با ۴ درس احتمال رتبه ۲۰۰ شدن حدود ۱ در ۱۰۰۰ میلیارد هست (یه همچین چیزی). نتیجه منطقی اینه که سازمان سنجش هر ساله کلی درآمد از بچههایی که همینجوری شرکت میکنن داره. |
RE: احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - Masoud05 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خوب امشب من یه سری احتمالات رو بررسی کردم. احتمال اینکه با ۲۰ سوال توی کنکور درصد ۳۳ رو بیاری (به صورت کاملاً شانسی) ۶ دههزارم هست!! اگه بر فرض تمامی دروس ۲۰ سوالی باشن احتمال اینکه تو کنکور رتبه ۲۰۰ رشته نرمافزار رو به صورت کاملاً شانسی کسب کنیم برابر حاصل ضربشون خواهد شد (البته صورت تقریبی نه دقیق) به عبارت بهتر با ۴ درس احتمال رتبه ۲۰۰ شدن حدود ۱ در ۱۰۰۰ میلیارد هست (یه همچین چیزی). دکتر جون عجب حوصله ای داشتیا . معلومه خوابت نمیبرده که ساعت ۳:۴۶ نصف شب نشستی اینا رو حساب کردی |
احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - a.hooshmand - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
دکتر از نظر ریاضی درست هست. ولی در عمل معمولا چون افراد این درسها را یک بار در لیسانس خوانده اند اگر بدون مطالعه سر جلسه بروند تعدادی از سوالهای ساده را می زنند و تعدادی را هم که بین دو گزینه (یا با ریسک بیشتر سه گزینه) احتمال می دهند را هم یکی را شانسی می زنند که اگر خوش شانس باشند و درست باشد ممکن است باعث شود رتبه خوبی کسب کنند. فکر می کنم کسانی که شانسی قبول می شوند همه به این صورت است. |
RE: احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - uniquegirl - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: دکتر از نظر ریاضی درست هست. به نظر من هم این حرف درسته، اما نه برای رشته های ما (مخصوصا آی تی) آخه رشته ما مگه کلا چقدر ظرفیت داره که نصفشون شانسی بیان؟ طرف خودشو میکشه، بعد با ۱۰۰ جایی روزانه- شبانه قبول نمیشه (مثلا گرایش شبکه) حالا رشته های دیگه که طرف با ۳۰۰۰ روزانه قبول میشه رو بگید، یه چیزی (اسم نمیبرم تا غیبتشون نشه) |
RE: احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - Xilinx - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خوب امشب من یه سری احتمالات رو بررسی کردم. احتمال اینکه با ۲۰ سوال توی کنکور درصد ۳۳ رو بیاری (به صورت کاملاً شانسی) ۶ دههزارم هست!! اگه بر فرض تمامی دروس ۲۰ سوالی باشن احتمال اینکه تو کنکور رتبه ۲۰۰ رشته نرمافزار رو به صورت کاملاً شانسی کسب کنیم برابر حاصل ضربشون خواهد شد (البته صورت تقریبی نه دقیق) به عبارت بهتر با ۴ درس احتمال رتبه ۲۰۰ شدن حدود ۱ در ۱۰۰۰ میلیارد هست (یه همچین چیزی).دکتر جان من فکر میکنم اون ۳۳ درصد شانسی نبوده احتمالا از جایی وحی شده بچه نزدیک کنکور و روز کنکور که میشه ارتباطشون با خدا زیاد میشه...احتمال زیادش هست که وحی شده باشه |
احتمال رتبه ۲۰۰ آوردن به صورت کاملاً شانسی چقدره؟ - hani89 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ
احتمالش خیلی زیاده |