تالار گفتمان مانشت
کمک در خرید کتاب clrs - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
کمک در خرید کتاب clrs - sajad2020 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ

سلام دوستان-من دانشجوی کارشناسی هستم ترم ۳ یه ترم دیگه دارم میخواستم کتاب مقدمه ای بر الگوریتم ها رو بخرم الان جدیدا چاپ اقای قلزم هم اومده به نظر شما همینو بخرم یا انتشارات نص اقای طرزه؟ممنون!

کمک در خرید کتاب clrs - mfXpert - 26 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ)sajad2020 نوشته شده توسط:  سلام دوستان-من دانشجوی کارشناسی هستم ترم ۳ یه ترم دیگه دارم میخواستم کتاب مقدمه ای بر الگوریتم ها رو بخرم الان جدیدا چاپ اقای قلزم هم اومده به نظر شما همینو بخرم یا انتشارات نص اقای طرزه؟ممنون!
اگه میتونید ورژن انگلیسیه همین کتاب رو از انتشارات نص بخرید(درسته که زبانش انگلیسیه اما فوق العاده ساده و روان بیان کرده).اگه حتما دنبال ورژن فارسی هستید هم من باز کتاب انتشارات نص رو پیشنهاد میدم

RE: کمک در خرید کتاب clrs - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ

یه سرچی تو همین مانشت برنی حله . من خودم ترجمه خوارزمی رو دارم که خوبه ( اما نه خیلی خوب ) ظاهر انتشارات نص بهترین ترجمه رو داره . جعفرنژاد هم یه ترجمه داره که از نظر من جالب نیست (شما رو نمیدونم ! )

خواهشا قبل از ایجاد موضوع ، یه بررسی کنید که تکراری نباشه ، فرضا همین موضوع و موضوع حل تمرین CLRS که شما مجدد ایجاد کردید ، بطور گسترده ای راجع بهش بحث شده .

کمک در خرید کتاب clrs - مازیار صفایی - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ

من جعفر نژاد رو دارم به مشکلی بر نخوردم. نمی دونم چرا بعضی ها می گن بده؟

RE: کمک در خرید کتاب clrs - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط:  من جعفر نژاد رو دارم به مشکلی بر نخوردم. نمی دونم چرا بعضی ها می گن بده؟

بنظرم من سلیقه عامل اصلیه ! همه کتابهای جعفر نژاد دارای سبک ترجمه و ظاهر مشخصیه ( کادر های سیاه و چیدمان صفحه ) بعضی از افراد از جمله خودم نه ترجمه و نه ظاهر کتاب ایشون رو نمیپسندم! اما خیلی ها هم مثل شما به این نوع ترجمه و ظاهر علاقه دارید .
البته دور از انصاف که بگیم ترجمه جعفر نژاد بده از نظر غلط تایپی و شکل و نمودار بده ، بلکه شاید جزء بهترین ها باشه اما واژه هایی رو که انتخاب میکنه بعضیاش زیاد روون نیست (بازم از نظر من ).

کمک در خرید کتاب clrs - agha_reza - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ

»ن پیشنهادم انتشارات نص هستش ، دو جلده ، متنش با دو رنگ آبی و مشکی ، با قیمت ۱۲۰۰۰ و ۱۶۰۰۰ گمونم ، من که با ترجمه اش راحتم ، ضمنا حل المسائلشم هست انتشارات ناقوس زده اونم بدک نیست ، البته عالی هم نیست

کمک در خرید کتاب clrs - phoenix021 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ

من توی مانشت که می گشتم ، اکثر دوستان ترجمه ی دهقان طرزه، انتشارات نص رو پیشنهاد کرده بودن ، البته من خودم نخریدم هنوز ، اما اگر لازم شد بگیرم ، همین کتاب رو خریداری می کنم

RE: کمک در خرید کتاب clrs - alale5 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ

سلام بچه ها من کتاب clrs انتشارات خوارزمی رو میخوام اگه کسی داشت که میخواست بفروشه من خریدارم.Smile

کمک در خرید کتاب clrs - skygirl_00 - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

یعنی دو جلد باید بخریم؟ هر دو لازمه؟

کمک در خرید کتاب clrs - adel28 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

برای تهیه کتاب CLRS انتشارات نصر دوستان فروشگاه اینترنتی برای خرید سراغ دارند؟
شهرستان چند جایی گشتم، پیدا نکردم.
در ضمن الان قیمت اش چقدری شده؟
۲ جلد هست؟

RE: کمک در خرید کتاب clrs - aydingol - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط:  برای تهیه کتاب CLRS انتشارات نصر دوستان فروشگاه اینترنتی برای خرید سراغ دارند؟
شهرستان چند جایی گشتم، پیدا نکردم.
در ضمن الان قیمت اش چقدری شده؟
۲ جلد هست؟

سلام دوست عزیز

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کمک در خرید کتاب clrs - adel28 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ)aydingol نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تو این سایت که معرفی کردید، فقط حل تمرین اش هست:

کمک در خرید کتاب clrs - aydingol - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ

خوب سرچ نکردی ...

کمک در خرید کتاب clrs - SaMiRa.e - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط:  در ضمن الان قیمت اش چقدری شده؟
۲ جلد هست؟

انتشارات نص Smile
دوجلد داره ، قیمت جلد اول ۱۲۰۰۰ تومان و جلد دوم ۱۶۰۰۰ . ( البته این قیمت برای مرداد هست ) .

کمک در خرید کتاب clrs - H.Mohammadi - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ

کسی زبان اصلی این کتاب رو داره؟خریدارم....