۲۳۹ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۲۳۹ هوش - homa - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ
هر چه دادی شکر.... با این ظرفیت ها نمیدونم بتونم دانشگاهای تهران روزانش رو بیارم یا نه محل قبولی:: هوش دانشگاه صنعتی اصفهان روزانه |
RE: گرایش :هوش..رتبه:۲۳۹ - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: هر چه دادی شکر.... تبریک ویژه به شما |
گرایش :هوش..رتبه:۲۳۹ - narges_r - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
تبریک میگم ان شاالله اون چیزی که براتون خیره پیش بیاد |
۲۳۹ هوش - مازیار صفایی - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
تبریک ویژه |
۲۳۹ هوش - narges_r - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
هما خانوم تصویر کارنامتونو نمیبینیم اگر ممکنه درستش کنید تا بتونیم درصدهاتونو هم ببینیم |
۲۳۹ هوش - Msccom - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
تبریک عزیزم تبریک.انشالا مراحل بالاتر |
RE: 239 هوش - Mansoureh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ
هما جان تبریک مخصوص... خیلی خوبه... موفق باشی... اگر یکذره زبانت رو بهتر زده بودی رتبه ات خیلی تغییر میکرد |
RE: 239 هوش - homa - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: هما خانوم تصویر کارنامتونو نمیبینیمنرگس جان الان فکر کنم درست شد (۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: هما جان تبریک مخصوص... خیلی خوبه... موفق باشی...اره درصد زبانم خیلی کمه چون رو سوالاش وقت نذاشتم من فقط ۲ تا زبان زدم که یکیش غلط شده یکیش درست |
۲۳۹ هوش - Mojtaba - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
تبریک میگم.انشالله در تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید. |
۲۳۹ هوش - ف.ش - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
تبریک |
RE: 239 هوش - SaMiRa.e - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
تبریک میگم ، همیشه موفق باشید . |
۲۳۹ هوش - fatima1537 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
تبریک.شما لایق بالاتر از این بودید.با تسلطی که من از شما دیدم و نحوه حل مسائل بدون شک رتبه ۲ رقمی لایق شما بود ولی الان هم دانشگاههای خوبی پذیرفته میشید هما جان مصاحبه یادت نره میخوایم یه مصاحبه خوب از خودت کنی موفق باشی.در پناه حق |
۲۳۹ هوش - Xilinx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
تبریک میگم |
۲۳۹ هوش - M.H.P - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
تبریک میگم |
RE: 239 هوش - homa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: تبریک.شما لایق بالاتر از این بودید.با تسلطی که من از شما دیدم و نحوه حل مسائل بدون شک رتبه ۲ رقمی لایق شما بود ولی الان هم دانشگاههای خوبی پذیرفته میشیدشما لطف داری فاطیما جان... ماشالله تو مانشت پره از رتبه های تک رقمی و دو رقمی دیگه ما با این رتبه جا نمیشیم تو صف مصاحبه |